עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

למען האמת לא רואה כל סיבה לסיים את המשחק שוב ברמות הגבוהות, זה נהפך לקשה בלי סיבה (ואני כלל לא בטוח שגם מהנה כל כך).

זה נחמד שאפשר לעשות כסף מהצד, השאלה אם זה כסף שאפשר לעשות תוך כדי משחק או שזה מצריך farming אין סופי ואז במקרה הזה לא באמת עשינו הרבה.

ההסתגייות שלי מהמחיר שזה לא הגיוני שמשחק מחשב יעלה אקסטרה שבעים ש"ח משאר המשחקים (אני מדבר על עותק קשיח).

קניתי טיטן קווסט גולד בשלושם ושש ש"ח.

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין הרבה עניין במשחק אחרי הנורמל בכל הדמויות..קורים שם יותר מידי דברים, זה נהיה מסובך בהרבה וקשה בצורה חסרת טעם. שלא לדבר על זה שאתה חייב לרדוף אחרי חפצים כל הזמן כדי לשרוד-כלומר לבלות בAH יותר זמן.

עדיין היה שווה רק בשביל לראות את ההפקה, אבל יש משחקים שמחזיקים הרבה יותר זמן.

פורסם

כל הקטע של לסיים את המשחק ברמות קשות יותר (כדי לקבל LOOT יותר טוב ולהתקדם בדרגות) היה האלמנט הכי מגניב וממכר במשחקי דיאבלו מאז ומעולם. זו הסיבה שאנשים *עדיין* משחקים דיאבלו 2 12 שנה אחרי שהוא יצא. גם המשחק נורא קל ברמה הראשונה. אין שום אתגר. זה מתחיל להיות קשה בסוף השניה - תחילת השלישית.

בכל מקרה, ברור שזה לא משחק שמתאים לכל אחד. אם אתה לא מתחבר לזה אז אין ויכוח בכלל.

אולי יעניין אותך גם לנסות את Path of Exile שעתיד לצאת. יש לו פוטניצאל לא רע והוא יהיה חינמי. מאוד מזכיר גם את טיטאן קווסט שהזכרת.

פורסם

למען האמת לא רואה כל סיבה לסיים את המשחק שוב ברמות הגבוהות, זה נהפך לקשה בלי סיבה (ואני כלל לא בטוח שגם מהנה כל כך).

זה נחמד שאפשר לעשות כסף מהצד, השאלה אם זה כסף שאפשר לעשות תוך כדי משחק או שזה מצריך farming אין סופי ואז במקרה הזה לא באמת עשינו הרבה.

ההסתגייות שלי מהמחיר שזה לא הגיוני שמשחק מחשב יעלה אקסטרה שבעים ש"ח משאר המשחקים (אני מדבר על עותק קשיח).

קניתי טיטן קווסט גולד בשלושם ושש ש"ח.

קנית משחק בינוני מינוס משנת 2007 בשלושים ושש ש"ח. איך זה קשור לדיאבלו 3 אין לי מושג.

כל משחק חדש עולה בין 50 ל 60 דולר בימינו. כמו שאמרו פה, גם אני הפקתי יותר ממאה שעות של משחק והרווחתי מאה יורו על איזה קשת שמצאתי ולא הייתי צריך. אחת הקניות הכי מוצלחות שעשיתי, ועוד יתווסף הרבה תוכן למשחק בעתיד.

פורסם

יפה לך! 100 יורו זה אחלה כסף, החזרת את ההשקעה של המשחק ועוד נשאר כסף. השאלה אם עשית את זה מפארמינג רציני או שזה נפל לך על הדרך? רק בשביל להרוויח כסף, משתלם לקנות.

הקשר שבין טיטן קווסט לדיאבלו שהם משחקים ומרגישים אותו הדבר בדיוק. ובנוגע למשחק בינוני? רוב הבעיות במשחק שהןא לא היה אפוי לחלוטין, שמעתי ששיפרו אותו הייטב במשך השנים

פורסם

titan quest אמנם גדול וארוך מאד אבל הוא פשוט משעמם וקל מדי ונטשתי לפני סיום האקט הראשון.

במקומך הייתי מחכה לטורצ'לייט 2 שאמור להיות מצויין.

דיאבלו 3 מלבד החיבור התמידי הקבוע שלו פשוט משחק לא מגוון מספיק מבחינת הסקילים ואתה לא משפיע על עיצוב הדמות כמעט חוץ מבחירת חפצים, ורוב החפצים מושגים מה - AUCTION HOUSE שזה הופך ליותר EBAY מדיאבלו ולכן לא אהבתי את המשחק.

פורסם

כשאני קונה חפצים מ BLACKSMITH איך אני יודעת במה יש INTE\VITAL כי לא רשום.

פורסם

אי אפשר לדעת, זה רנדומלי.

בכלל, לא שווה להשתמש בBlacksmith עד שאת מגיע לinferno וגם אז, רק אם מצאת recipe ממש טוב (legendary או 6 prop). כמעט תמיד אפשר למצוא דברים יותר טובים וזולים בAH.

עריכה - holy shit :screwy:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Athene-1780/hero/5181904

http://us.battle.net/d3/en/profile/Kripp-1678/hero/2993

פורסם

חפצים נורא יקרים ב AH 5000 לחפץ

פורסם

מישהו רוצה במקרה לקנות כמות נאה של זהב?

יש לי 400 מיליון שאני מחפש למכור, המחיר ב- AH הוא 2.9 אירו למיליון, אני מוכן למכור בעבור 1.5 אירו למיליון.

פורסם

אני אשמח לקבל קצת אין לי כלום רק 600

פורסם

הפועל היה "למכור" לא "לתת" :)

בכל מקרה אם אתה מעוניינת בעצה ממישהו ששיחק הרבה יותר מדי הנה מה שיש לי להגיד:

1. אם שיחקת 300 שעות ומעלה זה הזמן לברוח.

2. באופן כללי בפעם הראשונה שמשחקים (בדמות הראשונה) אין טעם לקנות שום דבר ב- AH עד שמגיעים לדרגה 60.

3. בגלל שמספר השחקנים הולך ויורד וציוד ממש טוב הוא יחסית נדיר המחירים של חפצים ממש ממש טובים טיפסו לשמיים (כמעט כל חפץ שהוא "best in slot" עולה כמה מאות מיליונים). מצד שני זה ממש הפיל את המחירים של חפצים "לא רעים" לרצפה ואפשר למצוא ציוד שיהיה מספיק טוב כדי לשחק את כל Inferno אפילו בטווח של 5-10 מיליון (זה אולי נשמע כמו הרבה אבל זה ממש ממש לא). מי שרוצה להתקדם בשלב הזה במשחק לתוך Inferno בפעם הראשונה ואין לו כסף יאלץ לשחק הרבה ב Act הראשון כדי או למצוא ציוד לעצמו או למצוא דברים טובים מספיק כדי למכור אותם ולקנות לעצמו ציוד.

4. תמיד לפני שקונים משהו או מוכרים משהו ב- AH כדאי לעשות חיפוש של חפצים דומים או קצת פחות טובים כדי לקבל הערכה של המחיר. לפעמים חפץ קצת פחות טוב יהיה משמעותית יותר זול ויותר משתלם (עד שמגיעים לנקודה שמנסים להשיג את החפצים הכי טובים שיש).

פורסם

למען האמת אני מופתע שאנשים עדיין משחקים דיאבלו 3...

פורסם

^

תראה.. יהיו גם כאלה שישחקו בו עוד עשור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים