עבור לתוכן

המלצה למארז ב200-300 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

jambo7, כנראה לך רעש לא מפריע, וגם לי היו כמה מחשבים, ועם המארז הנוכחי הוא הרועש מכולם

Antec 300 הבנתי שהוא מקרר טוב ומכיוון שיש לו הרבה חורים למאווררים אז כנראה לא יהיה מה שיחסום את הרעש

• תגובות 33
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נכון, השאלה היא מה רמת הרעש של הרכיבים במחשב שלך. אם מראש יש לך רכיבים שהרעש שלהם מציק לך ואתה לא מתכוון להשקיע כסף בלהשקיט אותם (אך לפעמים אין ברירה וצריך) אז הכי הרבה שתוכל לעשות הוא לקנות מארז אוטם רעש כמה שיותר אך כזה שלא ישפיע יותר מדי לרעה על יכולות הקירור.

צריך כמובן לברר אם הרעש של הרכיבים הוא קבוע או תלוי בחום כי זה יכול להשפיע על הבחירה.

ד"א - ראיתי את הHUSH ב 345, אולי זה קרוב יותר לתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה עושה כל כך הרבה רעש, AC PRO 7, 8600GTS SILENT PIPES, HDD W.D. 500GB, WIN 550 UB

פורסם

jambo7, כנראה לך רעש לא מפריע, וגם לי היו כמה מחשבים, ועם המארז הנוכחי הוא הרועש מכולם

Antec 300 הבנתי שהוא מקרר טוב ומכיוון שיש לו הרבה חורים למאווררים אז כנראה לא יהיה מה שיחסום את הרעש

שלום ידידי

אני גם חולה על שקט אבל מבין שאי אפשר לקבל שקט מוחלט. לי יש מחשב ג'נרי והאוויר שמוציא המזגן רועש יותר מהמחשב

והברירה שלי היא לסגור את המזגן למען השקט.

אני לא הייתי מציע לך לכבות את המחשב אבל אני חוזר ומציע לך לקנות מארז ללא מאווררים, ולהוסיף מאוורים שקטים,

וזה כנראה מה שאני יעשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים