עבור לתוכן

Crysis Warhead - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

Alexander החופש בקריסיס זה יותר בתאוריה

בפועל הכוחות נגמרים תוך שנייה ורק מזוכיסט יפעיל אותם כל הזמן לעשות דברים בדרכים שונות

לדעתי זה אחת מהבעיות הגדולות במשחק

• תגובות 496
  • צפיות 54.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא יודע למה

קצת מאוס עליי הסיפור הזה שיש לחייל כל מיני שטויות

אני מעדיף דברים פשוטים סטייל QUAKE וכו', שאתה משיג כמה נשקים, יורה ונהנה.

בלי כל מיני התחכמויות

לא מבין מה הקטע שאתה הורג פה את היריבים שלך מטווח אפס עם אגרופים וכו'.

מעטים האנשים שלא מברכים חידוש וקדמה. ברכותי, אתה אחד מהם.

פורסם

נראה נחמד (בדיוק כמו קרייסיס רק עם תוספת של כמה נשקים ומטוסים שטסים הפעם נמוך יותר..)

לצערי, האויבים נשארו טיפשים כמו בקרייסיס כמו שזה נראה.. אבל עדיין עושה רושם שזה מלא ביותר אקשן שהיה קצת חסר ברוב המשחק בקרייסיס..

*רק מי זה לעזאזל האפס הזה שמשחק שם ?? יורה סתם על כלום, רץ סתם לכל מיני כיוונים בלי לחשוב..

פורסם

נראה נחמד (בדיוק כמו קרייסיס רק עם תוספת של כמה נשקים ומטוסים שטסים הפעם נמוך יותר..)

לצערי, האויבים נשארו טיפשים כמו בקרייסיס כמו שזה נראה.. אבל עדיין עושה רושם שזה מלא ביותר אקשן שהיה קצת חסר ברוב המשחק בקרייסיס..

*רק מי זה לעזאזל האפס הזה שמשחק שם ?? יורה סתם על כלום, רץ סתם לכל מיני כיוונים בלי לחשוב..

יש להם עוד הרבה עבודה, הם רוצים להיות בטחים שהמשחק יטוס על כל מחשב הפעם.

פורסם

אני חייב לציין שיש ב COD 4 משימות שפשוט מדהימות אותי.

- המשימה שבה אתה טס ב HERCULES C130 GUNSHIP ויורה עם שלושת התותחים שלו על כוחות קרקע עויינים כאשר אתה נעזר במצלמה טרמית עם זום משתנה זה אחת החוויות הכי מדהימות שראיתי. התגובה של התותחים והמראה של כל הזירה במצלמה הטרמית שחור לבן היה מדהים.

היום הייתי במשימה שצריך לעבור מפה עם המפקד שלך כאשר שניכם עם חליפות צלפים ויש פתאום שדה שמגיעים מולכם 3 נגמשי BMP רוסיים ואיזה 10 חיילים .

פתאום ההוא אומר לך לשכב ואתם פתאום זוחלים ביניהם והם לא שמים לב.

אח"כ המפקד נפצע במפה הבאה וצריך לסחוב אותו ממקום למקום ולירות ולחפות, וגם הוא שפצוע - עדיין צולף בכל מה שזזז ועוזר לך.

בקיצור משימות לא שגרתיות לא חסר גם ב COD 4 וגם ב CRYSIS, למרות שב CRYSIS כל המשחק לא שגרתי ;D

פורסם

אני חייב לציין שיש ב COD 4 משימות שפשוט מדהימות אותי.

- המשימה שבה אתה טס ב HERCULES C130 GUNSHIP ויורה עם שלושת התותחים שלו על כוחות קרקע עויינים כאשר אתה נעזר במצלמה טרמית עם זום משתנה זה אחת החוויות הכי מדהימות שראיתי. התגובה של התותחים והמראה של כל הזירה במצלמה הטרמית שחור לבן היה מדהים.

היום הייתי במשימה שצריך לעבור מפה עם המפקד שלך כאשר שניכם עם חליפות צלפים ויש פתאום שדה שמגיעים מולכם 3 נגמשי BMP רוסיים ואיזה 10 חיילים .

פתאום ההוא אומר לך לשכב ואתם פתאום זוחלים ביניהם והם לא שמים לב.

אח"כ המפקד נפצע במפה הבאה וצריך לסחוב אותו ממקום למקום ולירות ולחפות, וגם הוא שפצוע - עדיין צולף בכל מה שזזז ועוזר לך.

יש לך דיליי חבל על הזמן גבר :screwy:

פורסם

סליחה ? :nono:

פורסם

המשחק ישן

מה פתאום נזכרת עכשיו במשימות של COD4 ועוד בדיון של CRYSIS WARHEAD?...

פורסם

משהו על מחשב עם P3 וVOODOO5 ששבר איתם שיאים ולכן הוא לא שיחק

פורסם

המשחק ישן

מה פתאום נזכרת עכשיו במשימות של COD4 ועוד בדיון של CRYSIS WARHEAD?...

חוצמיזה, תן כבוד לזקני הגיימרים, אנחנו מסיימים משחק לפעמים אחרי כמה חודשים.

נו... מה לעשות יש עבודה אישה, ילדים חופש... ;)

פורסם

הגרפיקה תהיה קצת יותר טובה

והמשחק יצרוך פחות 20% משאבים שזה ממש מצויין למחשבים יותר ישנים

פורסם
  • מחבר

http://eastore.ea.com/store/ea/ContentTheme/pbPage.crysis_warhead#

http://ve3d.ign.com/articles/news/40680/Crysis-Warhead-System-Requirements

דרישות מערכת:

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better

RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)

Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better

VRAM: 256MB of Graphics Memory

Storage: 15GB

Sound Card: DirectX 9.0c Compatible

ODD: DVD-ROM

OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista

DirectX: DX9.0c or DX10

פורסם

מעניין כמה באמת שיפרו את המנוע...

פורסם

קרייסיס לא ישתנה כי הם לא מעדכנים אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים