פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אני קונה בעוד כיומיים מחשב חדש ועדיין לא בחרתי מארז,איזה בין שתי אלה מומלץ יותר:Tagan El-DiabloOrEnermax Uber Chakraכמובן שדעות על מארזים אחרים יתקבלו בברכה!כפי שהבנתם אני הולך לעשות OC רציני למעבד Q6700,לכן חשוב שהמארז יאוורר טוב, יהייה אסטתי ומסודר מבחינת החוטים.תודה.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר תודה רבה, דעות נוספות בבקשה, ותנסו להסביר גם מדוע אתם ממליצים דווקא על המארז הזה.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים המארז גדול, המאווררים שלו גדולים בהשוואה למאווררים במארזים אחרים, הוא מאוד נוח, הוא ניראה טוב ו TAGAN ידועים במוצרים מאוד טובים.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר בסדר יש לו מאווררים גדולים,אבל מה עם סידור החוטים?לפי כתבות שקראתי עליו הוא מצריך הרבה MOLEXים ביחס למארזים אחרים.ודרך אגב במה הוא יותר טוב מה ENERMAX?דעות נוספות יתקבלו בברכה!
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר יש שינוי קל,כרגע אני מתלבט בין שלושה (תזכרו - זה ל OC רציני של Q6700 עם TUNIQ SUNBEAM TOWER):Coolermaster CM 690Tagan El-DiabloEnermax Uber Chakraכל דעה, תגובה או הצעה אחרת תתקשבל בברכה.ציינו בבקשה את המארז המומצלץ עם הסבר מדוע אתם ממליצים עליו.תודה.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים במקום להשקיע במארז טוב, תשקיע קודם בקירור טוב יותר:ThermalRight Ultra-120 Xtremeומארז הייתי לוקח את הדיאבלו.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר הקירור הוא מעולה- TUNIQ TOWER 120MM,הוא דרגה אחת מתחת ל- ThermalRight Ultra-120 Xtreme,ובנוסף מגיע עם מאוור מותאם מובנה עם שליטה עליו.מה שאין ב- ThermalRight Ultra-120 Xtreme,בנוסף צריך לקנות אליו מאוור נוסף שלא מגיע בקיט שלו לקבלת ביצועים רצויים.דעות נוספות, או שאני סוגר על TAGAN DIABLO?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר תודה לך HuGeMouTh, את דעתך שמעתי כבר אשמח לשמוע דעה נוספת מגורם אחר, שאני ידע בהחלט שאני סוגר על המארז הנכון.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מצוין.דאג שפעם הבאה היא תהיה מראש לפי החוקים כך שלא תצטרך לשנות אותה אחרי שמזכירים לך.בכל אופן אני היתי הולך על ה-Eureka בגלל הקירור,בגלל הגודל ובגלל האיכות והשקט.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים תקוע לך בצורה רצינית ה Eureka הזה בראש.הוא כבר מזמן לא משתלם.לא מקורר במיוחד, לא שקט במיוחד, לא איכותי יותר מהאחרים, ודעה אישית שלי- גם לא יפה במיוחד.היתרון היחיד שלו הוא מגש נשלף של הלוח אם.אני מוסיף המלצה על ה TAGAN, עם קירורים גדולים יחסית (TR120/טוניק ושאר ירקות) הוא מביא לטמפרטורות מדהימות.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים משתלם הוא לא,זה נכון. אבל הוא ההפך מכל מה שאמרת ואני מדבר מניסיון אישי (לגבי איכות,גודל,והשקט. ובו לא נשווה ל-P182 כן?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.