פורסם 2008 ביוני 2617 שנים העדכון לכרטיס רשת, לא נפתח לי הדף..(לא ניתן להציג את הדף..)אני ממליץ לך לנסות עוד פעם, כי אצלי הקישורים עובדים.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר עריכה:אוקי הצלחתי להוריד אני עכשיו ינסה ויערוך..[br]פורסם בתאריך: 26.06.2008 בשעה 23:54:07הדרייבר לצערי לא עזר...צירפתי צילום מסך מהבקשה של מישהו כאן...תורידו את הקובץ ותגדילו אותו קצת אם אתם רוצים פשוט זה יצא מאוד קטן.. לא יודע למה..דניאל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים הבעיה הזאת בד"כ מופיע שאין דריבר, או שהכ. רשת מופיע כ-Disable ב-BIOS אבל כנראה ששלתם פה את אלה.תנסה את הפיתרון הנ"ל שמופיע באתר של מיקרוסופט:http://support.microsoft.com/kb/825826תעדכן.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חזר לי האינטרנט!אני יגיד לכם את האמת אין לי מושג מה קרה...כיביתי את המחשב, פתחתי אותו כבי לבדוק משהו אחר בכלל.. הדלקתי אותו בחזרה והכל עובד כמו שצריך!!!!בקשר לקישור שזה שמעלי הביא..בידיוק באתי להתחיל את התהליך שכתוב שם אבל אז ניסיתי להיכנס לאינטרנט והינה פועל! חחחח משהו מוזר ??? לא נורא העיקר יש אינטרנט..תודה רבה על העזרה שלכם!
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים הריסטרט הבודד הזה פתר לך מלא דברים מוזרים כאלה שבכלל לא עשית את הריסטרט בשביל לפתור אותם אלא בשביל לפתור משהו אחר לגמרי (אזור הדמדומים) הא? בכל מקרה, אחלה שהכל התסדר לך.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר התקנתי את הדרייבר ועשיתי ריסטרט פעמיים וזה לא עזר!!!עכשיו פיתאום זה פעול כמו שצריך!זה מה שלא הבנתי!ופתחתי את המארז כדי לנקות אבק ולהחליף מאוורר... זה לא קשור לא לבעיה עם הכונן ולא לבעיה עם ה-LAC...חחח שני הבעיות הסתדרו ואני אפילו לא יודע איך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.