פורסם 2008 ביוני 2617 שנים שלום,ביצעתי במחשב בדיקה של ה-RAM... לאחר מכן הדלקתי את המחשב.. הווינדוס הפך ללא חוקי אבל סידרתי דרך הטלפון ועכשיו אין לי גם אינטרנט וגיליתי שנמחק לי ה'Local area connection...איך זה קרה ואיך אני מסדר את זה שיהיה לי אינטרנט???תודה,דניאל.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים ?????????????מה זה "בדיקה של ה-RAM"?מה זה "הווינדוס הפך לי ללא חוקי" ו-"אבל סידרתי את זה"מה זה "נמחק לי -LOCAL AREA CONNECTION"תסביר את עצמך
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר טוב אז ככה,עשיתי בדיקה עם memtest86.הווינדוס הפך ללא חוקי=הכוכב הזה בשורת המשימות שאומר שהוא לא חוקי, סידרתי את זה=התקשרתי למיקרוסופט והם נתנו לי קוד אישור.נמחק ה-LAC=נעלם מחיבורי הרשת...דניאל.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אני לא מבין מה הקשר בין MEMTEST לחוקיותו של וינדוס(ולכל ההקבצים והדדברים הנוגעים לזה),אבל נניח שניה לזהתבדוק במנהל ההתקנים האם כרטיס הרשת פעיל,ואם הוא כן-תמחוק את מנהל ההתקן,ותתקין מחדש
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים בנוסף תדאג לערוך את הכותרת ולהסיר ממנה את כל הדחוף!!!1111 וסימני הקריאה המיותרים, שנמצאים שם בניגוד לחוקי הפורום ולנורמות שמקובלות בפורום.וכמו שאמרו קודמי -LAC לא קיים = כ.רשת לא מותקן או מאופשר.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר התקנתי את הדריבר, עשיתי ריסטרט ועדיין לא מופיע לי ה-LAC...אני גם לא יכול למחוק את ההתקנה כי הוא אומר לי שצריך קודם לאתחל ולמרות האתחול זה לא עוזר...מה לעשות?
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים האם כרטיס הרשת קיים תחת מנהל ההתקנים? הוא מאופשר שם? אין עליו סימן קריאה/שאלה?
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר בהתחלה הוא לא מופיע אבל שאני עושה הצג התקנים מוסתרים ומרענן הוא מציג אותו ואין עליו שום סימן קריאה או משהו מיוחד... והכל כמובן על האפשרות זמין...
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים נשמע לי מוזר.תוכל להביא תמונת מסך של מנהל ההתקנים? (שמור את התמונה על disk on key מהמחשב הבעייתי, אם אתה לא יכול להעלות את התמונה ישירות ממנו לאינטרנט)בנוסף, מה הפלט שאתה מקבל כשאתה מריץ את הפקודה ipconfig במסך ה CMD?
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר אני לא מבין למה אתה צריך תמונה אבל אני יעלה עוד שעה בערך...בינתיים בCMD שאני כותב IPCONFIG כתוב לי Windows IP configuration משום מה ???תודה על העזרה.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים הוא כותב לך :"Windows IP configuration"וזהו?אם כן-סימן שהוא לא מזהה את כרטיס הרשתאיזה כרטיס רשת יש לך?(אם הוא משולב בלוח האם-איזה לוח אם)
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים רק שתדע-נכון-יכולתי להסתכל במפרט שלך והייתי מבין,אבל שאלתי אותך אם הכרטיס משולב בלוח אם.....הנה הדרייבר האחרון שלהם לכרטיס:ftp://ftp.abitshop.com/pub/driver2/realtek_lan/1000/v680.zipתוריד,תתקין ונראה אם זה עוזר(דף הדרייברים של הלוח שלך,מומלץ להתעדכן http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775&pPRODINFO=Driver )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.