פורסם 2002 בפברואר 623 שנים רבותי עכשיו ברצינות!נראה לי שהגזמנו קצת בקשר לשיר!רובינו בכלל לא מכירים אותה, וכבר מקללים אותה ומדברים לא יפה.יש גבול! מסכנה אם היא תקרא את כל ההודעות. מה היא אשמה ש YOAV9 מאוהב בה.חוצמיזה אני חושב שדי מיצינו את זה... לא?סליחה שיר בשם כולם :saint:
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים סוף סוף מישהו שפוי.במקום לקנא ביואב ולהתחיל לקלל את שיר, תפרגנו קצת.. אף אחד עוד לא מת מזה..
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים בסדר אחלה אבל פורום לכבודה???אולי תפתחו פורום למען הנכים? או נגד הטרור? או נגד הדוסים שבגללם כל שנה אין תקציב לשום דבר בארץ?
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אני לא מבין מה כואב לכם.לא רוצים להיכנס לפורום הזה? אל תיכנסו.. מישהו מכריח אתכם?
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים לא כואב לי בכלל אבל ממש בכללזה מוריד מהרמה של הפורום ועושה אותו פורום של ילדים קטנים ממש ברמה של יואב
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים זה הופך את הפורום להיות כמו הפורום של רוטר.מתשם המנהלים משחקים אותה טובים מדי לכולם ומשחקים אותה אלוהים וכאן אני התחלתי לחשוב שהמנהלים הם אנשים אובייקטיבים עניינים ורצינים ופתאום אתם מתחילים לשחק בקקה
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים חלאס ענקונדר אתה לא יכול ככה מול כל הפורום להגן על הפלוץ הזה תוריד את הפורום וכולם ישתקו וזה יעבור זה סתם ילד בגן שנדלק על הילדה מהגן ואפילו היא לא שמה עליו זין אז שימות מצידי ותוציא את הפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.