עבור לתוכן

מישהו ראה את העמוד הראשי של בליזזארד היום?

Featured Replies

פורסם

אני דווקא אהבתי...

• תגובות 140
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרזה כזאת באמת תגרום לי לנצל את כל הימי מחלה שלי....

ומה עם תגובה תגידו מישהו יודע אם יש כבר דרך לשחק את wow בלי לשלם על שרת? הבנתי שכשאני קונה תמשחק אני מקבל חודשיים חינם או משהו כזה אבל מה אחר כך?

פורסם

אין דרך חוקית לשחק ב WOW בלי לשלם תשלום חודשי.

פורסם
  • מחבר

אחרי זה אתה משלם 10$ לחודש.

נא לא לגרור את הדיון למחוזות אחרים. תודה :)

פורסם

בהחלט..

נא לשמור את הדיון בנושא של התמונה עם הקרח הנמס כן?

פורסם

אתם קולטים על מה בוזבזו עכשיו 5 עמודים??? תמונת ספלאש ארורה.

אפילו אם היה מדובר ב-Warcraft 4 אני לא מתרגש בכלל (המשחק הכי אהוב עליי ממשחקי בליז הוא WC3). למה להתרגש? למה לצאת מהכלים מ-ציפייה- להכרזה? אני שונא אובססיות כאלה.

פורסם

אפילו אם היה מדובר ב-Warcraft 4 אני לא מתרגש בכלל (המשחק הכי אהוב עליי ממשחקי בליז הוא WC3). למה להתרגש? למה לצאת מהכלים מ-ציפייה- להכרזה? אני שונא אובססיות כאלה.

:xyxthumbs::goodposting:

פורסם

למה? כי כמה אנשים עלו על רכבת שלא נוסעת לשום מקום אבל היא אומרת שכן ולכן זה נורא כיף והם אפילו מוכנים לשלם על זה כסף ולקשקש בפורומים באינטרנט כדי לעזור לרכבת הזאת להרוויח יותר כסף...

אבל למה בעצבים...

פורסם
  • מחבר

חמישה? תנסה כמה מאות

http://diablofans.com/

:cool2:

ולמי שחושב שלא תהיה הכרזה על משחק, הנה קטע מתוך ראיון עם VP of design, Rob Pardo

"So you want me to announce the game before our announcement?" he said. "No offense, but I think there's like 300 people here, and I'll be ripped apart by 8000 people there [at the Invitational] if I pre-announce it - but it's going to be really exciting. I think everybody here will be really excited about the announcement."

http://www.gamesindustry.biz/articles/blizzard-to-unveil-new-title-at-worldwide-invitational

פורסם

המילה FANS צורמת לי מאוד, כי היא גם לא ממש נכונה. מדובר כבר ב-followers, believers, worshipers וכו'.

פורסם
  • מחבר

באמת מישהו שם הציע לשנות את השם לDiabloFanatics :lol:

פורסם

תמשיכו לעקוב....

פורסם

כנראה שכל מה שהם שמו בתמונה זה הטעיות ולא רמזים. הם יכולים לשים כל האומנות שיש להם מכל המשחקים. אולי זה סתם משהו שהם שמו לקראת האירוע שלהם . הם פשוט עשו סרט והם מקדמים אותו לאט לאט ורוב הסיכויים שאנחנו רק רואים את ההקדמה שיש בה את הלוגו שלהם ואנחנו בכלל לא רואים ולא נראה את ההמשך עד שהאירוע שלהם יתחיל או יסגר. אגב מתי האירוע שלהם?

אני גם מעדיף לחכות שמחירי המשחקים ירדו לפני שאני קונה אותם הבעיה עם המשחקים של blizzard היא שהם לא יורידים במחיר המון זמן.

פורסם
  • מחבר

^^

שבת-ראשון האלה :D

פורסם

אני עדיין מאמין שיש שם סימנים להכל ולפי האפקט שיווצר הם יבחרו את מה מסתתר מאחור, הכל שיווק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים