פורסם 2008 ביוני 2517 שנים הכרזה כזאת באמת תגרום לי לנצל את כל הימי מחלה שלי....ומה עם תגובה תגידו מישהו יודע אם יש כבר דרך לשחק את wow בלי לשלם על שרת? הבנתי שכשאני קונה תמשחק אני מקבל חודשיים חינם או משהו כזה אבל מה אחר כך?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אתם קולטים על מה בוזבזו עכשיו 5 עמודים??? תמונת ספלאש ארורה.אפילו אם היה מדובר ב-Warcraft 4 אני לא מתרגש בכלל (המשחק הכי אהוב עליי ממשחקי בליז הוא WC3). למה להתרגש? למה לצאת מהכלים מ-ציפייה- להכרזה? אני שונא אובססיות כאלה.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אתם קולטים על מה בוזבזו עכשיו 5 עמודים??? תמונת ספלאש ארורה. אפילו אם היה מדובר ב-Warcraft 4 אני לא מתרגש בכלל (המשחק הכי אהוב עליי ממשחקי בליז הוא WC3). למה להתרגש? למה לצאת מהכלים מ-ציפייה- להכרזה? אני שונא אובססיות כאלה.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים למה? כי כמה אנשים עלו על רכבת שלא נוסעת לשום מקום אבל היא אומרת שכן ולכן זה נורא כיף והם אפילו מוכנים לשלם על זה כסף ולקשקש בפורומים באינטרנט כדי לעזור לרכבת הזאת להרוויח יותר כסף...אבל למה בעצבים...
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר אתם קולטים על מה בוזבזו עכשיו 5 עמודים??? תמונת ספלאש ארורה. חמישה? תנסה כמה מאות http://diablofans.com/ ולמי שחושב שלא תהיה הכרזה על משחק, הנה קטע מתוך ראיון עם VP of design, Rob Pardo "So you want me to announce the game before our announcement?" he said. "No offense, but I think there's like 300 people here, and I'll be ripped apart by 8000 people there [at the Invitational] if I pre-announce it - but it's going to be really exciting. I think everybody here will be really excited about the announcement." http://www.gamesindustry.biz/articles/blizzard-to-unveil-new-title-at-worldwide-invitational
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים המילה FANS צורמת לי מאוד, כי היא גם לא ממש נכונה. מדובר כבר ב-followers, believers, worshipers וכו'.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים כנראה שכל מה שהם שמו בתמונה זה הטעיות ולא רמזים. הם יכולים לשים כל האומנות שיש להם מכל המשחקים. אולי זה סתם משהו שהם שמו לקראת האירוע שלהם . הם פשוט עשו סרט והם מקדמים אותו לאט לאט ורוב הסיכויים שאנחנו רק רואים את ההקדמה שיש בה את הלוגו שלהם ואנחנו בכלל לא רואים ולא נראה את ההמשך עד שהאירוע שלהם יתחיל או יסגר. אגב מתי האירוע שלהם? אני גם מעדיף לחכות שמחירי המשחקים ירדו לפני שאני קונה אותם הבעיה עם המשחקים של blizzard היא שהם לא יורידים במחיר המון זמן.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אני עדיין מאמין שיש שם סימנים להכל ולפי האפקט שיווצר הם יבחרו את מה מסתתר מאחור, הכל שיווק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.