עבור לתוכן

עזרה דחופה-מה כדאי יותר HD4850 CF או 9800GT SLI ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT :

אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה...

השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים

2. מחיר

3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים

4. חום ורעש

תודה רבה לכל העונים

:xyxthumbs::yelclap:

פורסם

1- ביצועים- ללא ספק CF של 4850, מדובר על מערך חזק אפילו מצמד 8800GTSים.

2- מחיר- צמד 9600GT יהיו זולים יותר בערך ב 300 שקלים.

3- קרייסיס הוא המשחק היחיד שעושה בעיות כרגע עם קרוספייר, השאר עובדים בסדר. אבל קרייסיס... על הפנים.

4- חום- צמד 4850 חם יותר מצמד 9600GT בלא מעט.

רעש- ה 4850 כרטיס שקט יותר מ 9600GT לפי הסקירות.

איזה לוח אתה לוקח? ובאיזו רזולוציה אתה הולך לשחק?

פורסם

אני לא מכיר שום משחק מעבר לקרייסיס שמשתמש בCRYENGINE 2 אז תוציאו את הקקה הזה מהמשוואה כבר בבקשה!

פורסם

זו הבעיה, כולם מתעקשים להיתקע על הקקה הזה כאילו זה המשחק היחיד ביקום.

פורסם

1. זה משחק אדיר, עד עכשיו שמורה לי החוויה מהבטא ומהאלפא.

2. בגלל שהוא בנוי בצורה דפוקה הוא דורש מערכת חזקה P: כמו BF: VIETNAM,

SLI משולש לא יכול להריץ אותו ב HIGH חחחחח

פורסם

מה כ"כ אדיר במשחק הזה? חוץ מלשבת ולבהות בעצים זזים ברוח, אני לא מוצא בו הרבה.

אוקיי, אז הגרפיקה מדהימה, ו?

האויבים טיפשים, הכמויות שלהם דוחקות אותך כל פעם לברוח, להסתובב, ולהרוג כמה עד שהכמות מידלדלת, החליפה ממש נחמדה- אבל זה לא משהו שנשאר כ "חדשני" להרבה זמן (מה שגם היא מכילה קצת מדי אנרגיה בשביל להשתמש בה ברצינות.... אחרי 2-3 אגרופים חזקים או משהו כל האנרגיה נגמרת. מה הטעם בזה?)

Far cry היה פי 10 יותר טוב מקרייסיס. אם היית זורק אבן לדוגמה, אחרי פרק זמן מסוים האויבים היו שמים לב שהאבן הזו באה מאיפושהו, והולכים לחפש במקום קרוב לזה (או בזה) שממנו זרקת, מה שלא נותן לך להתקמפר שם בלי סוף.

פורסם
  • מחבר

1- ביצועים- ללא ספק CF של 4850, מדובר על מערך חזק אפילו מצמד 8800GTSים.

2- מחיר- צמד 9600GT יהיו זולים יותר בערך ב 300 שקלים.

3- קרייסיס הוא המשחק היחיד שעושה בעיות כרגע עם קרוספייר, השאר עובדים בסדר. אבל קרייסיס... על הפנים.

4- חום- צמד 4850 חם יותר מצמד 9600GT בלא מעט.

רעש- ה 4850 כרטיס שקט יותר מ 9600GT לפי הסקירות.

איזה לוח אתה לוקח? ובאיזו רזולוציה אתה הולך לשחק?

אני מצטער הכוונה היא ל9800GTX או 4850 שניהם במערך SLI/CF ...תודה לך על ההתייחסות העיניינית...בבקשה תתיחסו לשאר המדדים ששאלתי עליהם מחיר ביצועים ותאימות ,חום ורעש

קרייסיס במשוואה כי אני מכוון למשחקים חדשים וזה ספציפית משחק שממש בא לי לנסות ורציתי לדעת אילו מהמערכים יתמוך בו בצורה טובה וכן בשאר המשחקים הכבדים

תודה...

פורסם

יש לך סקירה באתר (עמוד השער), http://hwzone.co.il/reviews/4850_preview/5/

במשחקים אחרים (ויש סקירות מפורטות יותר) ה4850 שווה או יותר חזק לרוב מה9800GTX ועולה פחות, תוסיף למשוואה לוחות מבוססים ערכות שבבים של אינטל (שטובות יותר לOC ולדעתי בכלל מערכות שבבים של נוידיה) וקיבלת תמורה נאה. SLI של 9800 ידרוש ספק חזק ויקר יותר.

עוד משהו, CF לרוב מוצלח יותר בתוספת ביצועים מאשר מערך SLI.

פורסם

באיזו רזולוציה אתה משחק????

לפני שתבקש חוות דעת על 3 way sli של 280gtx...

פורסם

באיזו רזולוציה אתה משחק????

לפני שתבקש חוות דעת על 3 way sli של 280gtx...

צודק! אולי בכלל זה לא מתאים עבורך.

יש מספיק כרטיסים טובים היום למסכי 22", תתרחק ממערך SLI/CF סתם בזבוז כסף, חום, רעש, לוח יקר.

ואגב, יש כרטיס חדש 9800GTX+ שיתומחר כמו ה-HD4850 ויהיה חזק יותר.

פורסם

1. זה משחק אדיר, עד עכשיו שמורה לי החוויה מהבטא ומהאלפא.

2. בגלל שהוא בנוי בצורה דפוקה הוא דורש מערכת חזקה P: כמו BF: VIETNAM,

SLI משולש לא יכול להריץ אותו ב HIGH חחחחח

משחק אדיר? המשחק המפגר, חסר כל ריתוק, מטומטם וחסר כל הרפתקאה וריאליטי..בחייך !

סליחה שאני ככה מתפרץ לאשכול אבל אין משחק מפגר יותר ממנו בעלילה, מה עשו מהמשחק הזה? אם היית אומר על HL2 או COD4 הייתי מבין, אבל קרייסיס( באמת TO CRY..) מהמשחק הזה.

פורסם
  • מחבר

צודק! אולי בכלל זה לא מתאים עבורך.

יש מספיק כרטיסים טובים היום למסכי 22", תתרחק ממערך SLI/CF סתם בזבוז כסף, חום, רעש, לוח יקר.

ואגב, יש כרטיס חדש 9800GTX+ שיתומחר כמו ה-HD4850 ויהיה חזק יותר.

אני קונה מחשב חדש ומתכנן מסך 22" ואני רוצה לשחק ברזולוציה הכי גבוהה שניתן בהגדרות הגבוהות עם כל הפילטרים... לכן אני מחפש משהו שיוכל לתת תמורה ואני מוכן להשקיע

לגבי הכרטיס החדש שאתה מדבר עליו9800GTX+ יש לך עוד פרטים לגביו מתי מגיע כו'??

...אני מבין שכדאי ללכת על AMD כרגע??

פורסם

אני קונה מחשב חדש ומתכנן מסך 22" ואני רוצה לשחק ברזולוציה הכי גבוהה שניתן בהגדרות הגבוהות עם כל הפילטרים... לכן אני מחפש משהו שיוכל לתת תמורה ואני מוכן להשקיע

לגבי הכרטיס החדש שאתה מדבר עליו9800GTX+ יש לך עוד פרטים לגביו מתי מגיע כו'??

...אני מבין שכדאי ללכת על AMD כרגע??

בשביל 1680X1050 אתה לא צריך CF/SLI סתם ביבוז כסף מספיק 9800GTX+ או HD4850, ואם אתה רוצה יותר GTX260.

לפי מה שהבנתי הכרטיס 9800GTX+ יצא בתחילת יולי.

פורסם
  • מחבר

בשביל 1680X1050 אתה לא צריך CF/SLI סתם ביבוז כסף מספיק 9800GTX+ או HD4850, ואם אתה רוצה יותר GTX260.

לפי מה שהבנתי הכרטיס 9800GTX+ יצא בתחילת יולי.

אחי תודה על התשובה המהירה!

איפה אני יכול לברר עוד פרטים על הכרטיס הזה וסתם שאלה...אתה ממליץ לחכות ליולי או שזה זניח ומספיק ה 4850 לדעתך?

מה לגבי התימחור של 4870 יודעים על זה משהו??

תודה...

פורסם

לדעתי תחכה ל4870 המחיר שלו יהיה בסביבות 1500 שקל ולדעתי הוא גם יהיה שווה את זה!

לגבי מה שURIB אומר.... אני לא ממש מסכים איתך... אם משהו רוצה יותר משנה לשחק משחקים עם איכות גרפיקה טובה?... לדעתי 4850 יספיק לשנה ולא יותר..

זה כמו מה שקורה לי עכשיו עם ה-8800GTS 320MB המסריח שלי... אני הייתי בטוח שהוא יספיק לי ללפחות שנתיים...

אין ספק שכרטיסים כמו 8800GTS 320MB בזמנו ו4850 הם כרטיסים טובים, אבל לא לכל אחד. יש כאלו שזה מספק אותם, ויש כאלו שלא, ואני אחד כזה.

בקיצור, ממה שהבנתי ממך sadotd, זה שאתה קצת כמוני וכרטיס כמו 4850 לא יספק אותך אם אתה רוצה לשחק במשחקים שיצאו עוד שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים