עבור לתוכן

האם לוחות P35 תומכים בPCI-E 2.0?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב...

האם לוחות P35 תומכים בPCI-E 2.0?

והאם יש הבדלים בין PCI-E הרגיל ל PCI-E 2.0?

האם בקניית לוח אם חדש צריך לתת לזה חשיבות ,אם היעד שלי הוא לשחק יותר נכון האם זה ישפיע לי על FPS במשחקים (כמובן שזה תלוי בכרטיס מסך שיש לי )

תודה

פורסם

לא, הם לא תומכים.

לא, זה לא משפיע.

פורסם

אמנם הם לא תומכים, אבל שיפור בביצועים יש...

PCI-E 2.0 בעל רוחב פס כפול מPCI-E רגיל.... לכן תיאורטית [ותאורטית בלבד] הכרטיסים יתקשרו עם הלוח אם פי 2 מהר יותר... למרות זאת, עקב מגבלות של הכרטיסים רוחב הפס לא מנוצל לגמרי ומהשוואות ביצועים הראו שהשיפור בביצועים הוא בערך כ10 אחוזים לטובת התקן החדש...

חשוב להדגיש שכרטיסי מסך בעלי תמיכה בPCI-E 2.0 יעבדו גם בPCI-E רגיל ..

אז בתכלס הFPS יהיה גבוהה יותר אבל בצורה זניחה למדי [30 >> 33 ; 40 >> 44 ] , להחלטתך אם אתה רוצה להשקיע בלוח אם עם צ'יפסט שכן תומך...

פורסם
  • מחבר

תודה כמו שהבנתי כיום אין ניצול של הטכנולוגיה

לכן עדיף עדיין להשקיע בלוח אם טוב מדגם של P35 שאינו תומך בתקן החדש(שהוא יחסית זול ) מאשר להשקיע את הכסף בP45 שכיום הם עולים ממש יקר

ואם אני מתכנן לעשות OC אז הדגם P35 הזה Gigabyte GA-EP35-DS4 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 עדיף לא? תקנו אותי אם אני טועה

תדוה :xyxthumbs:

פורסם

כן, אישית אני אוהב מאוד את הלוחות P35 של ג'יגה בייט, ובכלל סדרת הEP35 מצוינת...

פורסם

P35-DS4 של ג'יגבייט זה בזבוז.

הוא עולה יותר מלוחות ה P45 החדשים, ונותן פחות.

אם אתה מתכנן OC, עדיף P45. הם חיות אוברקלוקינג רציניות.

פורסם
  • מחבר

בחרתי את הדגם הנ''ל מכיוון שיש לו את כל מה שצריך ועוד דבר שלא מצאתי בP45 את התמיכה ב DTS שחשוב לי מבחינת יציאה לרסיבר שיתמוך בתקן

פורסם

זה לא קשור לצ'יפסט, זה קשור לכרטיס קול שהחברה בוחרת לשים על לוח האם.

חוץ מזה, אם חשובה לך תמיכה ב DTS ואיכות ברמה, כלומר יש לך ציוד יקר שבאמת שומעים בו הבדל, אתה לא תשתמש בכרטיס מגיע אונבורד.

אני מציע לך לשקול קניית כרטיס נפרד.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה לא קשור לצ'יפסט אבל בP45 אין וב P35 יש וזה חוסך לי קנייה של כרטיס קול

אם אתה מציע P45 יש לך לוח ספציפי ?...ואתה יכול להגיד לי מה היתרונות שלו לעומת מה שאני מעוניין

תודה :xyxthumbs:

פורסם

לא!

פורסם

אם אתה מתכנן OC, עדיף P45. הם חיות אוברקלוקינג רציניות.

האם ראית איפשהו סקירה שתראה ש-P45 טוב יותר לאוברקלוק מ-P35? משהו מעשי, לא זה שתיאורטית הוא אמור להיות יותר טוב, כי הוא פחות מתחמם ועוד דברים כאלה ואחרים.

פורסם

תעיף מבט על הפרטי.

פורסם

הקישור לא נפתח. :)

פורסם

למה פרטי?

אם יש משהו קונקרטי לא עדיף שכולם ידעו?

פורסם

זה בגלל אופיו של הקישור.

QTTP- נסה שוב, הקישור עובד לי כרגע, עכשיו ניסיתי |:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים