פורסם 2008 ביוני 1917 שנים אתה מציג כל הקבצים שיש לך בפלופי ונותן התמונה בפורום.מסובח מדי ? אזלפתוח קובץ שפו, ולשים 4 קבצים שיש בו על דיסקט ומנסה שוב עם F6 .[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר יתייאשתי מהSATA המחורבן הזה אם לא הבנתם הצלחתי ליצור את הדיסקט ועברתי את השלב הראשון עכשיו הבעיה כשהוא מתחיל להעתיק את הקבצים של הווינדוס אחרי שהוא פירמט איך שהוא מתחיל את הקובץ הראשון הוא אומר שחסר לו הקובץ sisraid ונותן לי שלוש אפשרויות 1.rety2.skip file3.cencelעכשיו אם אני נותן לו על האפשרות השניה הוא נותן לי עוד קבצים שחסרים עד שהוא ממשיך לבד ושהוא מסיים להעתיק באמצע ההתקנה הוא עושה מסך כחול שאומר שחסרים קבצים של הוונידוס בבקשה אני משתע פה אם אפשר פתרון או איך אפשר לבטל את הSATA דחוף חברה
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים רוב הסיכויים שיש לך אפשרות להגדיר בביוס "תאימות לאחור" ככה שהוא יהיה מוצג כ IDE.
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר תוודא שבביוס ה ONCHIP SATA CONTROLLER הוא על ENABLED אתה צודק אולי אין את האופציה הזו , בגירסת הביוס שיש לך ..מה זה נותן עשיתי וזה לא נותן כלום ותודה על העזרהוmulticore איך אני עושה את זה??
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים גם לי היה בעיה דומה בלוח במחשב הישן שלי.. הכנתי את הדיסק וברגע ששמתי אותו הוא לא הצליח להעתיק קובץ מסוייםבכל מקרה דבר ראשון תנסה לשלב את הקובץ עם NLITE בדיסק CDעם לא עוזר מה שהיה אצלי. פשוט עדכנתי את הביוס אבל תעשה את זה רק אם אין ברירה וכלום לא עוזר, וגם תהייה בטוח שאתה יודע איך לעשות את זה.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אתה אין לך בעיה עם SATA או אתה לא מסביר נכון מה כתובאו יש בעיה עם CD שלך. CD מקורי ?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים הייתה לי בדיוק אותה בעייה עם לוח אם p5s800-vm.תתקין את הקבצים בתוך ה-root של הדיסקט ולא בספרייה משנה.אם גם את זה ניסית, אז ייתכן ונדיסקט דפוק ותנסה לעשותאת מה שאמרתי על דיסקט אחר.לי זה פתר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.