פורסם 2008 ביוני 1817 שנים תמיד היה לי את הבעיה הזאת אבל ממש בקטן עכשיו זה ניהיה ממש בגדול למשל אני משחק דיאבלו 2 ורק במשחקים זה קורה כל משחק שהוא לא משנהברגע שאני מזיז את העכבר אני שומע חריטות של הארדיסק ממש חריטות כאילו הוא חורט שם באבנים מיצריות ....הכרטיס מסף מותקן הכרטיס קול מותקן והעכבר והמקלדת תמיד מזוהים אוטומטית...הרעש בהחלט לא מהרמקולים ...הוא בא בפירוש מהארדיסק חריטה שמשגעת אותי אני לא יכול לשחק שום דבר ...ושוב זה קורה במשחקים בלבד רק כאשר אני נכנס למשחקים עצמם...ורק כאשר אני מזיז את העכבר אם לא אז הוא שקט .. :'(
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים קליק ימני על המחשב שלי , מאפיינים ותמשיך כמו בתמונהאני מצרף תמונה : [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים למה לכבות את הSWAP?אם אני לא טועה כיבוי הSWAP מומלץ רק למחשבים עם יותר מ 2GB
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אל תבטל את הSWAP תעביר אותו להרדיס השנימה זאת אומרת בנוהל הוא יושב על כונן C תעביר אותם לכונן אחר שנמצא בהרדיסק השני. ככה שני ההרדיסקים יעבדו וזה יוריד עומס מההרדיסק הראשי. זה יכול לעזור
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אני הייתי ממליץ בככל ליצור מחיצה במיוחד לSWAP כמו שנהוג לעשות בהתקנות של לינוקסאבל זה כנראה כבר מאוחר מדי בשלב כזהאלא אם כן יש לך כח להתעסק עם PARTITION MAGIC....
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר אוקי הסרתי את ה DEAMON TOOLS וזה קורה פחות ניסיתי להוריד את ה SWAP כמו שאמרתה אבל ...זה לא משנה נישארו חריטות אבל יש לציין שממש מיזעריות לעומת מה שהיה אחרי ההסרה של DT זה ירד ב 85 אחוז אבל עדיין יש .....אני מתעסק בגרפיקה והSWAP הזה לפי מה שקרתי באינטרנט מוצרך לדברים שאני עוסק בהם אני מתעסק באנימציה אז יש דרך לא לבטל את זה ? יש לי 2 כוננים אחד WD 80 גיגה 8 מגה בפר - התקנה של XP 320 WD 16 מגה בפר -לכול הדברים שלי והוא מפוצל לשתי חלקים אחד 50 ואחד 265 ...עכשייו יש אופציה לעשות את הSWAP הזה לאחד מהכוננים המפוצלים של ה 320 ? וכמה גיגה אמור להיות פנוי כי כרגע ב80 גיגה יש 10 גיגה פנויב50 יש 4 וב 256 יש 6-7והאם זה יעזור לבעית החריטה או שבכלל הארדסיקים גמורים וזהו ?תודה רבה ...ויום טוב
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אתה יכול לשים את הSWAP בכונן של ה80 אבל הקטע זה שיהיה לו מחיצה משלובכל מקרה זה מה שמרגילים בלינוקסתנסה לבדוק את הדיסקים עם התוכנה שVATOS אמר לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.