פורסם 2008 ביוני 2217 שנים תגידו אתם מקדמי מכירות של קורסייר??? לא שמעתם על pc power and cooling סדרת silncer אני עובר פה על שירשורים ורק על קורסייר מדברים פה.אני במיקרה מתעניין בכרטיס מסך 3870 וראיתי את הצריכה שלו ובאותו אתר ראיתי קישור לספק הנ"לקראתי עליו ברחבי הרשת והוא דיי מוצלח.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אופס הקדימו אותי...PC power and cooling נחשבים לספקים מאוד טובים. אבל הם די לא נפוצים בארץ. חוץ מזה ה-Enermax modu נחשב לספק יותר שקט מהם. הבעיה איתו הוא מחירו היחסי הגבוה בארץ.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים תגידו אתם מקדמי מכירות של קורסייר??? לא שמעתם על pc power and cooling סדרת silncer כמו זה למשל http://www.pcpower.com/products/description/Silencer_500_EPS12V/index.htmlרק שהוא לא באמת שקט....
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים pc power and cooling די לא נפוצים אצלנו לצעריטבע האדם להיות כעדר - כלומר לקנות מה שקנו החברה מפה אפשר ללמוד שאם אחד יקנה X ויקשקש עליו ל Y אז גם Y יקנה אותו בלי לחקור.אני כאיש מחשבים וכטכנאי אלקטרוניקה קצת אוהב לחקור נתונים "יבשים" כמו נצילות הספק והפסדי מתח.יצא לי לחקור את Pc power and cooling והספקים שלה בעלי נצילות של 80 אחוז ויחס עלות\תועלת מעולים לטובת הצרכן - כלומר אנחנו.אנרמקס היום חוץ מליברטי המודו לדוגמא סתם יקר.הספק הבא שלי יהיה בהחלט מהחברה הזו בהתחשב שזו OCZ....
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אתה באמת בחור מקצועי.... : אנרמקס וקרוסאייר הסדרות החדשות שלהן בעלות נצילות נמוכה יותר? ממש לא הם עם נצילות גבוהה מ80% והמחירים +-50-100 ש"ח אז מה הבעיה פה בדיוק והם אגב גם שקטים יותר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.