פורסם 2008 ביוני 1517 שנים ניסיתי fixmbr עוזר לפעם אחת ואז במקרה של ריסט שוב אותו סיפור.אני מפחד לעשות fixboot כי הוא כותב שיש מצב שאני לא אוכל לגשת למחיצות
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים תכניס את הדיסק של הXP ותיכנס ע"י מקש R לRECOVERY CONSOLEתבצע את הפעולות הבאותשם תכתובBOOTCFG /DELETEBOOTCFG /REBUILDTotal Identified Windows Installs[1] C:\WindowsAdd installation to boot list? (להוסיף את ההתקנה לרשימת האתחול?) <כן/לא/הכל>: אתה רושם YEnter Load Identifier: (הזן מזהה טעינה <תיאור מותאם של מערכת ההפעלה הנטענת מתפריט האתחול> : תכתוב את איזה שם שאתה רוצה למשל WINDOWS XP PRO SP3Enter Operating System Load Options: (הזן אפשרויות טעינה למערכת הפעלה : תכתוב FASTDETECT/ובסוף תכתוב BOOTCFG /DEFAULT
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר נראה שcopy e:\i386\ntldr c:\ ואז fixbootעזר.ד"א אותנו לא לימדו את זה בA+..אותכם כן.?ועוד שאלת אוףטופיק-איך אני משנה תאותיות של המחיצותשהווינדוס יהיה c ולא d
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אני לא בדיוק זוכר מה לימדו .. אבל אתה צריך להעשיר את הידע שלך בעצמך , לחפש פתרונות , פעם אחר פעם אתה כבר יודע לפתור בעיות ..לשנות את האות של הכונן .. אם זה כונן שמותקנת בו מערכת הפעלה , לא ממליץ לשנות , גם נראה לי תכל'ס שאי אפשר.אבל בד"כ לשנות זה , קליק ימני על המחשב שלי , ניהול , מנהל דיסקים , ושם אתה יכול לשנות במידה וזה לא נותן לך נראה לי שיש תוכנה שיכולה לשנות ...**למדת בפרוייקט נטע ? במידה וכן , באיזה עיר ? עריכה : סליחה סליחה .. אתה בויסטה , לא ראיתי , אז כדי לסדר את הבעיה שהייתה למעלה למעלה , אתה היית צריך להשתמש EDITBCD , שם אתה יכול לסדר את הBOOT וכו' , חשבתי שיש לך XP
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר חח dude 98% הידע שלי זה לא מהקורס אלא מלמידה עצמית והנה כמו שראית עד שענית כבר הספקתי לפתור תבעיה לבד.למדתי בנטע בנצרת עילית ואני שנה ד' יעני מחזור שני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.