עבור לתוכן

פרסמו את ה Spore שלכם

Featured Replies

פורסם

אין לי שום בעיה עם מה שאמרתה אבל לקרייסיס יש 10 שעות משחק רק אם אתה מוריד אותו לא חוקית, לי בבטא היו לפחות 20 שעות משחק על מפה אחת ונהנתי מכל רגע.

• תגובות 96
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מניח שאתה מדבר על המולטי...

בחרתי לא להזכיר אותו כי לדעתי להוסיף לעצמי עוד תחמושת זה כבר לא פייר

פורסם
:( :'( Unfortunately, the link you have clicked is not available.
פורסם

בתגובות אנשים אומרים שזה לא נפתח להם - הכוונה לפייל פרונט.. וגם ככה זה מוריד על 15KBS

את השני אני לא מצליח להוריד

עדכון זה עובד (ומהיר מקסימום רוחב פס :D יש!) : http://www.megaupload.com/?d=7kq7esbw

פורסם
  • מחבר

שניהם עובדים לי כרגע

כנראה זה לא היעוד שלך.

פורסם

תראו איזה חמוד :)

crepreman067fbb53smlmr6.jpg

פורסם

בהחלט נראה שאנשים לא יודעים על מה המשחק... הודעות כמו "אני לא חושב שצריך לשלם 50 דולר על זה" דיי עושות לי רע מבפנים מתי שאנשים זורקים ברצון 50 דולר על קרייסיס

אז כנראה שהרבה אנשים לא באמת יודעים מה יש במשחק הזה... אז אני אסביר

1.אתם מתחילים כיצור חד תאי בתוך סביבה מיקרוסקופית (סטייל המשחק דיי דומה לfl0w) אתם אוכלים דברים ואז אתם מתפתחים

אתם מקבלים מספר נקודות ומשפרים את הייצור החד תאי שלכם ואתם ממשיכים לאכול עוד ועוד דברים ולהתפתח עוד ועוד

2.אתם גודלים מספיק והופכים לייצור כלשהו (כנראה בהתחלה ימי אבל לא סגור אם הכניסו את זה למשחק או לא) אתם בוחרים את הייצור ובונים אותו (זה מה שאתם עושים עד עכשיו ביוצר היצורים)

3.הייצור קיים ומחפש מישהו לעשות איתו ילדים זה שלב דיי קצר שבו מוצאים נקבה\זכר עושים את המעשה ונוצרים ילדים

עוד כמה נקודות ואפשר להוסיף עוד קצת בלינג בלינג לייצור שלכם

4.אתם יוצרים שבט של ייצורים עכשיו אתם צריכים בתים\ציוד

את הציוד הבסיסי קונים בנקודות ואת המבנים גם אבל את המבנים אתם יכולים לעצב או לבחור מתוך מבחר מוכן מראש

אתם בונים לעצמכם איזה שבט נחמד ואתם מגלים שאתם לא ממש לבד

העולם שלכם מלא בשבטים של ייצורים אחרים (חלקם נוצרו רנדומלית חלקם ע"י משתמשים אחרים מהעולם) ואתם צריכים להראות לכולם מי היצור-בוס

תעשו מה אתם רוציםן תהרגו\תעשו דיפלומטיה זה לא ממש משנה מתישהו אתם אלה שתשלטו בכוכב ובכל הזמן הזה השבט שלכם הופך לעיר גדולה

5.אתם קונים את החללית שלכם(שגם אותה אפשר לעצב) ואתם יכולים לשטט בכוכבים אחרים (רנדמליים וכאלה של שחקנים אחרים) ואתם יכולים לשייט באינסוף גלקסיות

לקחת יצורים ולהביא אותם לכוכב שלכם\ליישב כוכב חדש ולעשות את כל השלבים מחדש

כל מה שתרצו בערך

עכשיו למרות שזה 5 שלבים "בלבד" תראו כמה תוכן וסוגי משחק יש לכם... תחשבו על האפשרויות!

אם אתם מוכנים לשלם 50 דולר על קרייסיס שמחזיק אתכם בקושי 10 שעות למה פתאום כל כך קשה לכם להוציא כסף על המשחק הזה? שלדעתי מכיל יותר מ50 שעות משחק (heck הוא מכיל יותר שעות משחק מSIMS שכידוע יכול להימשך לעד)

יש לך כמה טעויות משניות. מפאת השעה, אשאיר את התשובה למחר. אני רק חייב לציין את זה כדי שלא ייקחו את דבריך for granted.

פורסם

אז אני מבין שזה עוד משחק של סחור-סחור

אין לך מה לעשות אז אתה משחק בזה

ולפי זה כנראה שאני לא ישחק בזה

פורסם

זה משחק שאין לו מטרה וסיום מוגדרים, כמו שאר המשחקים של ויל רייט (הסימס, sim city). או שאתה אוהב את זה, או שלא.

אבל באמת אפשר לשחק בזה שנים.

פורסם

כשחושבים על זה... עכשיו כל יוטיוב יהיה מפוצץ ביצורים עם בולבולים....

פורסם

חח בניגוד לאחרים אני השתמשתי ב"בולבול" בצורה קצת יותר נכונה :cool2:

הינה שלי:

crelizarddragon0427a654co9.png

פורסם

מה הבעיות שלכם :P מה קשה לעשות מפלצות חמודות למה לעשות בובול :screwy:

יש לי גם כמה מפלצות מאוחר יותר אני אביא תמונות :smile1:

פורסם
  • מחבר

חדש שלי

Untitled-1.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים