עבור לתוכן

שאלות בקשר למעבד

Featured Replies

פורסם

אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל

פורסם

אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל

מעבדים כפולי ליבה עדיפים ממעבדים בעלי 4 ליבות בגלל התדר הגבוה (Ghz) שנותן להם יתרון במשחקים, מעבדים מרובעי ליבה עדיפים בגלל זיכרון המטמון שלהם, שבעצם נותן יתרון בעבודה עם תוכנות כבדות (תלת מימד, קידוד סרטים, עריכת תמונות וכו')

פורסם
  • מחבר

מעבדים כפולי ליבה עדיפים ממעבדים בעלי 4 ליבות בגלל התדר הגבוה (Ghz) שנותן להם יתרון במשחקים, מעבדים מרובעי ליבה עדיפים בגלל זיכרון המטמון שלהם, שבעצם נותן יתרון בעבודה עם תוכנות כבדות (תלת מימד, קידוד סרטים, עריכת תמונות וכו')

אתה בכלל לא הבנת נכון את השאלה שלי ... אני שאלתי למה הC2D יותר טוב מהDUAL CORE הרגיל ... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

ארכיטקטורה שונה לגמרי. וכך יצא שהארכיטקטורה של ה-Pentium D היא די זבל, והארכיטקטורה של ה-Core 2 Duo היא די מעולה.

פורסם
  • מחבר

זה נשמע יותר טוב מהתשובה הקודמת , אבל מה שאתה אמרת גם אני יודע חחח . תענו למשל על כזה דבר ... למה C2D 2.4 GHZ יותר טוב מD 4 GHZ , אני יודע שזה בגלל הFSB , אבל אני לא מבין מזה ... ולמה זה משפיע על המעבד . ??? אני מקווה שהפעם יצליחו לענות לי על השאלות !!!

פורסם

כבר אמרתי לך, ארכיטקטורה שונה לגמרי, וזה לא קשור ל-FSB.

בגלל הארכיטקטורה השונה בתכלית, ה-C2D יעיל יותר ומצליח לעשות יותר פעולות בכל מחזור שעון, לכן גם בתדר נמוך הוא גובר על PD שרץ בתדר גבוה.

זה על רגל אחת. אם אתה מתעניין לעומק, יש המון מאמרים באינטרנט שמסבירים את הארכיטקטורות לפרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים