עבור לתוכן

הספק של אחי מרעיש מאוד - צריך חדש (300 שקל + מחיר ה&

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם,

המפרט השני שכתוב במפרט המחשב שלי שייך לאחי הקטן, שגר בחדר לידי, והוא רוצה שהמחשב ישאר דולק בלילה. עכשיו שמתי לב אתמול בלילה, שעד שלא כיביתי את המחשב שלו, לא הצלחתי לישון. הקשבתי הבוקר טוב למערכת המחשב שלו, וזה ספק הכוח שמשגע לי את השכל. אני מתכוון להחזיר אותו ל-IQPC, ולקנות ספק כוח שקט באמת, אחרת לא אני ולא הוא נצליח לישון.

הספק הנוכחי שלו הוא HEC 400TR-TF, ואני חושב להחזיר אותו ולקחת במקומו ENERMAX LIBERTY 400W, ששקט מנסיוני. יש למישהו המלצה אחרת? חשוב מאוד השקט.

מוכן לשלם 300 שקל בנוסף למחיר של החזרת ה-HEC, אבל רצוי מאוד פחות.

פורסם

תנסה לראות אם אתה יכול לחרוג ל-VX450 אם לא אזי הליברטי יהיה מעולה

פורסם
  • מחבר

זו חריגה קלה של 50 שקל, השאלה היא אם היא באמת דרושה. אם כן, אני מוכן להוציא אותם.

פורסם

אורן אתה ידוע שזה מאוד קשה להחליט מה עדיף מבחינת שקט - באופן רישמי ה-VX שקט יותר. אבל אף אחד לא יודע באמת אם לך זה יהיה מורגש באופן ניכר/כמעט ולא או אולי אפילו בכלל לא...

אני חושב שיש לך ניסיון עם הליברטי לא? אם כן אתה יכול אולי להחליט אם זה מספיק שקט לך.

פורסם
  • מחבר

אני לא שומע אותו מעבר למאוורר של המעבד, אז הוא שקט, וכנראה מספיק לי. חוץ מזה, לאחי יש את אותו מאוורר של מעבד, אז יהיה בסדר ;)

פורסם

ענית לעצמך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פעם הבאה שמישהו ממליץ על ה-HEC 400TR-TF, תגיד לו שישכח משקט, הוא אוכל לי את המוח עם הרעש שלו. אם אין צורך בשקט, אז בסדר, אבל אם יש, לעשות מאמץ ולגרד עוד 100 שקל לספק איכותי.

פורסם

שמע,לספק שקט אף פעם לא באמת ממליצים על 400TRT אבל כמו שאמרתי למעלה הכל יחסי בחיים. לי באופן אישי יש את הספק והוא חרישי (לטעמי).

פורסם

באמת הכל יחסי, אני לא מבין איך ממליצים על הליברטי כשקט. גם במנוחה אפשר לשמוע אותו והוא רועש במאמץ ויש ספקים טובים יותר בתחום הזה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שמבין כולנו, אתה הכי מחמיר בדרישה לשקט, כי את שלי אני באמת לא שומע.

פורסם

הינה עוד דוגמא ליחסיות רצינית מאוד בענין.

אני חושב שהליברטי פשוט חרישי ואילו אתה מוצא אותו רועש יחסית.

בישביל זה הכי מומלץ בכל תחום השקט,ללכת לחנות ולשמוע - זה המבחן האולטימטיבי

פורסם
  • מחבר

רק רגע... עד היום, האשמתי ברעש מסוים את המאוורר של המעבד, יכול להיות שזה בעצם הספק? חבל שהם כל כך קרובים, אם הם לא היו, מבחן ההאזנה להם היה אמין...

פורסם

יש גם את הספק הזה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1680

זה והקורסייר מיוצרים ע"י אותה חברה וההבדלים בניהם די קטנים... הספק הזה נחשב לאחד השקטים ביותר שיש... ונראלי הוא די מתאים לתקציב... כמה עולה ליברטי? לא קרוב ל400?

פורסם

הכל יכול להיות אבל מה הבעיה לבדוק אורן?

פתח את צד המארז ותפוס את המאוררו של המארז כך שלא יסתובב בכלל (אל דאגה,לא יתחמם באופן מסוכן ) ותבדוק אם עדיין יש רעש

פורסם

הדרך הכי טובה לבדוק את הרעש של הספק במנוחה הוא בעזרת בודק ספקים סטנדרטי.

אני קניתי אחד בפחות מעשר דולר כולל משלוח עד הבית

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12165~r.77291022

היה לי את הסיסוניק S12 380W הראשון (לא II) והוא מאד שקט במנוחה.

הוא ניתן לשמיעה במאמץ, אך בעל רעש שנבלע בקלות בסביבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים