עבור לתוכן

משאל: מהו אתר סיקורי משחקי וידאו האהוב עליכם כיום?

Featured Replies

פורסם

משאל: מהו אתר סיקורי משחקי וידאו האהוב עליכם כיום question-marks.jpg

• תגובות 31
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

GameSpot

זה האתר בשבילי! למרות מה שאומרים עליו, אני אוהב אותו :xyxthumbs: :xyxthumbs: TWO THUMBS UPPPP

פורסם

אני הכי רגיל לגיימספוט, אין מה לעשות. אבל אני לא אוהב את המגמה שלהם שנמשכת כבר כמה שנים - אין גרג קסבין, פיטרו מבקר בגלל הביקורת על קיין & לינץ', ציונים טיפשיים ברמות וכו'.

פורסם

Yahoo Games

יאהו קנו את GamesDomain שהכי קלע לטעם שלי. הצוות עדיין עובד שם למיטב ידיעתי.

מישהו זוכר את Adrenaline Vault ? היה בין האהובים עלי... ז"ל

פורסם

גימספוט -למרות הכל בדרך כלל אני מסכים אם הציונים שלהם

גם שהם נתנו ציון פחות גבוה מהמתחרים לזלדה TP הדברים שהם אמרו היו נכונים

אני אומנם חושב שלמרות החסרונות זה משחק של 10 כמו שהרבה נתנו

אבל לפחות הרגשתי שהביקורת של גימספוט הייתה רצינית ונינטנדו באמת צריכה להזיז את התחת בנוגע לדיבוב במשחקים

פורסם

קרירין, למה אתה שופט אתר בגלל ביקורת אחת? ואו.

פורסם

אני רגיל לגיימספוט.

בעייה אחת זה הציונים

איך לעזאזל קרייסיס קיבל 9.5 המשחק לא נבחן היטב גם על שום מערכת\בוודאי שכל מה שהייה בו זה גרפיקה יפה אבל אין משחקיות בגרוש.

בעייה שנייה זה שהאתר שלהם מתעדכן לאט.

פורסם

קרירין, למה אתה שופט אתר בגלל ביקורת אחת? ואו.

זה הייתה רק דוגמית אחת ודוגמה חיובית

בדרך כלל שאני קורא ביקורות שם אני מסכים אם מה שהם כותבים ומרגיש שזה ביקורת רצינית

פורסם

אני משתמשת ב gamespot. הציונים שלהם ממילא לא ממש מעניינים אותי, אני אוהבת את האינדוקס שלהם, נוח לי לאתר משחקים, לקבל מידע ולקרוא חדשות.

פורסם

רגיל כבר שנים ל-IGN, ולמי שעוד קורא פה ממליץ על החוברת EDGE למרות המחיר המופקע שלה בארץ.

פורסם

אני משתמשת ב gamespot. הציונים שלהם ממילא לא ממש מעניינים אותי, אני אוהבת את האינדוקס שלהם, נוח לי לאתר משחקים, לקבל מידע ולקרוא חדשות.

:xyxthumbs:

למרות שאני גם מתייחס לציונים אבל רק בצורה כללית ובד"כ רק למטרות סינון (אני מסנן משחקים עם ציונים מתחת ל7.5)

פורסם

אני לא מסתמך על סיקורים\ציונים למשחקים. כל אחד וההעדפות האישיות שלו - בזבוז זמן לדעתי.

אני נכנס שנייה ל-gametrailers.com, מציץ בכמה סרטוני gameplay (לא טריילרים) למשחק שאני מחפש. מהר מאוד אני מבין על מה מדובר.

לפעמים אני גם מתייחס לציון הממוצע של הגולשים שם, למרות שהציון מיועד יותר לתוכן הסרטון מאשר למשחק עצמו.

הכי קרוב ללשחק במשחק זה לראות מישהו אחר משחק בו...

נראה לי שדווקא משחקים "פשוטים" בהם גראפיקה פחות חשובה , משחקיות\תוכן חבויים לעיני המתבונן (בסרטון קצר), אולי שווים ביקורת בכתב.

פורסם

Gamespot , רגיל אליו, ומתחבר לציונים שלהם. נכנס ל-IGN מדי פעם להשוות ציונים.

פורסם

gametrailers.com (גם הביקורות וגם סרטי ה GAME PLAY) ו GAMESPOT לדעתי הכי טובים. לי אישית מאוד קשה לקרוא את הביקורות, ל GAMESPOT ו gametrailers יש VIDEO REVIEW ואז אני יושב, רואה ומקשיב (גם ל IGN יש את האפשרות הזאתי אבל האתר שלהם לא נוח וחוץ מ K&L אני לא זוכר עוד משחק שהביקורת עליו הייתה גרועה באתרים האחרים) :D

פורסם
  • מחבר

אני הייתי מעריץ גדול של GAME SPOT עד ש GAME TRAILERS התפתחו והוציאו סיקורי וידאו מהממים.

GAME SPOT נותן הרבה יותר מסיקורים ומדריכי משחקים, זה נכון, אבל GAME TRAILERS יותר פונקציונאלי, מהיר וחושף יותר בקלות כותרים חדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים