עבור לתוכן

מחפש זכרון נייד טוב של 4 GB -עזרתכם!

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך את המלצותיכם לזכרון נייד טוב עמיד,חזק ואמין עד 100 ש"ח רצוי של לפחות 4 גי'גה..

חשוב לי שבאמת יהיה בו כול מה שצריך בזכרון נייד כי אני לא ממש מבין בזה...וכמובן שייהיה מהיר אם זה אפשרי.

תודה :)

פורסם
  • מחבר

עוד אופציות?

ואם מישהו יוכל להסביר לי קצת על זכרונות ניידים מה חשוב שיהיה בהם וכו' אני אשמח מאוד :yelclap:

פורסם
  • מחבר

???מישהו?

פורסם
  • מחבר

אבל הבנתי שהוא לא ממש נוח לשימוש וגם בגלל הפלסטיק שיוצא ונכנס שזה לא אידאלי.. אין עוד אופציות במחיר הזה?

הנה כמה אופציות שמצאתי אשמח אם תגידו לי איך הם מה כדאי לקחת (זה במקרה שאין שום אופציה בתקציב של 100 ש"ח)

1) Corsair Voyager 4GB

2) USB 4G Mushkin

3) SAMSUNG MEMO 4GB

4)Flash Drive A-DATA 4GB, USB 2.0, FD4GADPD9

5)Flash Drive A-DATA 4GB, USB 2.0, RB1, FD4GADRB1

6)Flash Drive A-DATA 4GB, USB 2.0, FD4GADPD15

מה שחשוב לי זה שזה יהיה עם מכסה ולא כזה שיוצא החוצה בלחיצה,שיהיה נוח וקל לשימוש,שיעבוד גם עם ויסטה וכו' כי למרות שכרגע יש לי XP אני לא רוצה לזרוק את זה ברגע שאעבור לויסטה..

ושיהיה על בטוח מקורי כי ראיתי שיש חברות שיש להם המון זיופים.

תודה למי שעוזר.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור ??

פורסם

תצרף לינקים לכל הזיכרונות שנתת...

פורסם

יש לי כזה, האופציה שהכניסה נשלפת ממש נוחה ופרקטית. אתה בטוח לא רוצה כזה?

פורסם
  • מחבר

לא,האופציות שהבאתי זה כמה שהצלחתי למצוא אם יש עוד אופציות אני אשמח לשמוע אבל כמובן לפי הקריטריונים שרשמתי.

תודה.

פורסם

מה שחשוב לי זה שזה יהיה עם מכסה ולא כזה שיוצא החוצה בלחיצה

למה? כדי שתאבד את המכסה? ;D

שיהיה נוח וקל לשימוש,שיעבוד גם עם ויסטה וכו' כי למרות שכרגע יש לי XP אני לא רוצה לזרוק את זה ברגע שאעבור לויסטה..

כל כונני הפלאש נוחים לשימוש בדיוק באותה מידה, גם ב-XP וגם ב-VISTA, וגם ב-98/2K האמת. :)

ושיהיה על בטוח מקורי כי ראיתי שיש חברות שיש להם המון זיופים.

אין כזה דבר "זיופים". זה לא ג'ינס של Levis ולא בושם של Chanel מטורקיה.

מה שיש זה חברות רציניות עם שם ומוניטין, ולצידן כל מיני מותגי מדבקה סיניים עלומי שם (שכמובן הרבה יותר זולים).

פורסם
  • מחבר

למה? כדי שתאבד את המכסה? ;D

כל כונני הפלאש נוחים לשימוש בדיוק באותה מידה, גם ב-XP וגם ב-VISTA, וגם ב-98/2K האמת. :)

אין כזה דבר "זיופים". זה לא ג'ינס של Levis ולא בושם של Chanel מטורקיה.

מה שיש זה חברות רציניות עם שם ומוניטין, ולצידן כל מיני מותגי מדבקה סיניים עלומי שם (שכמובן הרבה יותר זולים).

1)אני לא מאבד כלום תאמין לי ;)

2)הבנתי שיש כאלו שלא תומכים לכן שאלתי..

3)אני יודע התכונתי למותגי מדבקה וזיופים דווקא הבנתי שכן יש למשל במוצרים של קינגסטון..

בכול מקרה אני כנראה אלך על אחת האופציות הללו:

Corsair Voyager 4GB

או

OCZ ATV USB2 Drive 4GB

הנטייה שלי ללכת על הקרוסייר כי הבנתי שהוא הכי טוב. אני פשוט צריך למצוא דרך ללכת לחנות ברמת גן בלי לשלם כסף חח כי משלוח כבר הופך את הזכרון ללא שווה מבחינתי בגלל שהוא עולה 119 ועוד 25 ש"ח משלוח וה-OCZ עולה 100 כולל משלוח.

פורסם

הנטייה שלי ללכת על הקרוסייר כי הבנתי שהוא הכי טוב. אני פשוט צריך למצוא דרך ללכת לחנות ברמת גן בלי לשלם כסף חח כי משלוח כבר הופך את הזכרון ללא שווה מבחינתי בגלל שהוא עולה 119 ועוד 25 ש"ח משלוח וה-OCZ עולה 100 כולל משלוח.

יש לי את ה-Corsair 2GB. אני מאוד אוהב אותו. רק תדאג לא לאבד את הפקק. הוא נהיה רופף אחרי כמה חודשי שימוש. ובלי הפקק הכונן לא עמיד במים. :(

פורסם
  • מחבר

סבבה אני לא יאבד וגם אני לא מתכוון להשתמש בו כול יום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים