עבור לתוכן

אוזניות כפתור- סביבות ה-200 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בעעע... אם לא הייתי לחוץ עכשו על אוזניות ועם כסף הייתי קונה אותם (מבזבז עוד כמה ימים בחיפוש מידע עליהם, ואז קונה, כנראה...)

אבל כרגע נראה לי שה550 יספיקו לי, מה גם שהמחיר הנמוך והאחריות מחנות בארץ מוסיפים להכרעה לטובת הסנהייזר...

פורסם

שאלה לבעלי הMX550:

איך האיכות של האוזניות? אני רוצה אותן בשביל נסיעות, ויש הרבה מיקרים שהכבל נתפס לי בכל מיני דברים וכו'.... זה אוזניות עמידות? וגם, מאיפה מומלץ לקנות?

הן אוזניות כפתור, אין שום דבר עמיד באוזניות כפתור, אם תפיל אותן ותדרך עליהן בטעות - הן יישברו..

אם הכבל ייתקל במשהו לא נעים, יש סיכוי לא רע בכלל שהוא יינזק או ייקרע, כמו בכל אוזניית כפתור - הכבל דקיק.

נסה לשמור עליהן, אכסן אותן בקופסא שהן מגיעות איתה (קופסא קטנה ונוחה) בכל פעם שאתה מסיים להשתמש בהן,

וזהו...

פורסם

הערה חשובה:

אם אתה קונה IN EAR, אל תקנה אוזניות צאוור! (כמו הCX300) זה הדבר הכי מרגיז שיש, יש לי אוזניות צאוור ובא לי לקרוע אותן כל פעם שאני שם אותן

פורסם

הערה חשובה:

אם אתה קונה IN EAR, אל תקנה אוזניות צאוור! (כמו הCX300) זה הדבר הכי מרגיז שיש, יש לי אוזניות צאוור ובא לי לקרוע אותן כל פעם שאני שם אותן

בן אדם כתב איזה כמה וכמה פעמים שזה שהוא רוצה אוזניות כפתור ולא IN EAR.

ודבר שני בקשר למה שכתבת - אני אישית מעדיף כבר אחד ארוך ואחד קצר - כי אפשר להוריד אותם והם נשארים תלוים על הצאוור.

אז מה שכתבה זה דעה אישית ולא ממש המלצה.

פורסם

צוואר, צוואר, כותבים צוואר, לא צאוור!!!

צוואר

פורסם

צוואר, צוואר, כותבים צוואר, לא צאוור!!!

צוואר

פרקת את העצבים? :bash:

פורסם

בן אדם כתב איזה כמה וכמה פעמים שזה שהוא רוצה אוזניות כפתור ולא IN EAR.

ודבר שני בקשר למה שכתבת - אני אישית מעדיף כבר אחד ארוך ואחד קצר - כי אפשר להוריד אותם והם נשארים תלוים על הצאוור.

אז מה שכתבה זה דעה אישית ולא ממש המלצה.

כן אבל אז ראיתי שהוא התחיל להתעניין בCX300

זה אומנם נחמד, אבל זה מציק שחם, או שרוצים לשים את החוט מתחת לחולצה, שיצאו רק האוזניות, ויוצא שיש מן "בלוטה" מעל העורף,ואוזניה אחת נראית מתוחה והשניה לא...

בקשר לצאוור ( ;D) אז שמתי מלרע ולא מלעיל, אפשר לחשוב :P

פורסם
  • מחבר

הן אוזניות כפתור, אין שום דבר עמיד באוזניות כפתור, אם תפיל אותן ותדרך עליהן בטעות - הן יישברו..

אם הכבל ייתקל במשהו לא נעים, יש סיכוי לא רע בכלל שהוא יינזק או ייקרע, כמו בכל אוזניית כפתור - הכבל דקיק.

נסה לשמור עליהן, אכסן אותן בקופסא שהן מגיעות איתה (קופסא קטנה ונוחה) בכל פעם שאתה מסיים להשתמש בהן,

וזהו...

עם איכסון בזמן שאני לא משתמש בהן אני אסתדר.... השאלה שלי היא אם הכבלים מחוברים טוב מספיק לפאג, השלט ווליום והאוזניות... חשבתי אולי לשים היט שרינק על פלאג שיחזיק אותו טוב יותר....

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה, יש לי חדשות טובות. במיוחד בשבילי.... ;D

רציתי לקנות אוזניות חדשות בגלל שהישנות שלי (שבאו עם הנגן, אבל עדיין יחסית לא רעות) נדפקו- החיבור של הפלאג התחיל לעשות בעיות. מרוב עצבים ומחוסר האונים שהייתי בו בגלל שיש נגן ואין לי דרך להשתמש בו- בדיוק בזמן שהייתי צריך, תפסתי את הסכין היפאנית הקרובה אלי (זה עוד הייה לפני כמה ימים כשהייתי בעבודה), וחתכתי את הפלאג. פשוט חתכתי את הכבל ואת הפלאג (פתחתי אותו... תרתי משמע :smile1:). קיוויתי להלחים את הפלאג חזרה עוד באותו היום, אבל חבר שמתעסק עם דברים כאלה (העבודה== צבא...) בדיוק היה בקורס, לכן נאלצתי לחכות עד שהגעתי הביתה.

בקיצור:

ברוב גאונותי ובעזרת כישרון בלתי נלאה ( ^-^), הלחמתי עכשו את הפלאג חזרה, שמתי היט שרינק על כל הסיפור- והאוזניות עובדות כמו גדולות! (אם כי עדין לא בדקתי אם הן נשמעות אותו הדבר ושבאמת הלחמתי את החוטים הנכונים למקומות שצריך :-X)

תודה לכולם, אבל כנראה שהקניה תדחה בכמה חודשים :hi:

פורסם

יפה :xyxthumbs:

אגב שנהרסו לי האוזניות של הסנדיסק לא מזמן , גם ניסיתי את אותו דבר אבל הפגם היה במקום אחר ...

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום לכולם- רק שוב רציתי להגיד תודה לעוזרים.

קנית בשבוע שעבר את הMX550 מקילומבו, הגיעו תוך יומיים (!)

בשמיעה ראשונה הן היו קצת עמומות, מה שקצת ביאס אותי, אבל עכשו כשהן עבדו כמה ימים, אני חושב שזה בסדר (או שהן עדיין עמומות ואני לא שומע את זה מסיבות פסיכולוגיות... מה שלפי דעתי סביר יותר :-\)

הסאונד מפורט יותר ומאוזן יחסית לאוזניות שהגיעו עם הנגן שלי (מיזו M3), אבל הפירוט והדיוק (יש פחות מריחה של הצליל) לא טובים בצורה משמעותית כמו האיזון (האוזניות של המיזו היו באסיות מידי).

באופן כללי, אהבתי את האוזניות הישנות שלי יותר בגלל במה הרבה יותר רחבה (וזה נדיר באוזניות כפתור), וכנראה הן דייקו יותר בצלילים... גם הבאס, למרות שהוא די מרוח, הייה מורגש הרבה יותר... בכלל, לא אהבתי את הבאס של האוזניות האלה... עמום ולא נמוך מספיק...

בקיצור, כנראה שלא הייתי צריך לצפות ליותר מזה ב130 ש"ח (שכוללים קייס ושלט ווליום על האוזניות...)

ואני צריך למצוא פין חדש ולתקן את האוזניות הישנות....

פורסם

איזה אוזניות כפתור היו לך לפני זה?

פורסם
  • מחבר

האוזניות שבאו עם הנגן שלי... מיזו M3 (הדגם של הנגן... אין לי מושג מה הדגם של האוזניות)

ואני יודע שבד"כ אוזניות ג'נריות שבאות עם נגנים מעפנות, אבל אלה היו די טובות (אפילו במפגש אוזניות שהייתי בו אנשים אמרו שהן סבבה- לפני שהם ידעו שהן האוזניות שבאות עם הנגן...)

פורסם

האוזניות של מייזו ידועות כאוזניות הבאנדל הטובות ביותר, גם לי יש.

היית יכול להזמין מחו"ל אוזניות של חברת YUIN, שעד כמה שידוע לי יותר טובות (מביקורות ברשת), אבל אני לא אבעס אותך יותר מזה...

פורסם
  • מחבר

לא תבאס אותי- כי לא יכולתי להזמין מחו"ל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים