פורסם 2008 ביוני 1217 שנים שלום, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב, ובחיפושי אחר החלקים המתאימים נתקלתי במארז הנ"ל. לדעתי (ללא כל ידע מקצועי אלא דעה אישית לגמרי, חשוב להזכיר ) זהו המארז הכי משתלם, יפה, שקט (זאת ע"פ כתבה שראתי באינטרנט), והעיקר בעל הקירור הכי טוב שראיתי. מה דעתכם, ומה יש לכם להציע אם לדעתכם אני טועה בדעתי? בהצעותיכם התייחסו לכך שאני אוהב מארזים יפים ומושכים עם עם דגש חזק על קירור מעולה! תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים יש לי את המארז הנ"ל.מקרר כמו שצריך, די שקט והכי חשוב - יפה בטירוף ולא יקר ;D
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר תודה על התגובה, שמעתי שהדלת שלו נפתחת הפוך, כאילו מצד שמאל וזה לא נוח בכלל, מכיוון שהמחשב עומד בצד שמאל, כלומר נוצרת בעיה . בנוסף מה יש לך להגיד בנושא האבק במארז, האם מתאסף שם הרבה אבק בפנים? בנוסף בדקתי מארזים נוספים והגעתי למארז נחמד נוסף מחברת ENERMAX, והוא UBER CHAKRA, אשמח לקבל עליו חוות דעת.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר אני ממש מצטער אך מקרה זה די דחוף, מכיוון שמחר אני קונה את המחשב וההודעה עברה כבר לדף הבא שפורום.אבקש את התחשבותכם, תודה.
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים לך על הTAGAN ואם יש לך בעיה של 'רוחב' המארז אז יש לך את הTAGAN TWIN ENGINE שהוא רחב יותרולא הבנתי איזו בעיה יש לדלת של המארז, פשוט זיינו לך ת'מוח...
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים מחבר רק שאלה אחת אחרונה ה- TAGAN אוסף כמויות של אבק לפי דעתי.פשוט צד אחד של המארז כולו בצורת כוורת, כאילו חורים קטנים וזה מקור לאבק לפי דעתי.האם זה נכון, אן שאני לגמרי טועה?
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים אז אתה מעדיף שכל החלון בצד יהיה מפלסטיק שקוף והחור היחיד לאוורור יהיה החור של המאוורר?לדעתי טוב יותר שזה 'כוורת' ואני לא מאמין שנכנס ממש אבק דרך זה כי החורים ממש קטנים וזה רק תורם לאוורורותפסיק "לפחד" מכל שטות, אז קצת אבק, מה קרה? המארז הזה אחד היפים שראיתי בחיים. יאללה קנה אותו חח
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים בכל מארזי ה MESH יכנס יותר אבל מאשר במארזים רגילים, היתרורנות שלהם זה שהם קרירים יותר ויפים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.