פורסם 2017 באוקטובר 128 שנים תגובה פופולרית חבל ש-pcpro כבר לא קיים וכל הלינקים מתו... אבל... מי עדיין פה? משעשע להסתכל היום בשנת 2017, בנוסטלגיה, על דיון משנת 2003, שמדבר ב"נוסטלגיה" על אירועים שקרו בסה"כ שנתיים לפני כן
פורסם 2017 בנובמבר 227 שנים עד גיל 19-20 כל שנה נמשכת שנה ולעיתים יותר. לפעמים לוקח מספר שנים לשנה לחלוף, לפעמים אפילו נצח. אחרי סביבות גיל 24-25, הזמן הזה מצטמצם עד שבגיל 29-30 שנה חולפת תוך מספר חודשים. חברים וקולגות מבוגרים יותר מדווחים שבגיל 40-50 רק באוגוסט הם קולטים שנגמר ינואר. נערך 2017 בנובמבר 227 שנים על-ידי nachopicho
פורסם 2017 בנובמבר 267 שנים מחבר תגובה פופולרית כן, השנים כדרכן חולפות ושודדות את הנעורים ללא רחם. מבלי לצלול למערבולת של התייפחויות על הרצון לחזור לימים ההם, אני רק אציין בהקשר לתחום שהאתר עוסק בו, שהעשור ההוא של שנות ה-90 היה העשור בהא' הידיעה של המחשב - ככל הנראה ההמצאה היחידה הגדולה והמעצבת ביותר של המחצית השנייה של המאה ה-20 - בהפיכתו אותו למוצר שמקומו לא נפקד באף בית. מי שגדל והתבגר בעשור ההוא יודע ומבין איזו טרנספורמציה זו הייתה: המחשב כפי שהוא נראה בכניסה לשנות ה-90 היה שונה בתכלית מאיך שהוא נראה ביציאה מהן (צבע מלא, קול מלא, מדיית אחסון דיגיטלית, האצה גראפית ורשת האינטרנט הם העיקריים שבשינויים); לא נראתה מידה כזו של האצה ותנופה מראשית ימיו של המחשב - ומבלי לחטוא בחטא היוהרה או להתבוסס בנוסטלגיה, אני בספק אם תראה בעתיד. PcPro יצא לאוויר העולם בנקודת השיא של העשור: סוף המילניום. בזכות הרשת ועקרון הפצת והנחלת ידע ומידע יכול היה אדם לשדרג את המומחיות שלו בתחום באופן מטאורי. התחושה בקרבם של נערים וצעירים שהידע מה קונים ולמה היה כמעט אקסקלוסיבי להם, קשה לתאור. באמת ובתמים, הייתה זו התקופה היפה בחיי ושממנה יש לי הזכרונות הנעימים ביותר. נערך 2017 בנובמבר 267 שנים על-ידי Fkl0ster
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.