פורסם 2008 ביוני 1117 שנים אני מזמן לא שיחקתי במשחקי מחשב, אבל נזכרתי כמה כיף היה לשחק בSYBERIA 2 ובא לי שוב..יש לי מחשב מאוד ישן.. אבל אני זוכר את כל המרכיביםAMD MOBILE XP 2500+ CLOCKED AT 2300MHZ אני יכול לקנות עוד ג'יגה אם זה יעזור, אבל המחשב כל כך ישן שחבל על הכסף אה ? 512 RAM DD1 CLOCKED 220MHZGFX 5200 EPOX 8RDA3 PLUS לא מחפש גרפיקה.. סתם קווסט מגניב כמו סיביריה שאפשר לשחקתודה מראש !שאלת ד"א - FLIGHT SIMULATOR X יעלה לי ב800 X 600 ?
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים הקווסט הכי טוב שזכור לי ששיחקתי בו מבחינת סיפור והומור,משחק פשוט כיף-divine divinityנציין שאין לי מושג מה זה סיביריה
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים וכנראה שאין לך מושג מה זה קווסט.... Divine Divinity הוא משחק RPG / Hack&Slash.קווסט מומלץ - The Longest Journey.חוץ מזה, הקווסטים של Lucasarts (אם אתה רוצה "יחסית" חדש, אז Grim Fandango).
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים 2 מעולים, בינוניים ברמת קושי למרות שאני גם ממליץ מאוד על LONGEST JOURNEY-RUNAWAY ADVENTURE 1. ו-2 GRIM FANDANGO ענק אבל לא יודע אם תמצא...
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים שווה לנסות את פרנהייט או בשמו השני INDIGO PROPHECY,ככל שזכור לי הוא עלה לי על המחשב עם FX5200.וקווסט מהמם!
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים SECRET FILES TUNGUSTA סביר ובסגנון סיבריה. כמו שהזכירו מעלי LONGEST JOURNEY וRUNAWAY 1+2.BROKEN SWORD 3 (אל תתקרב ל4!!!). אגתה כריסטי - AND THEN THERE WERE NONE סביר אם יצא לךלקרוא את הספר, כל השאר על הפנים.כמעט שכחתי: STILL LIFE קווסט נחמד מאוד שמכניס לאווירה (למרות שהסוף לא כ"כ מובן).ואם בטעות לא יצא לך GABRIEL KNIGHT 1 - עתיק, אבל מבחינתי הקווסט עם העלילה מספר אחת עד היום.
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים אני אישית השתעממתי מSECRET FILES TUNGUSKA לעומת סיבירה.RUNAWY 1+2 גם מצויינים.צירפתי לך רשימה מגיימספוט,רוב המשחקים כאן די מתאימים לדרישות המשחק והמערכת שלך,תעיין....http://www.gamespot.com/games.html?platform=5&category=Adventure+Games&date_filter=all&type=top_rated&mode=top&sort=score&sortdir=asc
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מעולה ! תודה רבה ! איך הסיפור של LONGEST JOURNEY לדעתכם ?מה הכוונה? זה אחלה סיפור, אחלה דמויות, קווסט קלאסי לגמרי ועולה על מחשבים עם מאיץ גרפי פיסח. זה כמו בערך להגיד שלא שיחקת MONKEY ISLAND , חובה לחובבי קווסטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.