עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

למה משמש אפיק PCI-E X1?

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני יודע שאפיק PCI-E X16 משמש לכרטיסי מסך וזה למעשה מה שהחליף את אפיק AGP X8. עכשיו אני שם לב שהמון לוחות-אם באים בנוסף עם חריץ PCI-E X1. השאלות שלי:

1.במה זה שונה מ PCI רגיל מבחינת השימושים.אני יודע ש PCI-E X1 מהיר יותר מ PCI רגיל ופועל באופן שונה,(פרללי לעומת סריאלי ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין ::)),אבל השאלה שלי היא למה זה משמש? ל PCI רגיל יש שימושים רבים,לא רק לכרטיסי מסך PCI,(שכמעט אף אחד לא משתמש בהם היום),אלא זה חריץ הרחבה לכמעט כל דבר שתרצו לתקוע בלוח האם....האם ה PCI-E X1 גם הוא רב שימושי ,(כמו PCI רגיל),או שזה חריץ יעודי לכרטיסי מסך?

2.במידה וזה חריץ הרחבה יעודי לכרטיסי מסך כמו ה PCI-E X16 ,הרי שכמעט ולא קיימים כרטיסים שמיועדים ספציפית לאפיק כזה...אז למה כל כך הרבה לוחות אם באים עם לפחות אפיק אחד כזה? למה זה משמש בכלל...... :s05:

תודה לעונים.

פורסם

PCI-e X1 הוא רב תכליתי.

יש כרטיסי קול, כרטיסי טלויזיה, כרטיסי רשת, כרטיסי עריכה, ועוד שמשתמשים בפורמט הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה איש!

פורסם

PCI-e X1 הוא רב תכליתי.

יש כרטיסי קול, כרטיסי טלויזיה, כרטיסי רשת, כרטיסי עריכה, ועוד שמשתמשים בפורמט הזה.

רק שהדבר המיותר הזה כבר 4 שנים בשוק ויש בדיוק כרטיס וחצי שמשתמש בזה. 99% מכרטיסי ההרחבה הם עדיין PCI רגיל ובקושי יש סלוטים לזה בלוחות החדשים. כל-כך הזוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.