פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מחבר יכולים להיות נוזליים, אבל לא יכולים לנזול. אלו קבלי אלומיניום אטומים.אגב, screw master, הרגע נזכרתי-T זה לא InT פשוט לסוקט 775 קוראים סוקט T......בנוגע ל M, אכן מדובר ב AM2 (שנקרא בתחילת דרכו M-2)
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים שלחתי להם מייל עם בקשה לכל המושגים שהם משתמשים בהם.בינתיים מ XS קיבלתי את התשובה הבאה-בלוחות של DFI בד"כ אחרי שם הצ'יפסט הסיומת היא TX12כאשר X הוא מספר כלשהו, ו 1/2 אלו אותיות (לא תמיד שם)T2 אומר לוח שמשתמש ב DDR2, ו T3 ב DDR3R= RAIDS= SOLIDיש גם B, אבל גם הם לא יודעים מה זה אומר, אז אני מחכה לתשובה מ DFI.נו ,מה ניסגר ? קיבלת מהם תשובה רישמית?אני שואל כי אני חושב ללכת על הלוח החדש שלהם עם סיומת ה-s בסוף שם הדגם מה זה XS?בהפרשים הקטנים במחיר הסופי לצרכן ,אני חושב שזאת תהיה טעות בכל המובנים לקחת לוח אם עם קבלים נוזליים , גם אם הבעייה הזאת נדירה בלוחות של dfi(ונפוצה בלוחות abit \msi) במיוחד לכל מי שגר באזורים חמים או קרוב לאורך מישור חוף (לחות גבוהה ) ו\או ועושה overclocking.קבלים נוזלים רגישים במיוחד לתנאים קיצוניים של לחות וחום ששוררים ברוב אזורי הארץ ולכן לוחות שמבוססים עליהם ,רצוי שלא ימכרו כאן.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר Dear OfekWe have reviewed your question about our product's components.Let us assure you that every single board with the marking "S" in it's name contains 100% Japenease high-quality solid state capacitors, for durablity and longer functional life.For further questions, please reply to this mail and we will be happy to help.Best regards, Jeff.http://us.dfi.com.twבגאונותי שכחתי לשאול מה זה לעזאזל הסימון B, אני אשים הודעה בפורומים שלהם או משהו......100% קבלים מוצקים בכל הלוחות עם הסימון S, מיידל'ע P:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.