עבור לתוכן

DFI מציגים- ABS, לאוברקלוקרים שבינינו (ראבק הנה הלכה לי ההחלטה על אסוס...)

Featured Replies

פורסם

היבואן הוא חנות שממוקמת רק בצפון - אם תראה לי חנות במרכז שמחזיקה אותו, אני אשמח לקנות אותו משם. אני מדבר על ה-P3\4-T2S או RS.

• תגובות 78
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין T2S

יש T2R ו T2RS....

וזה שהיבואן לא קרוב אליך לא אומר שהייבוא רופף P:

אתם המרכזניקים צריכים לצאת קצת מהבועה שלכם.

....בנוגע לי, אני הולך 3 דקות לתחנת אוטובוס, ויורד בתחנה שמול החנות. :lol:

פורסם

....בנוגע לי, אני הולך 3 דקות לתחנת אוטובוס, ויורד בתחנה שמול החנות. :lol:

עם האוטובוסים של הערבים?

פורסם
  • מחבר

GB טורס? זה לא אוטובוסים, זו חברת תעופה :smile1:

טוב, חזרה לנושא P:

פורסם

איזה מהומה עשו מנושא הקבלים האלקטרוליטיים הרגילים.

קבלים אלקטרוליטיים רגילים יכולים להחזיק בקלות מספר דו ספרתי של שנים.

זה שכמה חברות לפני כמה שנים השתמשו בקבלים שאלוהים יודע מאיפה הקריצו אותם - ואז הם התקלקלו, זאת הבעיה.

לא שהם אלקטרוליטיים.

אני מסכים עם האימרה שלך "קבלים אלקטרוליטיים רגילים יכולים להחזיק בקלות מספר דו ספרתי של שנים."

אבל זאת בתנאי אם אתה גר בערד או במקום אחר נידח בארץ שלא סובל מלחות גבוהה

אבל לגבי מרבית האוכלוסייה שחייה לאורך מישור החוף היכן שהלחות מגיעה בקיץ ל-90 % יחד עם טמפרטורה של 35 מעלות , אני ממליץ בחום להתרחק מכל לוח אם שאינו מבוסס על קבלים מסוג מצב מוצק .

עד שאני לא אראה הוכחה מהאתר של היצרנית dfi ,לכך שהלוחות שלה עם סיומת האות S בשם הדגם ,מבוססים על קבלים מוצקים אז מבחינתי הם לא שונים מ-abit\msi ואני ממליץ לכולם לשמור מהם מרחק גם אם כמה fanboys אומרים אחרת.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי לך, לא תמצא לזה אסמכתא מהאתר של DFI, כי הם לא עושים מזה עניין גדול כמו אסוס או ג'יגבייט.

בנוגע לקבלים-

1- עיין בתמונות שנתתי פה בפוסטים הקודמים, וקרא את הסקירות שמופיעות בעמוד שקישרתי אליו. סקירות מאתרים נחשבים טורחות לציין יפה מאוד בבירור שכל הקבלים בלוחות הנסקרים הם מוצקים.

2- כמו שהבטחתי, ברגע שה P45-T2RS נוחת אצלי, אתה מקבל תמונה עם סימון יפה של כל הקבלים על הלוח. אם אתה מוצא אחד שהוא לא מוצק, אני מורח קטשופ על הלוח ואוכל אותו.

בינתיים אני מגיב כמו אדם רציונלי בלי שמץ של פאנבוייזם-

טוען משהו, מנמק טענה, ומגבה אותה בכמה שיותר הוכחות (סקירות, תמונות)

אתה מנפנף טיעונים וקורא למי שמסכים עם הטיעון הנ"ל "פאנבוי" בלי להוכיח שאותו אדם טועה.

פורסם

מחזק את פיקה , יצא לי לעבוד כבר כמה שנים עם לוחות LANPARTY , הבעיה היחידה שנתקלתי בה (שהם פתרו בלוחות החדשים ע"י מיקום טוב יותר של הצ'יפסט וקירור פאסיבי) היה קירור אקטיבי ומיקום גרוע של הצ'יפסט בסדרות מסוימות.

קבלים רגילים?

לא שאני ראיתי.

ליביו

פורסם

כמו שאמרתי מוקדם יותר בדיון, יצא לי לראות בלוג'יק המון לוחות אם (בעיקר של אינטל, האמת) עם קבלים מפוצצים, וזה סיפור מהתחת להתחיל להחליף לבנאדם לוח אחרי שהם זמינים בקושי אם בכלל... לא רוצה שיבוא היום שבו זה יקרה לי.

פורסם

אני מסכים עם האימרה שלך "קבלים אלקטרוליטיים רגילים יכולים להחזיק בקלות מספר דו ספרתי של שנים."

אבל זאת בתנאי אם אתה גר בערד או במקום אחר נידח בארץ שלא סובל מלחות גבוהה

אבל לגבי מרבית האוכלוסייה שחייה לאורך מישור החוף היכן שהלחות מגיעה בקיץ ל-90 % יחד עם טמפרטורה של 35 מעלות , אני ממליץ בחום להתרחק מכל לוח אם שאינו מבוסס על קבלים מסוג מצב מוצק .

עד שאני לא אראה הוכחה מהאתר של היצרנית dfi ,לכך שהלוחות שלה עם סיומת האות S בשם הדגם ,מבוססים על קבלים מוצקים אז מבחינתי הם לא שונים מ-abit\msi ואני ממליץ לכולם לשמור מהם מרחק גם אם כמה fanboys אומרים אחרת.

ההמלצה שלך לא קשורה לכלום.

אורך חיים של קבלי אלומיניום אלקטרוליטיים במצבי עבודה סטנדרטיים בתוך מחשב מגיע בד"כ לעשרות רבות של אלפי שעות.

לקבלי אלומיניום פולימר תכונות חשמליות עדיפות ואורך חיים עדיף בד"כ, אולם התכונות האלו אינן נדרשות ברובם המוחלט של המקרים. בהתחשב בעלותם הגבוהה של קבלי אלומיניום פולימר יחסית לאחיהם האלקטרוליטיים, אין שום טעם לתקוע אותם בכל חור.

גם יצרנים של לוחות הרבה יותר יקרים, אשר משמשים לתעשייה וישומים רפואיים, משתמשים בקבלים מוצקים היכן שצריך, וקבלים אלקטרוליטיים היכן שלא צריך. מן הסתם מיותר לציין שהציוד חי בממוצע 10 שנים, ומעולם לא ראיתי קבל אחד אלקטרוליטי שנזל.

פורסם

רציתי לכתוב תגובה ארוכה ומפורטת אבל NEMESIS הקדים אותי. אני אסכם את זה ב - כנ"ל. כמו

שכבר הזכירו פה, לפני כמה שנים השתמשו בכל מיני קבלים מתימן (או משהו בסביבה) כדי לחסוך

כסף והם יצרו את הבעיות. מאז חזרו לסוגים נורמליים והבעיה הזו כמעט נעלמה. כיום זה בעיקר פיצר להוספה

כדי להראות שלוח האם שלך יוקרתי.

פורסם

כמו שאמרתי לך, לא תמצא לזה אסמכתא מהאתר של DFI, כי הם לא עושים מזה עניין גדול כמו אסוס או ג'יגבייט.

בנוגע לקבלים-

1- עיין בתמונות שנתתי פה בפוסטים הקודמים, וקרא את הסקירות שמופיעות בעמוד שקישרתי אליו. סקירות מאתרים נחשבים טורחות לציין יפה מאוד בבירור שכל הקבלים בלוחות הנסקרים הם מוצקים.

2- כמו שהבטחתי, ברגע שה P45-T2RS נוחת אצלי, אתה מקבל תמונה עם סימון יפה של כל הקבלים על הלוח. אם אתה מוצא אחד שהוא לא מוצק, אני מורח קטשופ על הלוח ואוכל אותו.

בינתיים אני מגיב כמו אדם רציונלי בלי שמץ של פאנבוייזם-

טוען משהו, מנמק טענה, ומגבה אותה בכמה שיותר הוכחות (סקירות, תמונות)

אתה מנפנף טיעונים וקורא למי שמסכים עם הטיעון הנ"ל "פאנבוי" בלי להוכיח שאותו אדם טועה.

שמע ,אם dfi היתה משתמשת בכל לוחות האם שלה בקבלים מוצקים , אז באמת היה מיותר לציין זאת לגביי כל לוח אם .

אבל לא היא לא עושה זאת ,אלא רק כטענתך רק בלוחות עם סיומת -s .

כך שנראה לי שההגינות הבסיסית מחייבת שהיא תציין זאת בצורה מפורשת בתיאור של לוח האם באתרה .

אם היא לא עושה זאת ,אז זה נראה לי חשוד ותמוהה מאוד .

דרך אגב ,אני בעצמי שוקל ללכת על אחד מלוחות האם החדשים של dfi בזכות 3 חריצי pci , אולם נראה לי שאני אמנע עד שיתברר לי סופית אם באמת הלוח מבוסס על קבלים מוצקים

פורסם
  • מחבר

שלחתי להם מייל עם בקשה לכל המושגים שהם משתמשים בהם.

בינתיים מ XS קיבלתי את התשובה הבאה-

בלוחות של DFI בד"כ אחרי שם הצ'יפסט הסיומת היא TX12

כאשר X הוא מספר כלשהו, ו 1/2 אלו אותיות (לא תמיד שם)

T2 אומר לוח שמשתמש ב DDR2, ו T3 ב DDR3

R= RAID

S= SOLID

יש גם B, אבל גם הם לא יודעים מה זה אומר, אז אני מחכה לתשובה מ DFI.

פורסם

עוד הוכחה לכך שהS זה באמת SOLID וזה ציון לקבלים מוצקים :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813136038

אתה יכול לראות כאן את לוח הMAINSTREAM של החברה ללא מותג הLANPARTY ועם ציון האות L בסוף(T2RL), אני מאמין שהL הזאתי מציינת Liquid

כמו שאפשר לראות חלק מהקבלים על הלוח נוזליים.

ואני רק אציין שגם אני בחיים שלי לא ראיתי לוח עם קבל שנזל.. ועבדתי בחנות מחשבים מעל לשנה...

מה גם שאני כרגע משתמש בלוח מסדרת הINFINITY של החברה(הסדרה הנמוכה) וכולו בא עם קבלים נוזליים וטפו טפו בלי עין הרע עובד כמו שד כבר יותר משנתיים ומציג ביצועי אוברקלוקינג שגם טובים ויקרים ממנו בקושי מגיעים אליהם...

לסיכום אני רק יכול לומר שכל עניין הקבלים הזה הוא שטותי לחלוטין כאשר מדובר בחברות איכותיות כמו DFI.

כנראה שאם חברה כזו מחליטה לשים קבלים נוזליים בחלק מהלוחות שלה, היא יודעת שקבלים באיכות גבוהה ולכן אין סיבה שיקרה להם משהו.

פורסם

שלחתי להם מייל עם בקשה לכל המושגים שהם משתמשים בהם.

בינתיים מ XS קיבלתי את התשובה הבאה-

בלוחות של DFI בד"כ אחרי שם הצ'יפסט הסיומת היא TX12

כאשר X הוא מספר כלשהו, ו 1/2 אלו אותיות (לא תמיד שם)

T2 אומר לוח שמשתמש ב DDR2, ו T3 ב DDR3

R= RAID

S= SOLID

יש גם B, אבל גם הם לא יודעים מה זה אומר, אז אני מחכה לתשובה מ DFI.

T=InT[/bel]

M=AM[/bD]

פורסם

ד"א, שיהיה לכם ברור שגם הקבלים הכסופים יכולים להיות נוזליים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים