עבור לתוכן

DFI מציגים- ABS, לאוברקלוקרים שבינינו (ראבק הנה הלכה לי ההחלטה על אסוס...)

Featured Replies

פורסם

עד שהתחרפנתי חודש בשביל לסגור על ה P5Qpro של אסוס, DFI באים עם פיצ'יפקסים חדשים והורסים לי את ההחלטה.

DFI הכניסו מערכת חדשה בשם ABS (ראשי תיבות של Auto boost system), אפליקצית אוברקלוקינג עפ"י פרופילים (חלקם קבועים מראש, השאר ניתנים לקביעת המשתמש) שתיעשה ע"י תוכנה שמוטמעת בלוח.

אם אפשר לסכם את זה למשפט אחד, הוא יהיה "גן עדן לאוברקלוקרים". לא צריך להתעסק עם הביוס יותר, ולמעשה האפשרות הזו פותחת את התחום להרבה אנשים שפחדו להתעסק עם המושגים המפחידים "FSB", "יחס/מחלק" וכו'.

בהפעלת המחשב פשוט לוחצים F1 במסך הפתיחה, ותפריט ה ABS עולה.

אפשר לבחור פרופיל מהקבועים מראש, לתת למערכת לבצע "המהרה אוטומטית" (מוגבל לעד 30%, אם תרצו יותר "תיאלצו" לקבוע ידנית), ו DFI מבטיחים לנו אוברקלוק מוצלח יותר מכל הלוחות האחרים (עפ"י המוניטין של לוחות ה Lan party, אני נוטה להאמין)

האופציה תיכלל בלוחות החדשים של החברה מסדרות Lan party, Bloodiron.

בנוסף, תריצו חיפוש בגוגל תמונות, DFI החליטו לפנק בלוחות הביניים שלהם בקירורים דומים לקירור של ה DQ6 של ג'יגבייט.

אז שוב אני מציין-

אינעל ראבק DFI. הרסתם לי 3 שבועות של חיפוש לוחות אינטנסיבי רק בשביל להכריז על השטויות שלכם ברגע האחרון, ולשנות את ההחלטה שלי.

למי שתוהה, כרגע אני מתכנן על P45-T2R או T2RS, תלוי במחיר........

מקור-

http://us.dfi.com.tw/press/press_header_content_us.jsp?PAGE_TYPE=US&TITLE_ID=9432&LINKED_URL=arch488.jsp&SITE=US

ההכרזה הייתה ממש לפני סגירת קומפיוטקס.

• תגובות 78
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה יש לי תחושת דז'ה וו מטרידה ששמעתי על זה כבר ממזמן?

פורסם
  • מחבר

על מה?

אין מצב, זה הוכרז רק אתמול (10 ליוני)

אגב, הנה הלוח (כנראה) שאני קונה-

DKP45-T2RSside.jpg

מצחיק למצוא מערכת קירור כזו על לוח מיינסטרים.

פורסם

לא יודע

שמעתי על רכיב שעושה לך OC אוטומטי על הלוח ממזמן... אין לי מושג איך קראו לו/מי עושה אותו

אבל אני כמעט סגור על זה שזה היה בכתבה פה באתר

פורסם
  • מחבר

היחיד שאני מכיר זה במחשב הנייד של MSI, ה GX600, שנותן לך האצה מ 2 ל 2.4GHZ בלחיצת כפתור.

אבל פה זה סיפור אחר לגמרי.

מערכת שלמה, פרופילים, חלקם קבועים מראש וחלקם ניתנים להגדרה עצמית, האוברקלוקינג האוטומטי הוא רק פיצ'ר אחד.

חוץ מזה, אין מצב שמישהו עשה כבר מערכת כזו, DFI קיבלו על זה פטנט (אפשר לקרוא על זה במקור שצרפתי)

פורסם

תמיד יכול להיות שראיתי את הכתבה על DFI וזה הוזכר שם..

אין לי מושג למה אנחנו עדיין מתווכחים על זה

פורסם

מגניב!

מעניין מה הולך להיות המחיר של התענוג הזה?!

פורסם

החידוש פה הוא שהOC הרבה יותר ידידותי למשתמש?

אם משהו רוצה לדחוק את המערכת שלו יותר, ההגדרה הידנית פשוטה?

צפי על מחיר?

פורסם
  • מחבר

אין "מחיר", בעיקרון התכונה הזו מגיעה בכל הלוחות שלהם.

את ה P45-T2RS שהוא המתחרה הישיר ל P5Qpro של אסוס לדעתי נוכל לראות פה בסביבות ה 750 שקל (אני מקווה)

ברגע שמישהו יתחיל למכור אותו אני אתן לינק.

ואכן, החידוש פה הוא שה OC הרבה יותר ידידותי למשתמש, נוח לשימוש, אפשר לעבור בין פרופילםי, וההגדרות פשוטות.

בנוסף, כמו שכתבתי, הם טוענים שנוכל לקבל תוצאות טובות מבעבר.

פורסם

כמו שאמרתי לך לדעתי זה מיותר, אין תחליף לכיף של OC ידני בכל מקרה. :nixweiss:

אם זה השיקול שלך זה שיקול זניח.. פיצ'ר לפה או פיצ'ר לשם.

ולאסוס יש Q-CONNECT!

והלוחות שלהם באופן כללי קלוקרים מצויינים, לגבי P5Q עוד לא ממש ברור אבל קשה לי להאמין שתהיה אכזבה.

בכל מקרה לא הייתי לוקח לוח עם פיצ'ר שנקרא על שם מערכת בלמים.

פורסם
  • מחבר

פאק, נכון! ה Q-connector!

לעזאזל......... אני לא מאמין שלא חשבתי על זה......

עכשיו אני צריך לשקול- מערכת בלמים וקירור טוב מול האלוהות של ה Q-connector....

אגב, אנשים, הלוח P45-T2RS זמין להזמנה עכשיו

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3324

עולה בדיוק כמו P5Q, ברמה הבסיסית מציע אותו דבר, לכל לוח פיצ'יפקסים משלו.

החלטה קשה

(אגב, לא יודע מה איתכם, אבל שאני רואה P45-T2RS+ABS אני לא יכול להתאפק מלצחוק)

פורסם

החבר'ה של DFI סיפרו לנו על הנושא בתערוכה. הם טענו שהפתרון שלהם טוב יותר משל האחרות בגלל שהוא באמת נובר בביוס ומוצא את האפשרויות המתאימות. יותר מידע מזה לא קיבלנו, כנראה בגלל חוסר ידע טכני של אנשי השיווק.

כך או כך, מדובר בגימיק לדעתי ותו לא. כמה קשה כבר לעשות אוברקלוק בימינו? אם בכל זאת אתה לא רוצה להתעסק עם אוברקלוק ידני, אז(ורק אז) ייתכן וכדאי להעדיף את הלוח המדובר על פני האחרים. ברם, כדאי לומר שלוחות DFI הם לרוב מצויינים וכדאיים, אבל לאו דווקא הכי מומלצים בימינו היות והתחרות גדולה מאוד.

פורסם

יש את האפשרות הזאת גם בלוח אם שלי (asus striker ii formula)

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן לקחת אותו רק בגלל ה ABS. אין לי בעיה לעשות OC דרך הביוס כרגיל.

הקטע הוא שרק עכשיו DFI הכריזו על הלוחות והראו את התכונות שלהם, וגם הקירור החביב שלהם די מושך אותי, אני חייב להגיד

הוא עולה בדיוק כמו הלוח המקביל לו מבית אסוס לדוגמה, ומציע אותו דבר- לכל לוח שטיקים אחרים

לא יודע אם הוא יותר כדאי, אבל מה שבטוח- לא פחות.

פורסם

סליחה על הבורות, q-connect?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים