פורסם 2008 ביוני 1117 שנים http://www.apple.com/macosx/snowleopard/ פרטים נוספים צפויים להיחסף בימים הקרובים WWDC 08. אין תמיכה יותר במעבדי PPC, רק למעבדי אינטל.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים ךםך הכנס היה וכבר נחשפו פרטים. המערכת לא תחדש כמעט כלום והיא תיהיה די מיותרת (שיעול ויסטה שיעול)
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים בינתיים זה נשמע כמו עדכון מאוד מינורי ואאל"ט גם הכריזו שלא יהיו פיצ'רים חדשים מבחינת המשתמש.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים כן, זה פשוט הכנה לעתיד - תמיכה בעוד מעבדים ובגישה קלה יותר לכרטיס מסך. לא משהו רציני
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר כן ראיתי שתכלס אין לה שום דבר להציע למשתמש הביתי בנוסף ללאופרד.אז למה משחררים אותה? לא עדיף פשוט לחכות עם זה כשהתמיכה העתידית שלה תתחיל להיות בשימוש ועם פיצ'רים חדשים למשתמש הביתי?
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים אני מנחש שזה יותר מיועד למשתמשים הכבדים של אפל גרפיקאים אנימטורים וכו' שהם אחוז גדול יחסית מהמשתמשים במק.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים וואותמיכה בMS אקסצ'יינג'מעניין מה MS לקחו באותו היום שנתנו לOSX רשות לתמוך בזה
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים כן ראיתי שתכלס אין לה שום דבר להציע למשתמש הביתי בנוסף ללאופרד.אז למה משחררים אותה? לא עדיף פשוט לחכות עם זה כשהתמיכה העתידית שלה תתחיל להיות בשימוש ועם פיצ'רים חדשים למשתמש הביתי? מהסיבה שאפל רוצה לדפוק את בעלי המקים על שבב PPC.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים זה תמיד משעשע אותי שחברה רוצחת את הדבר שהיא התחילה...זה לא משעשע שיש לי חבר גרפיקאי שהשקיע על G5 מרובע ליבות (2Xמעבדים כפולי ליבה על הלוח) כמעט 25,000 ש"ח מלפני שנה וחצי.תאר לך שמיקרוסופט עכשיו מוציאה את WIN 7 עם תמיכה רק למעבדי נהלם ו-C2D 45 ננו בלבד.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים וכמובן עוד דברים שהמתכנתים שלהם יכולים לדפוק...---------מה לעשות אוריב...מק עובדת על שני מעבדיםהיא רצתה לזרוק אחד והיא עשתה את הדבר ההגיוניזרקה את הייצור המוזר הזה שהיה צריך למות ממזמן והשאירה את התמיכה שמקרבת אותה לכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.