עבור לתוכן

שילוב DDR2 וDDR3 על אותו לוח אם.

Featured Replies

פורסם

80% ממה שנאמר בהודעה הזו לא נכון.

800MHZ CL3 יקר הרבה יותר מ 1066CL5, הם צורכים יותר מתח, ופחות יציבים מה 1066 באוברקלוקינג.

בנוסף, בקיטים של 2 ג'יגה, הקיט המועדף ב 1066MHZ הוא הריפר HPC של OCZ, שמגיע עם צ'יפים של מיקרון, D9, בניגוד לקורסאייר שמגיעים עם פרומוס וקימודה לרוב.

2 ג'יגה 1066MHZ לאוברקלוקינג-

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=536

הסקירות מהללות, המחיר נוח, הזכרונות מדהימים. בחלק מהסקירות הצליחו להביא אותם ל 1180MHZ, שזה פשוט מטורף.

אם אתה מדבר על DDR3 של 1066MHZ, אף אחד לא פוזל לכיוון של הזכרונות המיותרים האלו.

לגבי 800MHZ ב CL3-

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=498

110 שקל יותר, ואין הצדקה לזה.

הנה הקיט של קורסאייר-

http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-8500C5D~15~0.htm

למה לשלם כמעט כפול על קיט פחות טוב? פה יש לך הגרלת צ'יפים, ב OCZ מובטחים לך מיקרון.

קודם כל אני מדבר על DDR2

אחר-כך..המחיר של CL3 800 הרבה יותר מוצדק מה-1066 CL 5 כי הוא יותר יציב וזה על בטוח מחברים שהם גיימרים !

ותעזוב אותך מה רשום, תראה בפועל ואנחנו רואים שבתור גיימרים Corsair יותר עוזרים לנו מ-OCZ עד שזה מגיע לזכרונות יותר גבוהים שבהם OCZ שוברת את השוק.

והתכוונתי שאם הבן אדם באמת רוצה DDR3 ובמחיר נוח אז אני הייתי ממליץ על Corsairץ בכללי אני לא אוהב 1066 אני אוהב 800.

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מציע שתפסיק לתקוע "גיימרים" בתור כל מילה שניה בפוסט, כי זכרונות מוצלחים מוצלחים להכל. אין זכרונות שטובים יותר למשחקים אבל פחות לדברים אחרים.

ובמקום לסמוך על "חברים שהם גיימרים", תתחיל לקרוא סקירות (והרבה) על אותם קיטים של זכרונות שדיברנו עליהם פה.

ה OCZ ריפר 1066 מגיעים רחוק יותר מהקורסאייר 1066 (שנתקעים בד"כ בסביבות ה 1120MHZ) בגלל הצ'יפים הטובים יותר שיש בהם (מיקרון D9 ב OCZ במקום הגרלת צ'יפים בקורסאייר, שבד"כ יוצא פרומוס או קימודה)

בנוסף, הריפר 1066 מגיע רחוק יותר גם מה 800MHZ CL3, ואין איתו בעיות יציבות. עובר ממטסט גם של 14 שעות בלי בעיה ובלי ארור אחד.

"לא אוהב 1066 אוהב 800"-

אין במשפט הזה שום היגיון, אחרי הכל, זכרונות בתדר גבוה יותר (כל עוד התזמונים לא בשמים כמו CL7 או 9) יתנו ביצועים עדיפים בהכל.

בין אם במשחקים, בין אם בתוכנות להרצת חישובים, בן אם בהמרות וידאו, ובין אם בהכנת קפה.

בשורה התחתונה, הזיכרון שמצליח להגיע לתדר גבוה יותר על אותם תזמונים ביציבות מלאה (ממטסט של כמה שעות טובות בלי ERROR אחד) הוא הזיכרון המוצלח יותר. אין שום קריטריון אחר, חברה לא משנה בכלל בעסק הזה.

סתם לדוגמה, ה Vietesta של A-data, חברה לא "נחשבת" כמו OCZ או קורסאייר, הראו ביצועי אוברקלוקינג מפתיעים ביחס למחיר המצחיק שלהם.

עריכה- דוגמה קטנה בקשר לריפר 1066

קבל-

http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/ocz_reaper_hpc_pc28500_2gb_ddr2_kit/5

הצליחו להעלות אותם ל 1156MHZ בתזמונים נמוכים יותר מהמקור (5-4-4-8 במקום 5-5-5-15)

ועוד מחברינו ב Legionhardware שבדקו את 2 הצדדים:

http://www.legionhardware.com/document.php?id=631&p=5

העלו אותם ל 1166MHZ בתזמוני המקור, והורידו אותם ל 800MHZ- בתזמונים של 3-3-3-8 (לעומת 3-4-4-15 בקיט של OCZ שמגיע בתור CL3)

ב Bjorn3D הביאו אותו ל 1200MHZ בתזמוני המקור

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1103&pageID=3464

אני לא חושב שאני צריך להוסיף עוד מילה.

פורסם

אני מציע שתפסיק לתקוע "גיימרים" בתור כל מילה שניה בפוסט, כי זכרונות מוצלחים מוצלחים להכל. אין זכרונות שטובים יותר למשחקים אבל פחות לדברים אחרים.

ובמקום לסמוך על "חברים שהם גיימרים", תתחיל לקרוא סקירות (והרבה) על אותם קיטים של זכרונות שדיברנו עליהם פה.

ה OCZ ריפר 1066 מגיעים רחוק יותר מהקורסאייר 1066 (שנתקעים בד"כ בסביבות ה 1120MHZ) בגלל הצ'יפים הטובים יותר שיש בהם (מיקרון D9 ב OCZ במקום הגרלת צ'יפים בקורסאייר, שבד"כ יוצא פרומוס או קימודה)

בנוסף, הריפר 1066 מגיע רחוק יותר גם מה 800MHZ CL3, ואין איתו בעיות יציבות. עובר ממטסט גם של 14 שעות בלי בעיה ובלי ארור אחד.

"לא אוהב 1066 אוהב 800"-

אין במשפט הזה שום היגיון, אחרי הכל, זכרונות בתדר גבוה יותר (כל עוד התזמונים לא בשמים כמו CL7 או 9) יתנו ביצועים עדיפים בהכל.

בין אם במשחקים, בין אם בתוכנות להרצת חישובים, בן אם בהמרות וידאו, ובין אם בהכנת קפה.

בשורה התחתונה, הזיכרון שמצליח להגיע לתדר גבוה יותר על אותם תזמונים ביציבות מלאה (ממטסט של כמה שעות טובות בלי ERROR אחד) הוא הזיכרון המוצלח יותר. אין שום קריטריון אחר, חברה לא משנה בכלל בעסק הזה.

סתם לדוגמה, ה Vietesta של A-data, חברה לא "נחשבת" כמו OCZ או קורסאייר, הראו ביצועי אוברקלוקינג מפתיעים ביחס למחיר המצחיק שלהם.

לגבי A-data אין לי מושג.לגבי השרק אני עדיין אומר שאין הסקירות מחזיקות המו העיניים (ז"T אין טוב ממראה עינים).

אבל אם אתה מתעקש אני לא אתווכח.

פורסם

שים לב ל 3 הסקירות שקישרתי אליהן.

מן הסתם, אף אחד לא משלם לי, והאינטרס שלי הוא שאנשים פה יקבלו תמורה לכסף.

זה פשוט קיט ה 1066MHZ הכי טוב שאפשר להשיג בארץ ב 2 ג'יגה, גם זול יותר מהמתחרים שמקבילים לו, וגם טוב יותר.

פורסם

שים לב ל 3 הסקירות שקישרתי אליהן.

מן הסתם, אף אחד לא משלם לי, והאינטרס שלי הוא שאנשים פה יקבלו תמורה לכסף.

זה פשוט קיט ה 1066MHZ הכי טוב שאפשר להשיג בארץ ב 2 ג'יגה, גם זול יותר מהמתחרים שמקבילים לו, וגם טוב יותר.

תקשיב אין לי בעיה עם מה שאתה אומר חחח באמת.

אני את הזיכרונות שלי בזמנו ייבאתי והם עלו לי מספיק בשביל לקנות אוכל ל-10 חודשים.

אם אתה אומר שאלו הכי טובים שאפשר להשיג בארץ אז אני לא מתווכח. אני מביא את רוב הדברים מחול.

פורסם

אם היה לנו את המבחר והמחירים של חו"ל המצב פה היה שונה לגמרי.

אני לא אתנגד לזה שמישהו יתחיל לייבא את הקיטים הרציניים של Crucial ballistix או משהו.....

פורסם

אם היה לנו את המבחר והמחירים של חו"ל המצב פה היה שונה לגמרי.

אני לא אתנגד לזה שמישהו יתחיל לייבא את הקיטים הרציניים של Crucial ballistix או משהו.....

חחח סבבה :)

ד"א אני הבאתי מ-Corsair כשהם עוד לא היו בארץ (משהו כמו 6 חודשים לפני) זיכרונות שהם אפילו אין להשיג אותם בארץ חחח.

ועד היום אני לא מצטער על זה.

פורסם

נראה שחקרת את הנושא די טוב, אז מה אתה אומר על הקיט המקביל של ה-2X2GB? נראה שכל הסקירות התייחסו ל-2X1GB? האם ב-2X2 משתמשים באותם מודולי הזיכרון?

פורסם

לא.

הקיט של ה 2X2 משתמש בצ'יפים של פרומוס, לרוב הם יתקעו בסביבות ה 1120MHZ או אם יש לך מזל 1140.

זו תוצאה נחמדה, אבל.... זהו.

פורסם

זה בדיוק נכון

ככל שהתדרים עולים ככה גם ה-CL ואז הם מפיקים אותו הדבר.

חוץ מזה שרק הטכנולוגיה משתפרת..קיטים ושטויות כמו שאיך קוראים לו אמר.

פורסם

לא.

הקיט של ה 2X2 משתמש בצ'יפים של פרומוס, לרוב הם יתקעו בסביבות ה 1120MHZ או אם יש לך מזל 1140.

זו תוצאה נחמדה, אבל.... זהו.

אוקיי (למרות שבדיוק כרגע מצאתי סקירה שבה טוענים החבר'ה כי הגיעו ל-1150-1160MHz. הם גם אומרים ש_נראה_ להם שמדובר ב-Micron D9.

1120 זה באס של 560, שזה אוברקלוק רציני מאוד. מעבר לתדר המקסימלי שאפשר לסחוט מהם, יש עוד מגבלות שאתה מודע להן בהשוואה ל-D9? יש מצב ל-3-3-3-8 ב-800?

למישהו שמתכנן OC לא גבוה מאוד, אבל רוצה 4GB - על מה היית ממליץ? על ה-2X2 (עם אופציית הרחבה לעתיד) או על 4X1 מהסדרה הזו?

זה בדיוק נכון

ככל שהתדרים עולים ככה גם ה-CL ואז הם מפיקים אותו הדבר.

הטענה שתדר גבוה ו-CL גבוה נותנים בדיוק אותם ביצועים כמו תדר נמוך ו-CL נמוך היא שגויה.

פורסם

ככה זה עובדדד...

ככל שהצריכה עולה ככה עולה הצריכה של הזיכרונות ואיתם ה-CL.

וזיכרות של 1066 CL 7

הוא עובד כמו זיכרון 800 CL 3

מה משתנה זה הטכנולוגיה עצמה בזיכרונות ו-DDR בלי בלי אר וכאלה.

בגדול זה עובד באותה דרך.

הקאץ הוא ב-OC...המקסימום הגדלה

עכשיו לפי מה שהבנתי הזיכרונות האלו של OCZ

http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=322346926&sog=C-Memory

יכולים להגיע גם ל-1200 זה המקסימום אם קירור נכון...ולא 1040.

פורסם

ככה זה עובדדד...

ככל שהצריכה עולה ככה עולה הצריכה של הזיכרונות ואיתם ה-CL.

וזיכרות של 1066 CL 7

הוא עובד כמו זיכרון 800 CL 3

מה משתנה זה הטכנולוגיה עצמה בזיכרונות ו-DDR בלי בלי אר וכאלה.

בגדול זה עובד באותה דרך.

בגדול אין לך מושג ואתה סתם זורק מילים שאתה אפילו לא מבין. "צריכה של זיכרון", עלק.

:xyxthumbs:

פורסם

בגדול אין לך מושג ואתה סתם זורק מילים שאתה אפילו לא מבין. "צריכה של זיכרון", עלק.

:xyxthumbs:

חחח היית מת, אבל שלי זה המעבד ואמא זה זה לוח אם, הבית שלי זה המארז ואחי זה הזיכרונות בגלל זה אני מכיר את העסק כ"כ טוב...

ד"א אני הכרטיס מסך GeFoce 2 MX 440 חחח עם צריכה למשקפיים...

ואני מבין בזה יותר ממה שאתה חושב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים