עבור לתוכן

בעיה מוזרה במסך

Featured Replies

פורסם

שאני מפעיל את המחשב, המסך נדלק אבל לא רואים כלום, רואים את הנורה מהבהבת כזאת, כאילו הוא מנסה להידלק (LCD MAG 17).

המחשב עולה כרגיל, ורק שהמחשב מגיע לווינדוס אז אחרי כמה שניות אחרי שהכל עלה, פתאום המסך נדלק.

דבר נוסף, במידה ואני נניח מכבה את המסך ומדליק אותו, גם במצב הנוכחי כרגע שזה עובד, אז אחרי שאני מכבה ומדליק לא רואים כלום, לחצתי על המקלדת, עכבר, פתאום חזרה התמונה.

אין לי כרגע עוד מסך בשביל לפסול אם זה בעיה במסך, אבל בכל אופן מה זה נראה לכם יכול להיות? בעיקר לפי התופעות המוזרות.

פורסם

המסך מחובר ב VGA או DVI ?

ניסית לחבר ליציאה השניה של ה.כ מסך ?

פורסם

לפי תאור שלך זה מסך מקולקל.

תיבדוק את החיבור של כבל למחשב - תוציא ותכניס כמה פעמים.

פורסם
  • מחבר

המסך מחובר ב VGA או DVI ?

ניסית לחבר ליציאה השניה של ה.כ מסך ?

VGA

פורסם

ניסית לחבר עם מתאם לחיבור DVI בכרטיס?

מתי בכלל הבעיה התחילה?

פורסם
  • מחבר

ניסית לחבר עם מתאם לחיבור DVI בכרטיס?

מתי בכלל הבעיה התחילה?

המסך לא תומך DVI ..

הבעיה התחילה באופן פתאומי, לפני איזה שבוע בערך..

פורסם

גם לאח שלי יש את אותו המסך (MAG LCD 17) והתחילה לו אותה בעיה לפני 3 חודשים בערך.

כשמדליקים את המסך פעם ראשונה, יש מנורה ירוקה, כלומר הוא מזהה שיש סיגנל, אבל המנורה מרצדת, ורק אחרי 10 דקות היא נדלקת קבוע ורואים תמונה.

אם מכבים ומדליקים אחרי 5 שניות זה לא קורה, אבל אם הוא נשאר כבוי הרבה זמן זה שוב קורה.

כאילו הוא צריך "לטעון" את עצמו לפני שהוא מציג תמונה, ממש מוזר....

פורסם
  • מחבר

גם לאח שלי יש את אותו המסך (MAG LCD 17) והתחילה לו אותה בעיה לפני 3 חודשים בערך.

כשמדליקים את המסך פעם ראשונה, יש מנורה ירוקה, כלומר הוא מזהה שיש סיגנל, אבל המנורה מרצדת, ורק אחרי 10 דקות היא נדלקת קבוע ורואים תמונה.

אם מכבים ומדליקים אחרי 5 שניות זה לא קורה, אבל אם הוא נשאר כבוי הרבה זמן זה שוב קורה.

כאילו הוא צריך "לטעון" את עצמו לפני שהוא מציג תמונה, ממש מוזר....

כן.. תכלס זה פחות או יותר הבעיה..

פורסם

לי זה נשמע כמו בעיה פיזית במסך, לא משהו שאפשר לתקן סתם ככה....

צריך לשלוח לתיקון במעבדה או משהו כזה...

עריכה:

אפשר לנסות להחליף את הכבל VGA או כבל מתח, אבל אני בספק שזה יעזור.

פורסם

נשמע כמו ספק מתח גבוה

פורסם
  • מחבר

גם כהמסך לא מחובר למחשב בכלל, ומחובר רק לחשמל, הנורה במצב של כאילו המחשב דלוק, וכאילו מנסה להידלק, הרי אמור להיות נורה אחרת כאשר הוא לא מחובר למחשב בכלל.. נראה לי דפקה במסך

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את אותה הבעיה בדיוק במסך MAG "19

האם הצלחתם לפתור את הבעיה הזו?

פורסם

אני לא פתרתי. נשמע כמו בעיה שרק מעבדה יכולה לפתור, אז אם יש לך אחריות, לך על זה.

אצלי המצב החמיר עד שהוא לא נדלק בכלל, אז קניתי מסך חדש.

פורסם

כמו כבר כתבתי לך קודם - המסך למעבדה.

יש לו בעיה ה INVERTER של הפלורוסנט. בעיה נפוצה בכל LCD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים