עבור לתוכן

התייאשתי מלחכות ל2007WFP

Featured Replies

פורסם

נקודה חשובה שלדעתי כדאי לחדדה - דרך טובה לבדוק את ה-L2000CP בהיעדר ביקורות היא לרכוש מכייל חומרתי ושאתה תבדוק אותו בעצמך עד כמה הוא ניתן בהצלחה לכיול. הבעיה היא שמחיר מכייל וה-LG יחדיו שווי ערך למחיר של NEC 2090UXi, והאפשרות שה-LG עשוי להתנהג בדומה לקודמו בעניין כיול כמו ב-behardware קצת מסבכים את העניין. אם בחנות מסכימים שאתה תבדוק את מידת הדיוק והכיול לפני

תשלום זו דרך טובה לדעתי לפתור לעצמך את ההתחבטויות.

מעבר להבדלים במחיר בין האיזו לסמסונג יש הבדלים הגלומים גם באחריות מורחבת לטובת האיזו ובשל כך מחירו גבוה יותר. כמו בכל מסך יש לו אחריות סטנדרטית של 3 שנים על הפאנל והתאורה האחורית אבל יש גם 5 שנים על רכיבי חשמל - פקטור די רציני המעיד על רמת האמינות הצפויה ועל האמון של החברה במוצריה. לעבוד עם מסך שאתה יודע שיש לך איתו אחריות ארוכת טווח נוסך בך תמיד הרגשה טובה שהשקעת במוצר טוב שיעבוד לאורך זמן רב.

ב-DVI לא יהיה הבדל בחדות טקסט. אני לא חושב שההבדל בדיוק בצבעים מהקופסא מכריע באופן רציני באחד מהם, למעט מסורת ההתנהגות של יחס הניגודיות הסטטי באיזו כפונקציה של הבהירות, יחס שנשאר מנוצל במלואו לאורך כל הטווח הדינמי שבו המסך פועל. היתרון של יחס ניגודיות קבוע הוא שמירה אופטימלית של 256 מדרגות גווני האפור בכל טווח הבהירות. ה-S1932 בדומה לקודמו כבר התגלה ע"י רוכשים שלו מהעבר כמסך טוב במשחקי FPS מהירים. אם האחריות המורחבת והאפשרות לנצל את המסך לחיבור לשני מחשבים ומשחקים מהירים לא חשובים לך, ויותר חשוב לך החיסכון בכסף קח את ה-971P.

• תגובות 37
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הצעה קלה:

ראיתי הרבה את עניין המכייל עולה כאן ואת מחירו ואני מתאר לעצמי שמי שיש לו ויש כאן כמה כאלו משתמשים בו פעם פעמיים מקסימום כי הרי אחרי שהמסך מכוייל נגמר תפקידו.

למה לא לנסות לעשות סבב בין חברי פורום שצריכים את המכייל בעלות סמלית או כל דרך אחרת כך גם למי ישש אותו יהיה בו שימוש וכל כל השאר יפיקו את המיטב מהמסך שלהם.

פורסם

מכייל יכול לתת מענה רק לפוטושופ ותוכנות העריכה הגרפית שאפשר להזין להן את הפרופיל שהוא יוצר בעבורן. כשיוצאים ליישום אחר כמו דפדפן, סרטים ומשחקים הכיול כבר לא תקף ואתה חוזר לרמת הכיול של המסך מהמפעל. מה גם שכיול מסך הוא לא חד-פעמי כי התאורה האחורית מתבלה עם הזמן ברציפות לכן נדרש כיול מדי תקופה.

פורסם

הצעה קלה:

ראיתי הרבה את עניין המכייל עולה כאן ואת מחירו ואני מתאר לעצמי שמי שיש לו ויש כאן כמה כאלו משתמשים בו פעם פעמיים מקסימום כי הרי אחרי שהמסך מכוייל נגמר תפקידו.

למה לא לנסות לעשות סבב בין חברי פורום שצריכים את המכייל בעלות סמלית או כל דרך אחרת כך גם למי ישש אותו יהיה בו שימוש וכל כל השאר יפיקו את המיטב מהמסך שלהם.

המכייל הזה זה לזרוק כסף לפח!

בדרך כלל מסך עם פנל איכותי אפשר לכייל בעזרת אדובי גמא, ולבקש תדפיס PROOF עם סקאלה מהמדפסת שתשמש את העבודות שלך, כולל הקובץ שהודפס.

פורסם

urib, איזה מכייל איכזב אותך?

פורסם

urib, איזה מכייל איכזב אותך?

זה לא שאיכזב, פשוט בתקופה של מסכי CRT הם היו יעילים יותר בגלל שינוי הטמפ' של הנורה במסך.

היום זה כבר נעשה גימיק שיווקי של כמה חברות שמתעסקות עם ניהול צבע.

בהרבה משרדי פרסום בארץ הסתובבתי וגיליתי מסכים "מכויילים" ע"י בעלי מקצוע שלא דרשו מעט כסף עבור השרות, התוצאות היו רחוקות מהדפסת IRIS PROOF ב-20-30% מהצבעוניות הנכונה. הופתעתי לגלות שדווקא מסכים שכויילו ידנית בעזרת סקאלה והתוכנה אדובי גמא היו מדוייקים יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אנסה לסכם את העניינים עד עכשיו בשביל לעשות לעצמי קצת סדר בראש, תקנו אותי אם אני טועה במשהו :

2090UXI - NEC

מסך 19" , איכות מעולה, מחיר בשמיים, הרבה מעבר לתקציב שלי

S1932 - Eizo

מסך 19", איכות טובה מאוד, מחיר גבוה בקצת מתקרת התקציב שלי

L2000CP - LG

מסך 20", לפי הניירות נשמע מסך מעולה, ביקורות חלוקות, כביכול עומד בדיוק בדרישות שלי (מחיר - אפילו מתחת למה שהקצבתי, אופציה לתלייה, ואפשרות לחיבור שני מחשבים) אך האיכות שלו כרגע בסימן שאלה

971P - Samsung

מסך 19", מסך טוב, איכות צבע טובה, מחיר מעולה, אין אפשרות לתלייה ואין אפשרות לחיבור שני מחשבים

מאחר והNEC ממש מחוץ לתקציב שלי יש בפניי 3 אופציות לפי מה שרשמתי עכשיו,

הראשונה, לגרד עוד כמה שקלים ולהשקיע באיזו

השניה, להמר על הLG

השלישית, לעשות ויתורים ולקחת את הסמסונג

הנתון היחידי שאני אשמח אם תחדדו עבורי הוא מדיניות האחריות של החברות לגבי המסכים, כי לפי מה שקראתי פה יש חנויות שמפרסמות מה שבא להן וזה לא תמיד הולך ביחד עם מה שהיבואן מכתיב ואתם בטח מבינים בזה יותר ממני...

פורסם

רק קח בחשבון שהסמסונג 971P בעייתי במשחקי FPS וכמובן גם בסרטים עם סצנות מהירות.

פורסם
  • מחבר

אני לא גיימר, אני רואה סרטים אבל לא בתדירות גבוהה, אני צריך את המחשב הזה לעבודות גרפיות בעיקר...

פורסם

אני לא חושב שאפשר לפסול את 2007FP. הוא עדיין נמכר בארץ גם עם פנל S-IPS.

פורסם

היכן?

פורסם

אני הייתי מהמר על הLG, או לפחות מחפש עוד ביקורות עליו.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע דיי מתלבט אם להמר על הLG או לקחת סיכון עם הDELL ולנסות להשיג אותו בכל זאת...

מה מדיניות האחריות של שתי החברות? למישהו יש מושג?

פורסם

של דל והכווונה לאחריות של יבואן רשמי לא מקבילי היא החלפה מהפיקסל השישי ואחריות לשלוש שנים

פורסם

אני לא חושב שאפשר לפסול את 2007FP. הוא עדיין נמכר בארץ גם עם פנל S-IPS.

יש הבדל בין זמינות בחנויות לייצור ותדירות ייבוא. הרבה אנשים דיווחו שנגמר מלאי בחנויות שעובדות עם יבואן רשמי. אבל אסכים איתך בהחלט שכל עוד הוא נמצא באתר האמריקאי של Dell אין לפסול אותו.

לפותח הדיון תמשיך לחפש Dell 2007FP, גם תבדוק בנקסטופ. זה עדיף לדעתי לקנות אצלו מסך עם דיוק בצבעים ידוע כטוב מהקופסא מאשר לקחת 20" זול יותר, אשר אין מוצאים עבורו ביקורת שתסתור ממצאים שקשה להתעלם מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים