עבור לתוכן

צפי הגעה לארץ Poseidon 310) iSolo 3132)

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מתי ואם בכלל המארז אמור להגיע לארץ?

פורסם

המארז הזה לא קיים ;D שינו לו את השם ל iSolo 3132.

GIGABYTE שינו את השמות של כל המארזים שלהם (גם AURORA הפך ל Callio ועוד כמה כאלה), בכל מקרה לא ראיתי את iSolo 3132 בארץ, באמת מוזר, ה SETTO 1000 עוד לא יצא ומספר חנויות מוכרות אותו.

פורסם
  • מחבר

כן, ראיתי שבאתר שלהם זה נקרא iSolo 3132 אבל חשבתי שככה קוראים לו באסיה\ארה"ב בניגוד לשמו באירופה...

בכל מקרה, באמת מוזר, וחבל, זה אחד המארזים היפים שראיתי לטעמי והוא נראה איכותי ביותר...

פורסם

המארז הזה לא קיים ;D שינו לו את השם ל iSolo 3132.

GIGABYTE שינו את השמות של כל המארזים שלהם (גם AURORA הפך ל Callio ועוד כמה כאלה), בכל מקרה לא ראיתי את iSolo 3132 בארץ, באמת מוזר, ה SETTO 1000 עוד לא יצא ומספר חנויות מוכרות אותו.

ואני מתפלא שאני לא מוצא עליו ביקורות כבר כמה חודשים מאז שהוא יצא :s07:

כן, ראיתי שבאתר שלהם זה נקרא iSolo 3132 אבל חשבתי שככה קוראים לו באסיה\ארה"ב בניגוד לשמו באירופה...

בכל מקרה, באמת מוזר, וחבל, זה אחד המארזים היפים שראיתי לטעמי והוא נראה איכותי ביותר...

צודק 100% חיכתי מאוד שהוא יגיע לארץ.

עכשיו ראיתי עוד מארז מושלם חדש של ג'יגבייט:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2832

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע כלום או שמע משהו או יש לו השערה כלשהי?

פורסם

KSP מכרו את הiSolo 210 עד לא מזמן, והוא לא היה להיט, אולי הם יביאו גם את החדשים.

פורסם
  • מחבר

האמת שהiSolo הסטנדרטי שיש ב-skypc למשל גם נראה טוב, הבעיה העיקרית שלי איתו היא שאין לו דלת וכל הכוננים שרואים מכערים את זה לאללה לדעתי...

וגם יש לו את הרשת הזאת במקום חלון נורמלי. בדגמים היותר מתקדמים כבר נותנים גם אופציה לחלון.

פורסם

יש הרבה אנשים שיראו ברשת יתרון (קירור טוב יותר).

אתם יכולים לפנות ליבואני GIGABYTE (מור לוי אמורים להיות היבואנים של המארזים אבל תדברו גם עם ה 3 האחרים, כתוב באתר של GIGABYTE) ולשאול אותם.

פורסם
  • מחבר

פניתי למור לוי, נראה מתי הם יענו...

ואיזה 3 אחרים? באתר של GB יש רק את מור לוי.

פורסם

תסמן שם הכל ולא רק מארזים הוא יתן לך גם את CD LOG ועוד 2 יבואנים.

פורסם
  • מחבר

יש לכם אולי המלצה למארז דומה מבחינת תכונות ומראה שניתן לקנות בארץ בערך באותו תקציב?

ראיתי את ה-NZXT Hush שנראה נחמד, אבל אני לא מת על החיתוך האלכסוני הזה בדלת שלו...

פורסם

HUSH מארז טוב אבל צפוף וחם יחסית.

אני לא יודע כמה עולה ה iSolo 3132 אז אני לא יכול להגיד לך אבל בכללי העיצוב הזה יחודי יחסית (מאוד מעניין ומרשים).

פורסם

יש לכם אולי המלצה למארז דומה מבחינת תכונות ומראה שניתן לקנות בארץ בערך באותו תקציב?

ראיתי את ה-NZXT Hush שנראה נחמד, אבל אני לא מת על החיתוך האלכסוני הזה בדלת שלו...

זה עוד בסדר, אבל הדלת שלו היא פלסטיק, זה לא כמו בתמונות ה"רישמיות" שזה נראה אפקט של אלומיניום מוברש כמו במארזים של GB.. שים לב התמונה הזאת הטעתה גם אותי, סתכל על תמונות שלו בביקורות.

פורסם
  • מחבר

כן, קראתי בביקורות שהוא הרבה פחות מרשים במציאות מבתמונות...

ממש אהבתי את המראה הסליקי של אלומיניום מוברש שחור, לא מצועצע, בלי צורות ובליטות משונות, עם חלון, אוורור טוב, כל מה שצריך. 8)

ממש מבאס שאין דברים דומים בארץ :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים