פורסם 2008 ביוני 817 שנים המארז הזה לא קיים ;D שינו לו את השם ל iSolo 3132.GIGABYTE שינו את השמות של כל המארזים שלהם (גם AURORA הפך ל Callio ועוד כמה כאלה), בכל מקרה לא ראיתי את iSolo 3132 בארץ, באמת מוזר, ה SETTO 1000 עוד לא יצא ומספר חנויות מוכרות אותו.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר כן, ראיתי שבאתר שלהם זה נקרא iSolo 3132 אבל חשבתי שככה קוראים לו באסיה\ארה"ב בניגוד לשמו באירופה... בכל מקרה, באמת מוזר, וחבל, זה אחד המארזים היפים שראיתי לטעמי והוא נראה איכותי ביותר...
פורסם 2008 ביוני 817 שנים המארז הזה לא קיים ;D שינו לו את השם ל iSolo 3132. GIGABYTE שינו את השמות של כל המארזים שלהם (גם AURORA הפך ל Callio ועוד כמה כאלה), בכל מקרה לא ראיתי את iSolo 3132 בארץ, באמת מוזר, ה SETTO 1000 עוד לא יצא ומספר חנויות מוכרות אותו. ואני מתפלא שאני לא מוצא עליו ביקורות כבר כמה חודשים מאז שהוא יצא כן, ראיתי שבאתר שלהם זה נקרא iSolo 3132 אבל חשבתי שככה קוראים לו באסיה\ארה"ב בניגוד לשמו באירופה... בכל מקרה, באמת מוזר, וחבל, זה אחד המארזים היפים שראיתי לטעמי והוא נראה איכותי ביותר... צודק 100% חיכתי מאוד שהוא יגיע לארץ. עכשיו ראיתי עוד מארז מושלם חדש של ג'יגבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2832
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר עכשיו ראיתי עוד מארז מושלם חדש של ג'יגבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2832 יואו אני רוצההה
פורסם 2008 ביוני 917 שנים KSP מכרו את הiSolo 210 עד לא מזמן, והוא לא היה להיט, אולי הם יביאו גם את החדשים.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר האמת שהiSolo הסטנדרטי שיש ב-skypc למשל גם נראה טוב, הבעיה העיקרית שלי איתו היא שאין לו דלת וכל הכוננים שרואים מכערים את זה לאללה לדעתי...וגם יש לו את הרשת הזאת במקום חלון נורמלי. בדגמים היותר מתקדמים כבר נותנים גם אופציה לחלון.
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים יש הרבה אנשים שיראו ברשת יתרון (קירור טוב יותר).אתם יכולים לפנות ליבואני GIGABYTE (מור לוי אמורים להיות היבואנים של המארזים אבל תדברו גם עם ה 3 האחרים, כתוב באתר של GIGABYTE) ולשאול אותם.
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מחבר פניתי למור לוי, נראה מתי הם יענו...ואיזה 3 אחרים? באתר של GB יש רק את מור לוי.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר יש לכם אולי המלצה למארז דומה מבחינת תכונות ומראה שניתן לקנות בארץ בערך באותו תקציב?ראיתי את ה-NZXT Hush שנראה נחמד, אבל אני לא מת על החיתוך האלכסוני הזה בדלת שלו...
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים HUSH מארז טוב אבל צפוף וחם יחסית.אני לא יודע כמה עולה ה iSolo 3132 אז אני לא יכול להגיד לך אבל בכללי העיצוב הזה יחודי יחסית (מאוד מעניין ומרשים).
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים יש לכם אולי המלצה למארז דומה מבחינת תכונות ומראה שניתן לקנות בארץ בערך באותו תקציב?ראיתי את ה-NZXT Hush שנראה נחמד, אבל אני לא מת על החיתוך האלכסוני הזה בדלת שלו...זה עוד בסדר, אבל הדלת שלו היא פלסטיק, זה לא כמו בתמונות ה"רישמיות" שזה נראה אפקט של אלומיניום מוברש כמו במארזים של GB.. שים לב התמונה הזאת הטעתה גם אותי, סתכל על תמונות שלו בביקורות.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר כן, קראתי בביקורות שהוא הרבה פחות מרשים במציאות מבתמונות... ממש אהבתי את המראה הסליקי של אלומיניום מוברש שחור, לא מצועצע, בלי צורות ובליטות משונות, עם חלון, אוורור טוב, כל מה שצריך. 8) ממש מבאס שאין דברים דומים בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.