עבור לתוכן

מארז וספק השקטים ביותר עד 1000 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מערכת מחשב , שהנתון הכי חשוב בה הוא השקט

אני עובד על המחשב בלילות וכל רעש אפילו הקטן ביותר לא בא בחשבון.

זה הספק והמארז שנראים לי כבחירה הטובה ביותר:

מארז ללא ספק Antec Solo

¤427

כמות:1

http://skypc.co.il/product.asp?pid=SOLO

ספק כח ZALMAN 500W

¤489

כמות:1

http://skypc.co.il/product.asp?pid=ZM500HP

סה"כ מחיר לכל המוצרים:916¤

המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

האם יש מישהו שחושב שיש צרוף טוב יותר של ספק+מארז מבחינת שקט?

פורסם

מומלץ לחרוג ב100 ש"ח ולרכוש

P182 + VX 450.

הרבה יותר מומלץ מהזוג שאתה הבאת (ובין היתר גם שקט יותר).

פורסם
  • מחבר

בדקתי את המארז שהמלצת

הוא נראה ענקי

אני צריך מארז ל:

הרד דיסק אחד CD כרטיס מסך וזהו

פורסם

זה לא קשור לגודל , אתה משלם יותר על איכות , שקט בעיקר , ספק מעולה

נראה לי עיסקה ממש טובה

פורסם

אני קניתי לא מזמן את ה-Sonata 3 יחד עם מאווררים מאוד שקטים וכרטיס

מסך פסיבי וכמעט לא שומעים אותו בכלל. אני רגיש לרעשים ברמה מטורפת ואני חי

איתו מאד טוב. כמו כן הוא עולה רק סביב 650 ש"ח.

פורסם

zedisdead,

אתה מוכן להביא את הקישור למאמר/כתבה ולא לאתר בכלליות?

shimon23,

הSONATA 3 אכן שקט, אבל הוא עדיין לא ברמה של הP182.

פורסם

הSONATA 3 אכן שקט, אבל הוא עדיין לא ברמה של הP182.

אם המחשב אינו מכיל כמעט רכיבים רועשים (כמו כ. מסך מרעיש וכו'),אז מה היתרון של ה P182 במקרה זה?...לסונטה 3 ול P182 יש אותו מאוורר אחורי,ובנוסף ה-P182 הוא בעל שני מאווררים נוספים שמוסיפים רעש! החומר האיכותי של ה P182 (שלוש שכבות:אלומיניום/פלסטיק/אלומיניום),יכול אולי להחליש מאד את הרעש שלהם,אבל עדיין המאוורר האחורי ירעיש בדיוק כמו זה של ה SONATA 3 . לא נראה לי שיש דרך להשקיט מאוורר אחורי ולא משנה ממה עשוי המארז.

פורסם

זה תלוי על איזה רמה אתה שם את המאוורר האחורי. אם הוא על העוצמה החלשה ביותר הוא חרישי לחלוטין,

אך מאידך הוא לא מקרר מי יודע מה. רמת הקירור שנדרשת היא נגזרת של הרכיבים שיש לך. לי יש מחשב

שמבוסס על E8400 ולאחרשהוספתי למארז עוד מאוורר קדמי זה מספיק לחלוטין.

כמו כן, עקב מחירו הזול יחסית של המארז, הוא יוכל לקנות עוד פדי השתקה שניתן לשים על קירות המארז

מה שיכול להביא לירידה נוספת ברמת הרעש.

פורסם

אם המחשב אינו מכיל כמעט רכיבים רועשים (כמו כ. מסך מרעיש וכו'),אז מה היתרון של ה P182 במקרה זה?...לסונטה 3 ול P182 יש אותו מאוורר אחורי,ובנוסף ה-P182 הוא בעל שני מאווררים נוספים שמוסיפים רעש! החומר האיכותי של ה P182 (שלוש שכבות:אלומיניום/פלסטיק/אלומיניום),יכול אולי להחליש מאד את הרעש שלהם,אבל עדיין המאוורר האחורי ירעיש בדיוק כמו זה של ה SONATA 3 . לא נראה לי שיש דרך להשקיט מאוורר אחורי ולא משנה ממה עשוי המארז.

הP182 בנוי מחומרים ומחיצות כך שהוא מטיבעו שקט וסופג חלק ניכר מהרעשים בתוך המארז לעומת מארזים אחרים.

לעומת זאת אתה יודע למה הSONATA 3 שקט? מכיוון שיש לו 2 מאווררים בלבד! אז מן הסתם שהוא יהיה שקט, אבל הוא דיי חנוק. (ואגב רק אחד מהם - האחורי הוא הTRICOOL האיכותי)

לP182 יש 3 מאווררי TRICOOL בעלי ווסת 3 מהירויות, כך שזה לא נכון להגיד שהם מוסיפים רעש. תלוי על איזה רמה אתה שם אותם.

אם תשים את המאווררים על HIGH הן בP182 והן בSONATA 3 אני מבטיח לך שהP182 יהיה שקט יותר.

shimon23,

ערכות ההשקטה הם חארטה ותו לא (אלא אם כן אתה קונה אותם עד 25 ש"ח).

יש ערכה אחת שבאמת היא ליגה אבל היא עולה 250 ש"ח בארץ, ולחנות שמוכרת את המוצר אין אותו במלאי ולא יהיה, ככה שבמילא זה לא רלוונטי.

זה יותר גימיק מאשר ראסמי עוזר. עדיף כבר לקנות חומר כזה מטמבור ולבנות בעצמך ערכה כזו שתיהיה אולי פחות יפה, אבל עבה, מאסיבית ואפקטיבית יותר.

פורסם

זה תלוי על איזה רמה אתה שם את המאוורר האחורי. אם הוא על העוצמה החלשה ביותר הוא חרישי לחלוטין,

אך מאידך הוא לא מקרר מי יודע מה. רמת הקירור שנדרשת היא נגזרת של הרכיבים שיש לך. לי יש מחשב

שמבוסס על E8400 ולאחרשהוספתי למארז עוד מאוורר קדמי זה מספיק לחלוטין.

כמו כן, עקב מחירו הזול יחסית של המארז, הוא יוכל לקנות עוד פדי השתקה שניתן לשים על קירות המארז

מה שיכול להביא לירידה נוספת ברמת הרעש.

1.פדי השתקה (או כל דבר אחר),לא יחלישו את הרעש של המאורר האחורי,וגם לא את זה של הקדמי,אם הוא יוסיף.

2.שאלה-על איזה עוצמה אתה שם את המאוורר האחורי (ואיזה מאוורר קידמי יש לך)? אתה כותב שאתה רגיש מאד לרעשים,אז הנחתי שאתה שם על מהירות מינימלית,אבל עכשיו אתה כותב שזה לא מקרר במיוחד ככה....אני שואל כי אחי קנה לפני כמה שבועות SONATA 3 והמאורר האחורי מרעיש מאד.אני לא יודע על איזו מהירות הוא עובד (נדמה לי שצריך לפתוח את המארז בשביל לשנות).וגם אני שוקל לקנות מחשב חדש עם SONATA 3 ....

פורסם

אני שם את המאוורר על הרמה החלשה ביותר. ד"א הסונטה מגיע רק עם מאוורר

אחד - האחורי, ובו היתן לקבוע את המהירות מבין 3 מהירויות.

פורסם
  • מחבר

ל 000123 קבל את הציטות והקישור לכתבה

פסקה אחת מהסוף http://www.hardwaresecrets.com/article/540/9

Comparing Corsair VX450W to other entry-level power supplies we have reviewed recently (the exception goes to Zalman ZM360B-APS) is like comparing the old VW Beetle to the new one

וההשואה היא לספק של זלמן שנחשב פחות טוב מה 500 שלהם

פורסם

אני שם את המאוורר על הרמה החלשה ביותר. ד"א הסונטה מגיע רק עם מאוורר

אחד - האחורי, ובו היתן לקבוע את המהירות מבין 3 מהירויות.

תודה על התשובה,אני יודע שהסונטה מגיעה עם מאוורר אחד ומקום לעוד אחד מקדימה.אז איזה מאוורר הוספת מקדימה שלא מרעיש?

פורסם

הזלמן ישן יותר.

נראה לי שיש להם בילבול בסדר של המשפט.

מצד אחד הם אומרים להשוות את הVX לזלמן זה כמו להשוות פטיש ישן לחדש (והזלמן ישן יותר, אני מזכיר לך).

ומצד שני הם מהללים ומשבחים את הVX על העיצוב החדש, על הרעש הנמוך, על הנצילות הגבוהה.

לא הגיוני בעליל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים