עבור לתוכן

מתלבט בין שני מארזים CM690 או GIGABYTE AURORA (תקציב עד 550)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם ככה אז אני ילך על ה690.

גם זה יחסוך לי כסף :P

תודה :xyxthumbs:

פורסם

לכל חובבי ה-570 פה, יש לי אחד, והרכבתי את המחשב שלי בתוכו, וההרכבה באמת הייתה סבבה בגלל הגודל, הבעיה היא שהחכמולוגים עשו את המארז מאלומיניום וזה, רק בשביל לעשות את התקרה שלו מפלסטיק. הוא שקט לי רק אחרי ששמתי עליו ספר טלפונים, אחרת יש מן רעש נוראי כזה מהכונן האופטי שיכול לשגע גם אם אתם כן וגם אם אתם לא ישנים כמה מטרים מהמחשב.

פורסם

לכל חובבי ה-570 פה, יש לי אחד, והרכבתי את המחשב שלי בתוכו, וההרכבה באמת הייתה סבבה בגלל הגודל, הבעיה היא שהחכמולוגים עשו את המארז מאלומיניום וזה, רק בשביל לעשות את התקרה שלו מפלסטיק. הוא שקט לי רק אחרי ששמתי עליו ספר טלפונים, אחרת יש מן רעש נוראי כזה מהכונן האופטי שיכול לשגע גם אם אתם כן וגם אם אתם לא ישנים כמה מטרים מהמחשב.

התקרה שלו מפלסטיק :nixweiss:

אנחנו מדברים על אותו מארז ? , אצלי הוא שקט כמו דג ואני יושן מטר ממנו

תבדוק אם חיזקת טוב את הכונן האופטי

פורסם

ההבדלים הם בעיצוב ובגודל , אז מה לא מוצלח ?

כל סדרת ה-AURORA זכתה לשבחים באין סוף ביקורות ברשת

לא אמרתי שהמקורי לא מוצלח

אמרתי שהוא לא מוצלח כמו ה 570.

ב 570 שינו גם את עיצוב הפנים, למקרה שפספסת, וכמובן גם את העיצוב החיצוני.

זה בנוסף לעומק הנוסף שנותן לתקוע בו כל כרטיס שקיים.

CM690 מאוורר יותר טוב, אבל הפרש גדול אין פה (יותר מאווררים לא תמיד אומר יותר טוב, בעוד שהסרקולציה של האורורה מעולה)

CM690- אוורור.

אורורה- שקט.

פורסם

אורן,

זה אחד החסרונות של מארזי אלומיניום ולכן מארזים שקטים באמת (ע"ע P182) לעומת לא יהיו מאלומיניום כדי למנוע רעידות מהסגנון שאתה מדבר עליהן

פורסם

התקרה שלו מפלסטיק :nixweiss:

אנחנו מדברים על אותו מארז ? , אצלי הוא שקט כמו דג ואני יושן מטר ממנו

תבדוק אם חיזקת טוב את הכונן האופטי

הדבר הראשון שבדקתי, וכן, היא מפלסטיק. או מאלומיניום דק מאוד שמרגיש כמו פלסטיק ונשמע כמו פלסטיק כשדופקים עליו.

דור - ליאן לי מצליחים לייצר אלומיניום שקט, אלוהים יודע איך הם עושים את זה, אבל המארזים שלהם שקטים מאוד.

פורסם

ה690 נחשב למארז גדול למארז MID.

אני הייתי הולך עליו בתקציב הזה.

400 ש"ח לקולרמאסטר + 3 מאווררי זלמן / 2 מאווררי S-FLEX.

פורסם

הדבר הראשון שבדקתי, וכן, היא מפלסטיק. או מאלומיניום דק מאוד שמרגיש כמו פלסטיק ונשמע כמו פלסטיק כשדופקים עליו.

שאלוהים יעזור לך. המבנה של האורורה הוא 100% אלומיניום (לא כולל חלקים פנימיים)

התקרה ממש לא מפלסטיק.

פורסם

שאלוהים יעזור לך. המבנה של האורורה הוא 100% אלומיניום (לא כולל חלקים פנימיים)

התקרה ממש לא מפלסטיק.

היא ממש דקה, כשאני נוקש עליה, זה נשמע בול כמו פלסטיק. כנראה שזה אלומיניום, אבל חלש :-\

אם אני מעלה את התקציב ל700 ש"ח,יש מארז שעדיף על שניהם?

אולי ANTEC P182

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10988

לך על זה, מארז מעולה.

פורסם

תן בו מכה עם פטיש ותראה עד כמה הוא "חלש". אני מבטיח לך שיהיה לך קשה אפילו לעקם את התקרה ה "דקה". סמוך על החבר'ה בג'יגבייט שהם יודעים מה הם עושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים