עבור לתוכן

מחפש המלצה למארז :) תקציב: 400-500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז ככה, מפרט המחשב שלי הוא:

AMD Athlon X64 Dual Core Processor 3800+ 2Ghz

3GB DDRAM 2 667Mhz

ATI Radeon X1800GTO 256 Mb DDR2

WD 250 GB 7200 RPM

M2N4-SLI

(אם שכחתי משהו חשוב תודיעו לי ואני אוסיף)

בקיצור כל החומרה הזאת נמצאת במארז סטנדרטי ביותר, שאמנם קניתי לו ספק רציני (520W אם אני לא טועה) , אבל הקירור שלו מוטל בספק

מדי פעם המחשב לאחרונה (נראה לי מאז שהתחילה עונת הקיץ) נתקע לשניה, או נראה כאילו הוא עובר למצב סטנדביי לכמה שניות, וחוזר לעצמו.

אני דיי בטוח שהתופעה נגרמת מהתחממות יתר, ואני רוצה מארז טוב. IVORY ממליצים לי על איזשהו מארז ב-500 שקל. אני חושב שאפשר להשיג משהו יותר טוב בפחות, והם סתם גנבים :)

אני אשמח להמלצות שלכם!

תודה מראש.

פורסם

קרא בבקשה את חוקי הפורום ופעם בהתאם, שזה אומר הוספת דרישות מהמארז ותקציב לכותרת.

פורסם

שמע בחור, גם אני משנה פאזה ולא עוזר עד שתרשום את מה שדור ביקש ממך, והסיבה שכתבתי את ההודעה הזו בעיקר היא תנקוט בשמות.

מה זה ספק 520W? תן דגם, חברה. אתה מזכיר לי את הבנות שאומרות "יש לי רכב אדום כזה..".

כנ"ל לגבי מארז ב500 ש"ח. אתה יודע כמה יש?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הסיבה שלא רשמתי "דרישות מהמארז" היא מכיוון שאין לי שמץ של מושג במארזים של היום, אני בכנות לא מבין בזה כלום לא פחות מהבנות שאומרות "יש לי אוטו אדום..."

ובגלל זה פניתי אליכם. התקציב שלי הוא בואו נאמר בין 300-400 ש"ח, וה"דרישה" היחידה שיש לי מהמארז שלי הוא שיקרר בצורה יעילה את החומרה שלי הנ"ל... לא יכול לחשוב על עוד דרישות מסויימות..אין צורך בניאונים ושטויות , שיהיה יעיל ויחסית זול.

למרות שאגב שאלה לי אליכם,

הדבר שנראה כאילו הוא הכי מתחמם זה הכ. מסך שלי... העניין הוא שיש לי את אותה חומרה כבר שנה וחצי ככה, ואף פעם לא סבלתי מהבעיות האלה. חבר שלי אמר לי שכדאי פשוט ללכת לחנות ולהגיד להם להחליף לי את הכ. מסך שעוד נמצא במסגרת האחריות.. כי כנראה משהו נדפק בו, מכיוון שכל המאווררים במארז כולל המאוורר האישי שלו עובדים במאה אחוז, והוא בכל זאת מתחמם. כך שלדעת חבר שלי במקום לקנות דברים מיותרים ולהוציא כסף, זכותי לדרוש כ. מסך חדש במסגרת האחריות וככה זה ישוב לעבוד לי טוב.

מה אתם אומרים?

פורסם

תנקה את האבק מרכיבי המחשב.

פורסם

אתה לא יודע מה הדרישות שלך מהמארז?

אתה רוצה מארז יפה? שקט במיוחד? גדול במיוחד? קריר במיוחד? איפה אתה רוצה שנשים את הדגש בהמלצה שלנו?

ואת התקציב צריכים להוסיף לכותרת בהתאם לחוקים להזכירך

פורסם
  • מחבר

המחשב ורכיביו נקיים לחלוטין מאבק... והמאווררים עובדים ב100%. בגלל זה אני חושב שהבעיה היא אלקטרונית בכ. מסך עצמו.

הדרישות שלי הן בעיקר שהוא יהיה שקט ויקרר בצורה נאותה, המראה שלו הרבה פחות משנה לי, למרות שאף פעם לא מזיק גם מארז יפה אם זה עומד בתקציב שלי.

הגודל שאני מעוניין הוא גודל סטנדרטי.. כבערך 50 ס"מ גובה, 15-18 ס"מ עובי ואני חושב שמשהו כמו 50 ס"מ עומק. זה המארז הנוכחי שיש לי פחות או יותר.

למרות שאם תמליצו לי על מארז שעומד בתקציב שלי, שהוא גם שקט גם מקרר טוב וגם יפה אבל גדול מהמידות האלה, זה לא יפריע לי במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים