פורסם 2008 ביוני 417 שנים הי,מצ"ב תמונההמחשב שלי קצת איטי לאחרונה ושמתי לב שבתוכנת Easytune6 הוא מראה שהוא עובד על תדר של 1585 MHz.למרות שבמצב רגיל אמור לעבוד על 2400.מה הסיבה לתקלה?יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק מעולם(גם אם אני רוצה אני לא יודע איך).תודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 417 שנים תאמץ את המעבד (אם אין לך איך אז ORTHOS יעשה את העבודה) ותראה אם המהירות שעון מגיעה עד הסטוק בזמן עבודה.הוא מוריד את התדר במנוחה לחסכון (צריכת חשמל, פליטת חום וכו').
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר מה ז"א?קליק ימין על מחשב שלימאפינים- PROPERTIES ולשים תומנה של זה בפורום.ברור שיופיע 2.4 MHZ כי זו המהירות שאמורה להיות אבל השאלה על איזו מהירות באמת עובד?לא נורא זה פתאום הסתדר .תודה רבה בכל זאת
פורסם 2008 ביוני 517 שנים זה הדרך של המעבד להוריד הספק ...ברגע שאין עומס הוא מוריד את התדר שלו ...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 517 שנים תתקין CPUZ ו-ORTHOS, עם CPUZ אתה יכול לראות את השינויים בתדר באופן מיידי, עם ORTHOS אתה יכול לאמץ את המעבד.בהצלחה.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים אז זה תמונה רק למי שלא הכל ברור לו....זה דרך הכי פשוט לראותזה מעבד 1.8עובד עכשיו ב 0.789 וזה בגלל או שאין עומס או ש CPU חם מדי.אצלי עכשיו בגלל אין עומס.ו XP ממש ממש עושה חשבון מה מהירות עכשיו ולא מסתקל בטבלות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 617 שנים אם אתה רוצה שהמעבד יעבוד באופן קבוע על התדר המקסימלי של המעבד תבטל בביוס את האופציה שנקראת EIST
פורסם 2008 ביוני 717 שנים אם אתה רוצה שהמעבד יעבוד באופן קבוע על התדר המקסימלי של המעבד תבטל בביוס את האופציה שנקראת EISTלא ממש מומלץ חבל לעשות זאת זה לא נותן שום דבר זה סתם מחמם את המעבד ...אין הבדל ממשי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.