עבור לתוכן

מחשב נכבה לסירוגין

Featured Replies

פורסם

Gigabyte P35L

פורסם

כנראה פאק בלוח, הייתי מממש ומהר ! :smile1:

פורסם
  • מחבר

עשיתי עוד בדיקה (אחרונה, נשבר לי כבר) בדקתי זיכרון אחד אחד ו.. הכל פיקס!

ארבעתם יחד... ריסט.

מה פאק בלוח? קניתי לפני חצי שנה, כבר נדפק?

פורסם

לפי מסך כחול אחרונה זה בעיה בדריור.

אתה בודק ב MINIDUNP איזה דריור זה.

כמה זכרון יש ?

אתה משחק עם הגדרות בביוס או חלונות שיקיר 4GB אולי ? זה סיבה טובה לבעיה בדריור.

פורסם
  • מחבר

זיכרון = 4*1G (את הסוג אתה יכול לראות במפרט)

אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל אני עובד עם ויסטה 64 וספריית MINIDUNP ריקה! :s05:

שיחזרתי הגדרות יצרן כך שהביוס "נקי"

פורסם

א. תעשה את הבדיקות עם MEMTEST ולא סתם לחכות למסך כחול (שבסופו של דבר ידפוק לך גם את המערכת הפעלה).

ב. תבדוק עם סטיק אחד אבל כל פעם בסלוט אחר, בשביל לראות אם יש בעיה בסלוט ספציפי.

ג. אם לא משנה באיזה 3 סטיקים ובאיזה 3 סלוטים אתה משתמש, עדיין המערכת יציבה לחלוטן עם 3 ועם 4 קורסת, תנסה לראות אולי העלאת תזמונים וטיפה העלאת מתחים תעזור ליציבות, אם כלום לא עוזר אולי כדאי שתתיעץ עם המעבדה שקנית ממנה את המחשב, אולי זאת בעיה ידועה עם הלוח שאני לא מכיר, אולי עדכון ביוס יעזור וכו'.

בהצלחה.

פורסם

לפי מסך כחול אחרונה זה בעיה בדריור.

אתה בודק ב MINIDUNP איזה דריור זה.

כמה זכרון יש ?

אתה משחק עם הגדרות בביוס או חלונות שיקיר 4GB אולי ? זה סיבה טובה לבעיה בדריור.

מע' ההפעלה 32bit XP תומכת בהחלט עד 4GB זאת לא הבעיה שלו... כנראה שהלך לו הלוח.

מה פאק בלוח? קניתי לפני חצי שנה, כבר נדפק?

מה הקשר ? וכשאתה קונה רכב מהחברה והולך לו המנוע על היום השני? למה אז אתה לא מתפלא ?

פורסם
  • מחבר

א. תעשה את הבדיקות עם MEMTEST ולא סתם לחכות למסך כחול (שבסופו של דבר ידפוק לך גם את המערכת הפעלה).

ב. תבדוק עם סטיק אחד אבל כל פעם בסלוט אחר, בשביל לראות אם יש בעיה בסלוט ספציפי.

ג. אם לא משנה באיזה 3 סטיקים ובאיזה 3 סלוטים אתה משתמש, עדיין המערכת יציבה לחלוטן עם 3 ועם 4 קורסת, תנסה לראות אולי העלאת תזמונים וטיפה העלאת מתחים תעזור ליציבות, אם כלום לא עוזר אולי כדאי שתתיעץ עם המעבדה שקנית ממנה את המחשב, אולי זאת בעיה ידועה עם הלוח שאני לא מכיר, אולי עדכון ביוס יעזור וכו'.

בהצלחה.

מי חיכה סתם למסך כחול? זה מה שאמרתי שעשיתי בבדיקה האחרונה, בדקתי סטיק סטיק (אחד אחד) כל פעם בסלוט אחר, הכל יצא תקין! כך שאני די מבולבל כי אני בפועל לא רואה שיש בעיה עם הזכרונות ולא בסלוטים.

העלתי את המתח ב 0.3 ואני שמח לומר שהמחשב עובד מאתמול בערב עד עכשיו ללא בעיות, אני אריץ בדיקה נוספת עם memtest עם המתח הזה ונקווה לטוב, אם זה לא יעזור אני פונה לחברה שממנה נרכש הלוח.

תודה על העזרה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 8.06.2008 בשעה 08:02:15

מע' ההפעלה 32bit XP תומכת בהחלט עד 4GB זאת לא הבעיה שלו... כנראה שהלך לו הלוח.

XP 32 מראה לי רק 3G כך שמבחינתי היא מספקת רק 3, אני גם לא חושב שיש קשר בין הבעיה למערכת הפעלה.

תודה

פורסם

בדקת שכל התזמונים זהים ?

ניסית להתקין את הזכרונות על מחשב אחר (לוח אחר בכל מחשב שהוא) ?

אם לא תנסה מה אכפת לך לנסות כדי לשלול בעיה בזכרונות...

אם ניסית והזכרונות בסדר כנראה הלוח המאוד ספציפי הזה או:

1) לא להיט גדול עם נפח זכרון גדול (פאק ידוע שאתה לא יודע אולי של הלוח הנ"ל).

2) סתם זבל של לוח (חברה טובה => לא סביר).

3) נפלת על לוח פגום, בין אם זה בגלל החנות (איפה קנית ?), ובין אם סתם פאק בליין \ פאק בלוח שלך.

פורסם
  • מחבר

בדקת שכל התזמונים זהים ?

ניסית להתקין את הזכרונות על מחשב אחר (לוח אחר בכל מחשב שהוא) ?

אם לא תנסה מה אכפת לך לנסות כדי לשלול בעיה בזכרונות...

אם ניסית והזכרונות בסדר כנראה הלוח המאוד ספציפי הזה או:

1) לא להיט גדול עם נפח זכרון גדול (פאק ידוע שאתה לא יודע אולי של הלוח הנ"ל).

2) סתם זבל של לוח (חברה טובה => לא סביר).

3) נפלת על לוח פגום, בין אם זה בגלל החנות (איפה קנית ?), ובין אם סתם פאק בליין \ פאק בלוח שלך.

לא, לא ניסיתי להתקין על לוח אחר (אין לי מעבדה בבית), יש לי עוד נייד ומחשב לילדים שלא תומך בזכרונות האלו.

קניתי את הלוח הזה ע"פ המלצות הח'ברה באתר הזה ולפי כל מה שקראתי כאן ובכלל, הבנתי שהלוח הזה רחוק מלהיות זבל (המחשב הקודם שלי היה עם לוח אינטל ולא ממש אהבתי אותו)

לא נראה לי שמשהו לא תקין בלוח (רכשתי ב TMS ואני חושב שהחברה שם בסדר גמור).

בכל מקרה ונכון להיום אחרי שהעלתי מתח לזכרונות, המחשב עובד בלי תקלות (טפו טפו), בנוסף הרצתי בדיקה חוזרת של memtest והכל יצא תקין :xyxthumbs:

אין לי מושג למה היה כל הבלאגן ואיך הדברים פתאום הסתדרו אבל... לך תבין ת'מכונות האלו.

תודה לכולם על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

אין קשר בין מקום הרכישה (לרוב) לפריט שיוצא דפוק מהמפעל...

גם 1 ל-X מרצדסים קורה שיוצאת אחת דפוקה... למרות שכל החברים ממליצים עליה כאחלה אוטו...

בכל אופן באמת מוזר שהחלפת ספק ולמרות זאת צריך העלאת מתחים...

נו טוב... מדעי המחשב זה באמת לא מדע מדוייק כאשר מדברים על "סטיות זניחות" בטווח של 33% :P.

בכל אופן עכשיו נשאר לך רק לפנק את הילדים במחשב חדש :lol:

בכל אופן

If you'll need any further help please contact us :D

פורסם

בד"כ שילוב של לוחות מסוימים עם זיכרונות שדורשים X מתח והלוח לא מספק להם אותו במצב סטוק אז הם גורמים בעיות

בד"כ העלאת מתח או שיחרור תזמונים פותר את הבעייה...

פורסם

בד"כ שילוב של לוחות מסוימים עם זיכרונות שדורשים X מתח והלוח לא מספק להם אותו במצב סטוק אז הם גורמים בעיות

בד"כ העלאת מתח או שיחרור תזמונים פותר את הבעייה...

איך אני מעלה את המתח אלירן ? אני שואל ברצינות כי אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו ואשמח באמת לקבל קצת נסיון :smile1:

פורסם

להבא רק תפתח דיון בפורום, או תשלח ה"פ

כדי לא לחרוג מהדיון המקורי וסתם ליצור Spam

אין צורך שתגיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים