עבור לתוכן

מתכנן לקנות מסך SAMSUNG 226BW, עדיין יש את הבעיות עם הפאנל?

Featured Replies

פורסם

הגרלת הפאנלים ב-226BW לא הפסיקה בשום שלב של הייצור שלו, פשוט סמסונג החליטה לרשום S על כל המסכים, ואז צריך לפרק את המסך בשביל לדעת איזה פאנל קיבלת (ככה גם נוצר רושם מוטעה אצל אנשים מסויימים שלחלק מהיבואנים יש אך ורק S).

סמסונג כבר המשיכה הלאה עם סדרה חדשה של מסכים שאיתם ההבדל בין הפאנלים קטן יותר, אבל משום מה בארץ הרבה אנשים עדיין קונים את ה-226BW.

אז הממשיך הוא יותר טוב? Samsung 2243BW

?

עד כמה יותר טוב?

נ.ב. הוא גם PIVOT!

• תגובות 50
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בזוויות צפייה או אחידות תאורה הוא לא יהיה עדיף מה-226BW. אבל לפחות יתאפשר לכם להתאים את הגובה. חבל להשקיע בארגונומיה עלובה במסכי TN אחרים.

פורסם
  • מחבר

אני צריך לקנות את המסך היום בערב, אז בוא נסגור את הנושא. ללכת על ה-Samsung 2243BW, והוא יהיה איכותי מספיק למשחקים וסרטים?

כי אני לא רוצה להתפשר על איכותי בשביל שיהיה לי יותר נוח להתאים את הגובה.

פורסם

איכות תמונה גבוהה כמו במסכים איכותיים של 22" או 24" הוא לא ייתן בסרטים. מסכים כמו EIZO S2231W או DELL 2408WFP מפגינים ניגודיות טובה יותר (במיוחד האיזו) ולא מצריכים אפילו שינוי גובה עם הזוויות צפייה שלהם. ב-TN זווית צפייה אנכית מגבילה אותך לא לשבת יותר מדי נמוך, ולא תמיד שינוי גובה יכול לפתור בעיה של חלק עליון כהה מהתחתון, אבל בתקציב של TN בכ-1400 זהו הרע במיעוטו ועדיף לקנותו מאשר את ה-226BW, שלא הומלץ עקב הביקורת של האתר.

פורסם
  • מחבר

תודה.

רק הערה אחרונה, העליתי את התקציב ל-1900 שקלים, אתה עדיין ממליץ ללכת על אותו המסך?

בפורום אחר המליצו לי על ה-DELL 2208WFP בתקציב החדש.

פורסם

כשיש לך תקציב נתון עדיין כדאי לקחת מסך שהוא לא Wide Gamut, וה-2208 מתאפיין ב- Wide Gamut. מכלול צבעים מורחב גורם לצבעים להיות יותר עזים עקב סטיות ממרחב sRGB. ה-2243BW עדיין עדיף עליו. ב-1900 כבר אי אפשר למצוא מסך רחב באמת טוב. ה-2007WFP היה יכול להיות אפשרות מעולה אבל עקב מספר הודעות בפורום זה וב-d-spot והתחלת מכירת ה-2009W כפי שכבר ראיתי כאן, התחושה שלי ב-99% היא שכבר לא ניתן יותר למצוא אותו ולא יביאו אותו.

פורסם
  • מחבר

ה-2009W לא יהווה תחליף טוב אם הוא הגרסה החדישה יותר?

אם לא, אז אני סוגר על ה--2243BW, נמאס לי :P.

פורסם

לא, ה-2009W הוא TN עם מכלול צבעים מורחב. קח 2243BW.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

פורסם

סתם שאלה שמסקרנת אותי.. מה ההבדל בין 2243BW לבין 2253BW? חוץ מזה שאחד 5MS והשני 2MS...

פורסם

עיקר ההבדל הוא בארגונומיה.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה בארגונומיה ולטובת מי ההבדל?

את ההזמנה כבר עשיתי, אבל אפשרי לשנות.

פורסם

המעמד של ה-2243BW תומך בשינוי גובה וב-Pivot, מה שאין ל-2253BW.

פורסם

ואם אין לך צורך בזה אז לא כדאי לך להוסיף כסף וללכת עליו

אם יש שיפור באיכות תמונה זה כבר היה משהו אחר!

אתם בטוחים שאין שיפור בתמונה?

פורסם

המעמד של ה-2243BW תומך בשינוי גובה וב-Pivot, מה שאין ל-2253BW.

מוזר

ה 2243BW מתחיל ב1410 , וה 2253BW מתחיל ב1650... לאיפה הולכים 250 שקל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים