עבור לתוכן

מחפש מסך לעבודה משרדית - תקציב של 1000 +-

Featured Replies

פורסם

אהלן

לצערי הגדול, פרצו לנו לבית לא מזמן וגנבו לי את המסך LCD :-[ אז לאחר שהתגברתי על הטראומה, החלטתי שהגיע הזמן להוציא את הארנק ולקנות מסך חדש.

אני עושה בעיקר עבודה משרדית, קורא הרבה חומר, מתעסק באינטרנט ובתוכנות פשוטות. אני יושב הרבה שעות מול המחשב, אז חשוב לי מסך בריא לעיניים. התקציב הוא בסביבות ה-1000 שקל, אפשר לחרוג אם צריך.

ערכתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו עדכני מספיק כדי להסתמך עליו. אשמח לקבל עצות

בתודה, עדן

פורסם

אתה לא תמצא מציאות גדולות ב-1000 ש"ח, אבל ה-1953TR של LG הוא כנראה האופציה הכי סבירה בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא תמצא מציאות גדולות ב-1000 ש"ח, אבל ה-1953TR של LG הוא כנראה האופציה הכי סבירה בתקציב הזה.

אוקיי, ונגיד אני מגדיל במעט את התקציב שלי, על איזה מסך היית ממליץ שאותו כן היית מחשיב ל"מציאה"?

פורסם

תלוי בכמה-

אם ל 1500 בערך יש לך VP930 שהוא אחלה מסף עם פאנל איכותי ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קראתי מעט על פאנלים וגילתי שאני לא רוצה TN - או VA או IPS, שניהם יהיו טובים לצרכים שלי לפי הבנתי.

מצאתי את ה-VP930 ב-2000 שקל בזאפ, זה יקר מאוד מאוד! מה גם שהוא מלפני שלוש שנים לפי מה שקראתי כאן בפורום, וההמלצות עליו הן לא כאלו חמות בכלל. אשמח לקבל עוד.

פורסם

וטף?!?

מי אמר לך לא מומלץ?

והוא אמור לעלות 1500, תלוי איפה אתה מחפש...

הוא בעל פאנל VA

אחד המסכים הכי מומלצים פה בפורום...

פורסם
  • מחבר

עוד הצעות, יש למישהו? אני רוצה להזמין כבר מסך! :)

פורסם

בעצם לעבודה משרדית, אם אתה מוכן לעלות במחיר, יש את 971P שעדיף על ה VP930(לא למשחקים)

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו קצת על ה-VP930 והבנתי שהוא טוב לאנשים שמחפשים מסך טוב למשחקים - דבר שאני בכל לא צריך. אני רוצה מסך שיהיה מיועד לחלוטין לעבודה משרדית - הרבה אינטרנט, קריאת מסמכים ועבודה עם תוכנות.

כמו כן, אני תמיד חשבתי שזאפ מציג את המחירים הזולים ביותר שקיימים - מסתבר שטעיתי? אשמח אם תספר לי על עוד מקומות לחפש בהם.

פורסם

ה-VP930 לא מיוצר כבר הרבה זמן. יכול להיות שנותרו יחידות אחרונות (וגם זה בכלל לא בטוח), ולכן החנויות העלו את המחיר על היחידות הללו.

ה-971P גם הוא כבר לא מיוצר, אבל היו פה טענות שחנויות מסויימות (למשל אופיס דיפו) הצליחו לשים יד על משלוח שלו.

בסך הכל אין ממש אופציות למסך עם פאנל VA/IPS מתחת ל-2000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

ה-VP930 לא מיוצר כבר הרבה זמן. יכול להיות שנותרו יחידות אחרונות (וגם זה בכלל לא בטוח), ולכן החנויות העלו את המחיר על היחידות הללו.

ה-971P גם הוא כבר לא מיוצר, אבל היו פה טענות שחנויות מסויימות (למשל אופיס דיפו) הצליחו לשים יד על משלוח שלו.

בסך הכל אין ממש אופציות למסך עם פאנל VA/IPS מתחת ל-2000 ש"ח.

אוקיי, אז וויתרתי על הVP930

לא ידעתי שVA IPS הם כל כך יקרים... אז במידה ואני באמת נאלץ להעלות את התקציב, נעלה אותו ל-1500. מה כדאי לקנות?

עדן

עריכה: קראתי מעט ביקורות בזאפ על המחשבוL1953TRוLGו , והוא קיבל אחלה ביקורת! חוץ מעניין טכני שאי אפשר להגביהה\להנמיך את המסך, ושהכפתורים לא נוחים כל כך, אין ממש חסרונות למסך לפי התגובות. מישהו פה מהפורום מכיר והתנסה? מה גם שהוא עומד בתקציב המקורי שלי, 1030 שקל :)

פורסם

ה-L1953TR הוא באמת כנראה המסך הכי טוב שאפשר לקנות מתחת ל-1100.

פורסם
  • מחבר

הציעו לי גם את samsung 920BM, מה אתם אומרים על המסך הזה?

וכבר אמרתי כמה פעמים שאני מוכן להעלות את התקציב אם צריך. חשובה לי הבריאות שלי, ואני יושב הרבה שעות מול המסך, קורא הרבה דברים, מסתובב הרבה באינטרנט. כמה צריך בשביל לקנות מסך שיהיה טוב לצרכים האלה?

פורסם

וכבר אמרתי כמה פעמים שאני מוכן להעלות את התקציב אם צריך. חשובה לי הבריאות שלי, ואני יושב הרבה שעות מול המסך, קורא הרבה דברים, מסתובב הרבה באינטרנט. כמה צריך בשביל לקנות מסך שיהיה טוב לצרכים האלה?

שום מסך לא יפגע בבריאות שלך. כל עוד אתה מכוון אותו לבהירות המתאימה ויושב במרחק המתאים ממנו ובגובה המתאים, כל דגם יתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אז מה בעצם ההבדל אם אני אקנה פאנל TN או פאנל אחר?הזווית צפייה בסה"כ? אני גם ככה יושב בזווית קבועה מול המחשב, לא כך כך הבנתי את החשיבות הגדולה של העניין הזה... תוכל להמליץ לי על מסך בבקשה בתקציב יותר גדול מאלף? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים