פורסם 2008 במאי 3117 שנים שלום, אני שוקל אם לקנות את המארז הזה וצריך חוות דעת בנוגע אליו.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=5957 אשמח אם תוכלו לעזור.. תודה
פורסם 2008 ביוני 117 שנים א.תוסיף בבקשה את שם המארז שלגביו אתה מתלבט לכותרת - אין שום סיבה לא למסור מידע כזה כבר בכותרתב.ואם במארז הזה עסקינן - במשך תקופה אל קצרה הוא היה מאוד פופולארי פה בפורום,ככה שחיפוש קטן יענה לך על כל השאלות. עשה זאת.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים מחבר יש סיבה שהוא כבר לא פופולרי? o_Oואם כן, על מה היית ממליץ במקום במסגרת תקציב של עד 450 ?תודה רבה.נ.ב- אני עכשיו אעיף מבט באשכולים ישנים יותר שנכתבו עליו.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים בטח שיש עדיפים, לא משתלם בכלל לקנות אותו.CM690 - שעולה קרוב ל400 ש"ח.HUSH - שעולה רק 345 ש"ח.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים היתי ממליץ שלא תתעלם מהבקשה שלי ותשנה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית. ואם אתה לא סגור עליו אז תוסיף את התקציב שלך למארז לכותרת בהתאם לחוקי הפורום - ולא,הדיון ינעל.אם בכל זאת לא הבנת,נעשה את זה פשוט ואני אתן לך דוגמא לכותרת מתאימה :"מעוניין בחוות דעת על NZXT APOLLO או המלצה למארז עד 450 ש"ח"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.