עבור לתוכן

מבקש המלצות למסכים איכותיים

Featured Replies

פורסם

מגודל מסך 20 ומעלה.

השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וסרטים, כשהדגש הוא על סרטים.

אני מעוניין במסך המציג סרטים באיכות הטובה ביותר.

האם מסך רחב יציג את הסרט ללא מתיחה לצדדים?

אם מדובר במסך רחב, אז התנאי הוא שכל המסך ינוצל ללא מתיחות ואו עיוותים.

לגבי המחיר זה מאד תלוי, אני מעוניין להשקיע במסך אך לא יכול להגדיר כרגע תקציב,

אני יודע שזה עשוי להקשות עליכם מעט בהמלצות, אך מכיוון ואני לא כל כך מעודכן

בטכנולוגיות הקיימות אשמח לקבל מבחר של לפחות שלושה מסכים איכותיים לסרטים,

והמחיר? נקווה שלא יהיה פרוע מדי.

תודה.

פורסם

מסך רחב לא מותח קבצי וידאו. תוכנות נגן כמו VLC או , WinDVD, BSPlayer, PowerDVD ועוד יודעות אוטומטית להתאים את יחס התצוגה של התוכן כאשר הוא בפורמט לא רחב.

פורמטים של 16:9 ניתנים לניצול כמעט מלא בכל שטח מסך רחב, ועדיין יהיו פסים שחורים למעלה ולמטה בגודל של שורת המשימות (מסכי מחשב רחבים הם ביחס תצוגה של 16:10). תכנים סינמסקופיים יתנו פסים גדולים יותר.

בגודל 20" אין הרבה מבחר היום ויש לך את ה- Dell 2007WFP , שהולך ואוזל ממלאי החנויות בארץ - ואם אתה רוצה אותו אז כדאי שתמהר, כי אינו מיוצר עוד.

לא ציינת תקציב, אז ניתן לך שלושה מסכי 24" איכותיים: מסך זול מבית Dell, 2408WFP (העולה החל מכ-3300 שקלים) עם איכות תמונה טובה משמעותית ממסכי TN 24", ומסך יקר יותר במחיר 4500 מבית NEC, ה-2470WNX, שהוא בעל מכלול צבעים סטנדרטי אשר נותן צבעים מאוזנים יותר בסרטים לעומת מסכים בעלי מכלול צבעים מורחב (או המכונים Wide Gamut ). המסך הטוב ביותר מבחינת ניגודיות ודיוק בצבעים מבין ה-24" שקיימים בהיצע הנו ה-EIZO HD2441W (שירד במחירו מ-8500 ל-5850 שקלים באחרונה).

פורסם
  • מחבר

תודה

ובכן, לא ציפיתי למחירים הנ"ל.

כנראה שצטרך להתפשר על גודל מסך.

פורסם

זה מה שקורה כשאין תקציב. אז מופתעים. לא נורא. ;D

אם לא תצליח למצוא 2007WFP ה-2007FP, שעדיין מיוצר, הוא גם אופציה טובה, ואפשר לראות שההבדל לא כזה מכריע בגודל הזה בין רחב לרגיל לפי ההשוואה היפה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים