פורסם 2008 ביוני 317 שנים אני קראתי על כך (לא תהיה WinFS) מאיזה פוסט בבלוג של עובד מיקרוסופט.לא זוכר בדיוק את הכתובת. אבל ניתן לאחזר את הפוסט מאתר CrunchGear.עוד קצת מידע גם כאן:http://shippingseven.blogspot.com/ בקיצור ה- Kernel החדש לא קיים ומעשה אין שום חדש ב- MiniWin.ושכחו בינתיים מ- WinFS.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים WinFS כן יהיה. אני קראתי על כך בכמה מקורות. הWinFS הוא אחד הדברים הכי חשובים שבלעדיו, Win7 תהיה משמעותיתפחות טובה. הסיבה לכך היא שאפילו הגרסא החדשה ביותר של NTFS היא מיושנת. בהשוואה למערכות קבצים מתחרות,NTFS דיי מאחורה. WinFS אמורה לשנות את כל זה.גם קראתי כתבה על כך שבעצם, אין שום סיבה הגיונית שמיקרוסופט תכתוב מחדש את הקרנל שלה.היא יכולה לשפר אותו, לייעל אותו אבל אין שום סיבה לכתוב קרנל שהוא עובד טוב מאוד - מחדש.אני מאמין שהממשק החדש של Win7 יהיה נוח ושונה משמעותית מהממשק הקודם.הסיבה לכך היא שהאחראי על הפרויקט שקשור לממשק של המערכת הוא אותו אדםשהיה אחראי בזמנו על הממשק של office 2007. כפי שכולכם יודעים, הממשק של office 2007 שונהבצורה ניכרת מהגרסאות הישנות של office והוא גם נוח בהרבה מהן.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים WinFS כן יהיה. אני קראתי על כך בכמה מקורות. הWinFS הוא אחד הדברים הכי חשובים שבלעדיו, Win7 תהיה משמעותיתפחות טובה. הסיבה לכך היא שאפילו הגרסא החדשה ביותר של NTFS היא מיושנת. בהשוואה למערכות קבצים מתחרות,NTFS דיי מאחורה. WinFS אמורה לשנות את כל זה.גם קראתי כתבה על כך שבעצם, אין שום סיבה הגיונית שמיקרוסופט תכתוב מחדש את הקרנל שלה.היא יכולה לשפר אותו, לייעל אותו אבל אין שום סיבה לכתוב קרנל שהוא עובד טוב מאוד - מחדש.אני מאמין שהממשק החדש של Win7 יהיה נוח ושונה משמעותית מהממשק הקודם.הסיבה לכך היא שהאחראי על הפרויקט שקשור לממשק של המערכת הוא אותו אדםשהיה אחראי בזמנו על הממשק של office 2007. כפי שכולכם יודעים, הממשק של office 2007 שונהבצורה ניכרת מהגרסאות הישנות של office והוא גם נוח בהרבה מהן.תן לינק אחד משמעותי שמצביע WINFS.שמתי לינק על בלוג של עובד מיקרוסופט, זה לא יהיה.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים WINFS זאת לא מערכת קבצים בעצמה זאת מעטפת על NTFSואולי לפי דעתך אופיס 2007 יותר נוח (גם לדעתי) אבל הרבה אנשים עדיין מעדיפים 2003 (או שחייבים בגלל לימוד 2003 )
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מי שנישאר על אופיס 2003 זה לרוב לא ביגלל שלא אהב את הממשק של 2007, אלה פשוט לא מכיר (אין עיניין בתחום המחשבים וסתם נישאר עם מה שהוא קיבל מהטכנאי)/משדרג הרבה/רוצה לשלם.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים או שהיה איזה קרע ביקום שגרם לי לראות משהו אחר או שערכת אחרי ההודעה שלי אני אלך על האפשרות הראשונה יש עוד דברים 2007 כבד יותר מ2003 אנשים עם מפרטים קצת פחות מהממוצע מעדיפים 2003 וגם יש את אלה שלא רוצים לקנות עוד אופיס
פורסם 2008 ביוני 817 שנים כתבתי הודעה עם תיקון הטעות + איקון Embarrassed וערכתי את ההודעה. : וחזרה לנושא, אם לא יהיה WINFS בווינדוס 7, אז ווינדוס 7 נישמע כמו VISTA SP2 עם שיפור גדול בכל הקשור למסך מגע.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים יש גם שינוי ממשי של הממשקמצד שני מייקרוסופט שוב ושוב אומרים שwindows 7 זו הוצאה מרכזית..אולי יש דברים שאנחנו לא יודעים?בנתיים יש זמן עד W7 ועוד הרבה דברים יכולים להתגלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.