עבור לתוכן

סוף סוף קיבלתי את הSamsung 245T - תמונות + review | מעודכן*

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז נתחיל ככה,

לפני שקניתי את המסך שלי, הייתי נעול על הDELL 2407/8

שמעתי וקראתי שלא חסרות בעיות למסך וכל "יומיים" הם מוציאים דגם אחר עם 'שיפור' לבעיה וכו'...

הבעיות לא היו כל כך קריטיות אבל בכל זאת רציתי לבדוק אם יש עוד אופציה למסך דומה של חברה אחרת. מצאתי את הSamsung 245T והאמת שבהתחלה בכלל לא חשבתי שאני יקנה אותו כי ראיתי את המחיר כ4,000 ש"ח אז סיקרן אותי לבדוק למה הוא עולה כל כך הרבה.

מצאתי בyoutube את הסרטונים האלה ואפשר להגיד שזה שכנע אותי(כמובן שהמחיר שהמוכר בחנות עשה לי גרם לי בסופו של דבר לקנות את המסך).

Our Best Computer Monitor Pick: Samsung Syncmaster 245T

Samsung 245T LCD Monitor Unboxing

אז כמו שאתם רואים, הלכתי בסוף על הסמסונג ולא על הדל

חיכיתי למסך הזה קרוב לחודשיים! ואת האמת? זה היה שווה את זה.

נתחיל מהקופסא -

די גדול, ציפיתי שיהיה גם כבד אבל ממש לא כבד אז זה מתקזז ;D

הקרטון עבה וממש קשיח ויש עליו את הפרטים של המסך ותמונה של המסך בשחור לבן.

30052008120258ci1.th.jpg

חתכתי עם סכין יפנית את הנייר דבק, פתחתי את הקופסא ו...

גוש קלקר מסיבי ועליו את כל הכבלים עטופים בנילון ומגן/מכסה פלסטיק בקצה של כל חיבור

30052008120642ix4.th.jpg

הוצאתי את הכבלים, הוצאתי את הקלקר ומתחילים קצת להתרגש אך עדיין יש משהו שמסתיר לנו את המסך - מן עטיפת קלקר דקה(בטח איזה גאון פה ידע להגיד לנו פרטים מולקולריים של החומר :lol:) ובנוסף כל זה עטוף בנילון שעליו מודפס בצבע אדום SAFETY WARNING בכל מיני שפות

30052008120656ms7.th.jpg

הנה השלב שהמסך מתחיל לבצבץ החוצה מהשיריון ששמר עליו עד עכשיו

מבט ראשוני בפאנל ובמעמד של המסך שכבר גרם לי לרצות לחבר אותו למחשב ולשחק עם המעמד והמיליון כיוונונים שיש לו, עד עכשיו יש לומר די מרשים ומרגש(למי ששילם עליו כל כך הרבה ;)) - ו.. מתחילים לקלוט שזה 24"

30052008120707ow4.th.jpg

הורדתי לגמרי את הנילון הזה, הרמתי את המסך מהקופסא, העמדתי אותו על אחד הקרטונים(רק בשביל צלם, היו לי צמרמורות שלא ייפול ;D)

ועכשיו באמת מתגלה לנו היצירת אומנות הזו - מסך 24" של חברת Samsung עם פאנל S-PVA שכרגע אי אפשר לראות עדיין מה הוא שווה אבל סבלנות וגם לשם נגיע.

30052008120749qu3.th.jpg

עוד תמונה רק מזווית שונה, רואים את הפאנל, את חיבורי הומפוננט ו4 יציאות USB

30052008120757nn9.th.jpg

ערכת הכבלים, דיסק התקנה שכולל בתוכו גם תוכנות נחמדות לכיוונון צבעים וכו' ותוכנה מגניבה שהופכת את זוויות המסך כשמסובבים את המסך למשל ל90 מעלות(כשעובדים עם משהו ארוך - לא ארוך כזה יא כחולים ;))

מקבלים מן מגבון כחול מיוחד לניקוי/ניגוב המסך

כל מיני חוברות ומדריך למשתמשוכמובן את טופס האחריות ל3 שנים!

(כן אני יודע, אני צריך לקנות עכבר חדש, אולי את הG5/7)

30052008123440ga7.th.jpg

תמונה של גב המסך על שולחן המחשב שלי(כן כן, לא לצחוק לי על הרמקולים, גם אותם כנראה אני יחליף למרות שהם נחמדים והסאב סבבה)

30052008124023dl5.th.jpg

המסך בפעולה, תמונה לא הכי טובה - יצאה די בהירה אבל בסדר...

לא יודע אם אתם שמים לב אבל למסך אין ציפוי מבריק ככה שלא יהיו את הבעיות שיש לחלק מהמסכים שהמנורה/אור/שמש משתקפים על המסך וכו'

31052008152036jq3.th.jpghttp://

פה כבר נראה יותר טוב ותאמינו לי שבמציאות זה הרבה הרבה יותר טוב

31052008152110jh5.th.jpg

המסך מקדימה מאוד איכותי, מקרין אור קצת חזק(למשל מסך לבן וחדר בלי אור, המסך מאיר יפה את החדר)

עדיין לא בדקתי את כל השינויי צבע ואת הכיוונונים כי הסתפקתי במה שראיתי, לי אישית כרגע זה נראה מצויין.

נעבור לזוויות הצפייה

תמונה מלמעלה בכדי לראות עד כמה הפאנל S-PVA הזה טוב

31052008152122cr1.th.jpg

לא יודע אם בתמונה מבחינים אבל עכשיו כשאני כותב ויש רקע לבן באתר, אני מסתכל מלמעלה והחלק התחתון של המסך משנה את גוונו למן כתום/צהוב/זהוב אבל עדיין לא כל כך דראסטי שממש יציק כי הרי מי מסתכל מזווית כזו על המסך?

מזווית צדדית מתחילים לראות שזה S-PVA ובכייף ניתן להסתכל על המסך מהצד ולהנות מהמחיר ששילמנו על הפאנל הזה. גם כשממש מגדילים זווית עדיין רואים מצויין ואין שינוי צבעים משמעותי לעין.

31052008152153uu6.th.jpg

עוד תמונה מקדימה(עם תמונה שצילמתי בחלון בשולחן עבודה כי התמונה הקודמת לא יצאה טובה, יותר מידי בהירה אז ככה תוכלו לראות הבדל :smile1:)

31052008152444oe4.th.jpg

וכאן נגמרו לנו התמונות, מקווה שנהנתם ונעבור לסיכום קצרצר...

אז היה שווה לחכות למסך קרוב לחודשיים(חודש ומשהו אבל מי סופר)

המחיר הוא מה ששכנע אותי בסופו של דבר כן לקנות את זה ולא את הDELL ומצטער אבל אני לא ממש יכול להגיד את המחיר שקיבלתי(וזה לא 3500 ;))

ומבחינת ביצועים אני לא מומחה גדול למסכים אבל ממש מרגישים את ההבדל בין זה למסך עם פאנל TN וזה ממש כייף שלא חייבים להסתכל בזווית בדיוק במרכז המסך.

כמה דברים שלא הזכרתי קודם,

המסגרת של המסך בצבע HIGH GLOSSY BLACK - ממש יפה!

יש כפתור הפעלה בצד שמאל עם אור כחול ועוד 7 כפתורים נוספים

ניתן לחבר למסך PS2, HOT, YES(כמובן עם כבלים מתאימים אך אין צורך בכרטיס טלוויזיה)

אז לסיכום, המסך מעולה ואני ממש מרוצה ממנו ואם יש לכם את הכסף ובא לכם מסך די איכותי(די בגלל שרציתי EIZO/NEC אבל המחירים :nixweiss:) אז לכו על המסך שקניתי - שווה את זה! :xyxthumbs:

אז שיהיה שבוע טוב לכולם :hi:

פורסם

תתחדש על המסך. חם באיזה איזור? האם מדובר בפאנל עצמו או בחלק הפלסטי העליון / האחורי של מארז המסך ?

התחממות היא תופעה נורמלית במסכי LCD גדולים באיזורים אלה. לדוגמה, מסכי ה-24" ו-20" של Dell מתאפיינים בכך. לא חושב שזו סיבה לדאגה.

אתה מרוצה מהמסך?

פורסם

קיבלתי את המסך החדש שלי היום סוף סוף

מסך סמסונג 245T

עכשיו התקרבתי טיפה למסך ושמתי לב לחום, נגעתי בו והוא ממש חם.. זה אמור להיות ככה?

בקרוב אני יעלה תמונות

תתחדש לך...

מחכה לתגובות והתרשמות ממך עליו...

פורסם

איזה פאנל יש לו? והאם הוא שווה את מחירו?

פורסם

איזה פאנל יש לו? והאם הוא שווה את מחירו?

פאנל S-PVA

זה אותו פאנל ש-דל משתמשת בו ל-2408, אבל סמסונג שיפרה משהו בפאנל הזה... ואין את הבעיות כמו שצצו ב-דל... אבל עדין יש INPUT LAG גבוה.

ואנשים שהתאכזבו מה-דל רכשו את הסמסונג במקומו...

פורסם

תתחדש אחלה מסך

פורסם
  • מחבר

פאנל S-PVA

זה אותו פאנל ש-דל משתמשת בו ל-2408, אבל סמסונג שיפרה משהו בפאנל הזה... ואין את הבעיות כמו שצצו ב-דל... אבל עדין יש INPUT LAG גבוה.

ואנשים שהתאכזבו מה-דל רכשו את הסמסונג במקומו...

בשבילך ^^

ותודה לכולם :)

תתחדש על המסך. חם באיזה איזור? האם מדובר בפאנל עצמו או בחלק הפלסטי העליון / האחורי של מארז המסך ?

התחממות היא תופעה נורמלית במסכי LCD גדולים באיזורים אלה. לדוגמה, מסכי ה-24" ו-20" של Dell מתאפיינים בכך. לא חושב שזו סיבה לדאגה.

אתה מרוצה מהמסך?

מדובר בחלק הקידמי, בחלק שרואים 'תמונה'

אבל אתה אומר שזו לא סיבה לדאגה ואני מאמין לך

אכן כן, מרוצה מאוד מהמסך.

מסקרן אותי איך הDELL בהשוואה לשלי אבל צריך לראות את זה בעיניים.

פורסם

מצאתי בyoutube את הסרטונים האלה ואפשר להגיד שזה שכנע אותי(כמובן שהמחיר שהמוכר בחנות עשה לי גרם לי בסופו של דבר לקנות את המסך).

Our Best Computer Monitor Pick: Samsung Syncmaster 245T

Samsung 245T LCD Monitor Unboxing

בלי שום קשר לשאר הת'רד, שני הסרטונים המטופשים האלה הם אלה שגרמו לך ללכת על המסך הזה?

אני לא מביע שום דעה על המסך, אלא רק על הסרטונים.. ראיתי אותם עכשיו, ואלו היו 10 דקות מהחיים שלי שלא יחזרו יותר.. :'(

10 דקות מיותרות לחלוטין.. אני לא ממש מבין, איך הסרטונים הכללים האלה שלא אומרים בעצם כלום גרמו לך ככה לבחור מסך? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בלי שום קשר לשאר הת'רד, שני הסרטונים המטופשים האלה הם אלה שגרמו לך ללכת על המסך הזה?

אני לא מביע שום דעה על המסך, אלא רקעל הסרטונים.. ראיתי אותם עכשיו, ואלו היו 10 דקות מהחיים שלי שלא יחזרו יותר.. :'(

10 דקות מיותרות לחלוטין.. אני לא ממש מבין, איך הסרטונים הכללים האלה שלא אומרים בעצם כלום גרמו לך ככה לבחור מסך? :nixweiss:

טעיתי בניסוח שלי, אם היית ממשיך לקרוא היית רואה שבסופו של דבר המחיר הוא מה ששכנע אותי.

הסרטונים האלה נתנו לי רק להבין איך המסך נראה, מה הוא כולל בתוכו וכו'...

ובדיוק מה שאמרת, הסרטונים האלה כללים וזה בעצם מה שחיפשתי באינטרנט - סרט שיראה לי UNBOXING של המסך

ומי שעזר לי גם לבחור את המסך היה orleans פה בפורום ;)

פורסם

אפשר לשאול כמה המסך עלה לך?

פורסם

אחלה מסך תתחדש ::)

חבל שאין לו את הרגל של DELL :-(

פורסם
  • מחבר

אחלה מסך תתחדש ::)

חבל שאין לו את הרגל של DELL :-(

יש לו רגל כמו של DELL אם לא יותר טובה.

אפשר להפוך את המסך, לסובב PIVOT 360, לשנות זוויות וכו'

פורסם

לפי מה שראיתי בינתיים הוא מציע את מה ש DELL מציע במחיר יקר יותר.

אפילו לDELL יש יותר פיצרים.

רק החיבורים שך 2408 :

Connectors.jpg

יש פה השוואה מצויינת על 2408 כולל השוואה למוניטור שלך

http://monitortest.blogspot.com/

בלי קשר תתחדש...מסך מצויין.

פורסם

זאת הסיבה שהדל כ"כ הומלץ בחודשים (שנים?) האחרונים.

איכות לא רעה, מלא פיצ'רים ומחיר סביר.

פורסם

שדיברתי על הרגל לא דיברתי על האיכות שלה.

האם שאני אישית חיפשתי מסך גדול איכותי ויפה. והרגל של ה 2407 פשוט קנתה אותי ביופיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים