עבור לתוכן

בשעה טובה - קניתי את DELL 2408 !!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לך ל LCD TV

ואז תבין כמה שאנשים מקשקשים בקומקום.

כולם מצטטים אחרים ..מעטים ראו את המסך בעיניים....

בפורום פה יש כמה עם המסך ..אין אף תלונה..

יש גם את ה Samsung 245T

לפי דעתי DELL עדיף ..גם לסרטים (שכולם משפחים את איכות ה HD שלו ...)

וגם משחקים

המסכים די זהים רק ה Samsung עולה יותר.

ואני חושב שהעיצוב של DELL עדיף

זאת ביקורת שדי משקפת את המציאות

http://monitortest.blogspot.com/

תקרא תחליט.

• תגובות 42
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מה שמנסים לתקן בגירסה הבאה:

However, the sharpness can not be smoothly adjusted, leaving you with two realistic options: 50% (default), which creates a reddish tinge around black text, or 25%, which gets rid of the tinge while blurring all your text. The sharpness probably wants to be somewhere around 40%, but this option is not available.
פורסם
  • מחבר

אלה שלושת הנושאים היחידים שהגירסה תתקן:

1.This firmware update features greater control over sharpness settings

2.improved power save recovery

3.and less input lag

אני לא חווה שום בעיה בשלושת הנושאים האלה. וגם לא "reddish tinge around black text"

הנושא היחידי שעדיין על הפרק הוא כוונון הצבעים וגם לזה נגיע עם הזמן.

והבהירות הגבוהה שלך המסך.

אני גם חושב שהסברתי את הנקודה שלי מספיק פעמים . . .

זה מה שאני מנסה להגיד . . . מי שצריך מסך עכשיו ורוצה לרכוש את 2408 לפי דעתי ,לא צריך לחכות.

יקח עוד 3-4 חודשים עד שהגירסה החדשה תגיע! לפחות.

ולקינוח ...אם אתם חושבים זאת רק בעיה של DELL אז הנה הוכחה:

Eizo HD2441W עם אותו סוג פנל ועם אותן בעיות.

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1031371458&postcount=58

או לקנות את המסך "עם" הבעיות שרוב הסיכוי לא ירגיש אותן.

או לוותר ולפנות לכוון אחר לגמרי ולקנות TN א S-IPS

פורסם

Eizo HD2441W עם אותו סוג פנל ועם אותן בעיות.

האיזו מראה כמו כל פאנל VA היחוורות צבעים בעת שינוי לזווית צפייה קיצונית. כל מסך מבוסס פאנל VA יפסיד בהשוואה של זוויות צפייה למסך מבוסס פאנל A-TW-IPS.

אולם ההשוואה בין 2408WFP ל-HD2441W תגלה שיש שוני משמעותי: האיזו לא בעל אותו פאנל של 2408WFP. הפאנל שלו שונה בגודל מכלול הצבעים: הוא סטנדרטי. ההשוואה לא במקום. ה-HD2441W זכה לבחירת העורכים של panels.dk בשנה שעברה.

השוני העיקרי בין 2408WFP לאיזו הנ"ל הוא בדיוק צבעים מהקופסא הטוב יותר של איזו ללא באנדינג (בזכות LUT של 10bit) בכל אפליקציה שחסרת תמיכה לניהול פרופילי צבע (אינטרנט וסרטים), יחס ניגודיות סטטי גבוה שאפשר לנצל אותו בכל התחום הדינמי של המסך, כלומר כלל לא נופל גם בבהירות נמוכה. ה-2408WFP לא מסוגל לתת שום מענה לכיול סביר במרחב sRGB. לנסות להשוות את שניהם זה כמו להשוות בין אבטיח טעים ליותר מדי מתוק.

http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-eizo-hd2441w-ts-part9.html#Image

The clear advantage as compared with pure 8 Bit output for RGB is that settings such as contrast, colour temperature, gamma or RGB have no negative effect on the reproducible colour space. For the red, green and blue colour channels, all 256 gradients are always available. In practice, the monitor displays fine linear and radial colour gradients cleanly. Fine grey gradients are also displayed without visible stripes

.

אחרי שייבוא ה-S2411W הופסק וכל עוד לא מייבאים את ה-NEC 2490WUXi, ה-HD2441W יעמוד בטופ לרשות הצלמים וגרפיקאים המעוניינים במסך 24" המתאים למרחב sRGB וגם לכל מי שמעוניין במסך עם דיוק צבעים מעולה בכלל.

פורסם

האיזו מראה כמו כל פאנל VA היחוורות צבעים בעת שינוי לזווית צפייה קיצונית. כל מסך מבוסס פאנל VA יפסיד בהשוואה של זוויות צפייה למסך מבוסס פאנל A-TW-IPS.

אולם ההשוואה בין 2408WFP ל-HD2441W תגלה שיש שוני משמעותי: האיזו לא בעל אותו פאנל של 2408WFP. הפאנל שלו שונה בגודל מכלול הצבעים: הוא סטנדרטי. ההשוואה לא במקום. ה-HD2441W זכה לבחירת העורכים של panels.dk בשנה שעברה.

השוני העיקרי בין 2408WFP לאיזו הנ"ל הוא בדיוק צבעים מהקופסא הטוב יותר של איזו ללא באנדינג (בזכות LUT של 10bit) בכל אפליקציה שחסרת תמיכה לניהול פרופילי צבע (אינטרנט וסרטים), יחס ניגודיות סטטי גבוה שאפשר לנצל אותו בכל התחום הדינמי של המסך, כלומר כלל לא נופל גם בבהירות נמוכה. ה-2408WFP לא מסוגל לתת שום מענה לכיול סביר במרחב sRGB. לנסות להשוות את שניהם זה כמו להשוות בין אבטיח טעים ליותר מדי מתוק.

http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-eizo-hd2441w-ts-part9.html#Image

.

אחרי שייבוא ה-S2411W הופסק וכל עוד לא מייבאים את ה-NEC 2490WUXi, ה-HD2441W יעמוד בטופ לרשות הצלמים וגרפיקאים המעוניינים במסך 24" המתאים למרחב sRGB וגם לכל מי שמעוניין במסך עם דיוק צבעים מעולה בכלל.

ואיך נכנס לפה בהשוואה הSmasung 245T?

פורסם

כמו ה-2408WFP גם ה-245T הוא מסך מאופיין מכלול צבעים מורחב, כפי שהסברתי לך את זה בדיון שנגע ל-S2231W. ה-HD2441W לא בר השוואה לשום מסך מבוסס פאנל A-TW-IPS / S-PVA עם מכלול צבעים מורחב.

לגבי ההכרעה בין 245T ל-2408WFP. היא לא כזו שניתן להכריע בקלות כמו בין כל אחד מהם לבין TN. שניהם דומים בזוויות צפייה, השהיית תמונה ודיוק בצבעים מהקופסא. מבחינת ארגונומיה וממשק האפשרויות נדיבות, כאשר רק ה-Dell יכול לרדת יותר נמוך מהסמסונג עד כס"מ אחד מפני השולחן, יתרון שיכול להיות חשוב עקב מגבלות גובה של המשתמש או של הכיסא/שולחן.

לפי דבריו של מבקר מסכי LCD ב-TFT Central אשר ראה ובחן את שני המסכים הוא לא הבחין בטקסט מטושטש בדוגמה שקיבל מ-Dell. לדעתו ה-245T טוב מאוד, כל אחד מהם הוא בחירה טובה עם ניגודיות עדיפה בסרטים על פאנלי IPS למיניהם, כאשר ב-Dell זה בולט יותר מאשר בסמסונג בהגדרות מסויימות. כנראה שהייתי מעדיף את ה-Dell לפי מה שהוא אמר בפורום שלו, ומה גם שאין לדעתי טעם להוסיף תקציב למסך S-PVA, שגם בו יש מכלול צבעים מורחב - ואם היה לו מכלול סטנדרטי זה היה כבר סיפור אחר. אבל אם אתה מבסוט מהמסך שלך והוא עלה לך כמעט כמו ה-2408WFP, כמו שאמרת במקום אחר, אף אחד לא יחלוק על כך שאתה נהנה ממנו הרבה יותר ממסכי 24" TN שהיו עולים עד 3100 שקלים. במחיר גבוה של כ-500 ₪ לעומת ה-2408WFP יש כאלו שלא ימצאו סיבה טובה להשקיע אותם בגלל שדיוק הצבעים וסטורציית הצבע של שניהם דומה.

פורסם

נגיד שאני באמת ילך על ה 2407 .. מזה הגאוסטינג בזה שכולם מדברים

עליו .. אני פשוט לא הייתי מעודכן עד לאחרונה .. ככה שאני לא ממש יודע את הבעיות

שיש למסכים בגודל כזה .

פורסם

שיש למסכים בגודל כזה .

GHOST כמו רוח רפאים, כשדברים זזים על פני המסך נדמה שיש "רוח רפאים" שמטיילת גם כן.

תריץ ביוטיוב DELL 2407 GHOST ותחזה בפלא.

פורסם

שיש למסכים בגודל כזה .

הגוסטינג הוא אכן מעין צל שיש כשגופים נעים.

הבעיה הזו קיימת, ואם מחפשים אותה רואים אותה, אבל למרבית האנשים היא לא מפריעה לשימושים רגילים במחשב.

אני מציע לך לעשות מה שאני עשיתי - תראה את הצג פיזית בעיניים שלך אצל מישהו שיש לו אותו / חנות שמציגה אותו, ותראה אם הבעיה מפריעה לך או לא. (לי היא לא הפריעה ולכן רכשתי אותו).

[קשה לתפוס אותי בתקופה הזו, אבל אם ממש תנסה תוכל לתאם איתי בפרטי לבוא אלי ולראות את הצג. אני גר ברחובות]

GHOST כמו רוח רפאים, כשדברים זזים על פני המסך נדמה שיש "רוח רפאים" שמטיילת גם כן.

תריץ ביוטיוב DELL 2407 GHOST ותחזה בפלא.

אני ראיתי לראשונה את הבעיה בסרטון כזה, וכשראיתי את הצג בעיניים הבנתי שהיה מדובר במקרה מאוד קיצוני, וכנראה עם הגדרות שמדגישות את הבעיה.

אז צריך לקחת בחשבון שהבעיה קיימת, אבל בשימוש רגיל היא כנראה פחות מציקה ממה שנראה בסרטונים האלה.

פורסם

הגוסטינג הוא אכן מעין צל שיש כשגופים נעים.

הבעיה הזו קיימת, ואם מחפשים אותה רואים אותה, אבל למרבית האנשים היא לא מפריעה לשימושים רגילים במחשב.

אני מציע לך לעשות מה שאני עשיתי - תראה את הצג פיזית בעיניים שלך אצל מישהו שיש לו אותו / חנות שמציגה אותו, ותראה אם הבעיה מפריעה לך או לא. (לי היא לא הפריעה ולכן רכשתי אותו).

[קשה לתפוס אותי בתקופה הזו, אבל אם ממש תנסה תוכל לתאם איתי בפרטי לבוא אלי ולראות את הצג. אני גר ברחובות]

אני ראיתי לראשונה את הבעיה בסרטון כזה, וכשראיתי את הצג בעיניים הבנתי שהיה מדובר במקרה מאוד קיצוני, וכנראה עם הגדרות שמדגישות את הבעיה.

אז צריך לקחת בחשבון שהבעיה קיימת, אבל בשימוש רגיל היא כנראה פחות מציקה ממה שנראה בסרטונים האלה.

זהו שאני כבר כמה שבועות מחפש מקום שבו אוכל לראות את המסך .. הייתי בבאג אופיס דיפו bigbox ובכולם מוכרים TN וזהו .....

לא יאומן פשוט .. אתה מכיר חנויות שמתעסקות עם מסכי רציניים ויש להם תצוגה שלהם ?

אני מנתניה .

פורסם

כמה כסף עלה לך המסך ומאיפה קנית אותו ? כי אני שוקל לקנות אותו מפנדה מחשבים הוא עולה שם 3,336 ש"ח !

פורסם

זהו שאני כבר כמה שבועות מחפש מקום שבו אוכל לראות את המסך .. הייתי בבאג אופיס דיפו bigbox ובכולם מוכרים TN וזהו .....

לא יאומן פשוט .. אתה מכיר חנויות שמתעסקות עם מסכי רציניים ויש להם תצוגה שלהם ?

אני מנתניה .

ברוב החנויות אין תצוגה כמו שצריך.

אני ראיתי את ה-2407HC בחנות בשם notebookclub (נקראת, או נקראה בעבר גם LCD TV). הם יושבים בפ"ת, אבל עכשיו כשכבר אין להם במלאי את ה-2407 צריך לוודא איתם איזה צג יש להם בתצוגה - 2407 או 2408. - תרים אליהם טלפון.

בזמנו היה להם איזה משחק מותקן שם על המחשב, ואם אתה הולך תביא איתך איזה סרטון כדי שתוכל לראות גם את זה.

מה שאני עשיתי כשרציתי לרכוש את הצג זה לחפש אנשים בפורום שיש להם את הצג, ולשאול אותם אם אפשר לראות אותו אצלם. זה תיזוז, אבל מי שרוצה לראות את הצג בעיניים צריך להתאמץ לפעמים...

זה גם נוח מהבחינה שאנשים יוכלו להראות לך סרטים / משחקים שיש להם וכך תוכל להתרשם, ומישהו הדגים לי באילו מצבים הוא רואה את הגוסטינג וזה היה נוח.

פורסם

בSKYPC אין תצוגה של המסך?

בחנות הקודמת לא היתה קיימת אצלם תצוגה, אבל הם טוענים שהם עברו לחנות גדולה בכדי שיוכלו לשפר את הקטע של התצוגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים