פורסם 2008 ביוני 217 שנים תרגע! איפה שיש להבה זה בסך הכל אומר שהטמפרטורה היא מעל 60 מעלות!רוב רכיבי המחשב יכולים לעבוד בטמפרטורה כזו ואפילו הרבה יותר מזהאפשר לשנות בהגדרות של התוכנה שהלהבה תופיעה בטמפרטורה אחרתהטמפרטורות שלך סבירות, לא טובות אבל עדיין לא מהוות בעיההמהירות של הקירור של המעבד רשומה ליד cpu0 fanהמאוורר עובד מהר מאד ועל כן כנראה שהוא גם רועש מאדאיזה קירור למעבד יש לך? אם אתה לא יודע נסה לצלם אותו
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר אייך אני מסדר שהטמפרטורות יהיו טובות ולא סבירותאיפה שיש לי להבה זה טמפרטורה של מה?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר אחי פתחתי את המארז וזה מה שכתוב על המאוור של המעבד evercoolכנראה זה החברה של המאוור של המעבדהאם הוא טובובדקתי והרעש אכן מגיע מהמאוור של המעבד
פורסם 2008 ביוני 417 שנים מחבר אחי יש לי מעבד e6750שני ליבותאין לי בעיה שך כסףתצליץ לי על משהו טוביכול להיות שהמאורר של הכרטיס מסך שלי רועשאייך אני יכול לדעת מה המהירות של המאורר של הכרטיס מסך שלי?יכול להיות שזה הבעיה
פורסם 2008 ביוני 417 שנים הייתי ממליץ על ה- Scythe Ninja שעולה כ-200 שקל ונותן תמורה נהדרתאפשר לשנות את המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך בתוכנה שנקראת RivaTuner רק שלדעתי היא לא כל כך ידידותית.אין לי ממש ניסיון עם כרטיסי מסך עם מאווררים (תמיד העדפתי פסיבי) אז חכה למישהו אחר בפורום שיוכל לעזור לך.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר יש לי מעבד סוקט 775ואני רוצה להחליף גם את המאורר וגם את הבית קירורתמליץ לי על אחד טוב שמקרר טוב והכי שקטאני תמיד קונה את הכי טוב בשביל המחשב שלישככה אין בעיה של כסףתודה
פורסם 2008 ביוני 617 שנים אמרתי לך אני ממליץ על ה- Scythe Ninjaאם אתה מוכן להוסיף יותר ממאה שקל לגוף קירור שהוא קצת יותר טוב תקנה את ה- Thermalright Ultra 120 Xtremeה-Thermalright קצת קשה להתקנה (צריך לפרק את הלוח אם מהמארז) וה- Ninja שרק קצת פחות טוב עולה כ-200 שקל
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר אחי התקנתי את התוכנהלא מצאתי בתוכנה את המהירות של המאורר של הכרטיס מסךאיפה זה נמצא בתוכנהבבקשה תעזור ליהפכתי את כל התוכנה לא מצאתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.