פורסם 2008 במאי 2917 שנים צורב ה-DVD במחשב של הוריי לא עובד יותר.פיזית הכונן עובד, אבל כשמכניסים דיסק הוא פשוט לא מזהה אותו ומתנהג כאילו אין דיסק בפנים כלל.יש משהו לעשות לפני שאני זורק את הכונן וקונה חדש?
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אני קורא לזה "עין עצלה"...העינית נחלשה וקשה לה לקרוא את הדיסק...תנסה תקליטור ניקוי אבל לא בטוח שזה יעזור.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים דיסק ניקוי לא תמיד עוזר גם כמדובר רק בעינית מלוכלכת, אני נוהג לפתוח פיזית את הכונן ולנקות עם מטלית למשקפיים את העינית.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים תתאר את מה בדיוק עשית, ואיך ניגנת את דיסק המוסיקה בכונן (יש 2 דרכים שמאפשרות את זה, ניגון דרך המנגנון הפנימי של הכונן והוצאת האות דרך החיבור האנלוגי [זה שמאחורה או חיבור האוזניות] או דיגיטלי שמצריך תקשורת נתונים בין הכונן ללוח האם).
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר טוב, נראה שפשוט דיסקים מסויימים הוא מצליח לקרוא ואחרים לא.ספציפית הוא לא הצליח לקרוא דיסקים צרובים, ודיסק מקורי של windows xp...(דווקא DVD צרוב מסוים הוא הצליח לקרוא)הממזה גם נשמע כאילו הוא מתאמץ לסובב את הדיסק ולא ממש מצליח...
פורסם 2008 במאי 2917 שנים כמו שכתבתי, תפתח את המכשיר ותנקה את העיינית בעזרת מטלית לניקוי עדשות משקפיים, אם זה עוזר - סבבה, אם לא - זרוק אותו ותקנה ב-200 שקל אחד אחר.אין עוד הרבה מה לעשות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.