פורסם 2008 במאי 2917 שנים שלום לכולם יש לי בעיה חדשה שהופיעה. המחשב שלי חדש יחסית (7 חודשים בערך), במהלך עבודה המסך פשוט כבה ומופיעה הודעה על רקע כחול Digital power saving mode. המסך עובר למצב standby ולא ניתן יותר לעשות כלום כדי להדליק אותו, רק הדלקה מחדש של המחשב. הבעיה היא שהוא מגיעה רק עד השלב שהוא מסיים לעלות מחדש וחוזר לאותו המצב. אשמח אם למישהוא יש רעיונות מה לעשות כי אני די התיאשתי תודה מראש.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים יש לבדוק את ההגדרות בביוס.. ויש לבדוק אם יש איזה שהם הגדרות שעשית בוינדוס ?ויש לבדוק אם יש הגדרות למסך עצמו אולי.. ?
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר זה קורה כל הזמן, לא מאפשר עבודה כלשהיא.זה התחיל שלשום לפתע ללא שינוי כלשהוא בהגדרות.איך אני יכול לבדוק את ההגדרות?( האם יש דרך כאשר אני לא רואה את המסך).תודה
פורסם 2008 במאי 2917 שנים האם ניסית עם מסך אחר ?? לבדוק אם זה המסך , אז זה אולי ההגדרות בביוס .. אתה יכול לעשות ריסט להגדרות של הביוס , ע"י הוצאת הסוללה של הCMOSאתה צריך לכבות את המחשב , להוציא את כבל החשמל , ללחוץ כמה פעמים על כפתור ההדלקהתשים את ידיך על המארז לכמה שניות ..כדי לפרק חשמל סטאטיעכשיו להסיר ..מצורפת תמונה : גם ספק כוח וגם לוח יכולים להיות סיבה .. נראה לי או הגדרות ביוס , או ספק [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 2917 שנים כמעט תמיד מסך שנכבה = מחשב שהפסיק לעבוד ולא באיה במסך.למה ? ספק מעבד לוח אם .
פורסם 2008 במאי 2917 שנים כמעט תמיד מסך שנכבה = מחשב שהפסיק לעבוד ולא באיה במסך.למה ? ספק, מעבד, לוח אם וכרטיס מסך.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר ניסיתי את המסך שלי במחשב אחר והוא עובד.(עכשיו אני עם מסך אחר)המחשב שלי עכשיו התחיל ברצף של איתחולים.הוא מגיע למצב שבו בוחרים user ואז מאתחל.יש רעיונות?תודה.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים האם יש ציפצופים ? תדליק את המחשב , ותלחץ כמה פעמים על F8 . עד שיעלה התפריט , האם יש לך משהו בסגנון :DISABLE AUTOMATIC RESTART ...מצרף תמונה : אם זה זורק לך מסך כחול , תעלה תמונה או תגיד לנו במה מדובר ..אם זה לא עשה כלום והבעיה נמשכה , תלך ל LAST GOOD CONFIGURATIONתעשה שיחזור מערכת מהSAFE MODE אם הכל למעלה לא עזר..[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 3117 שנים תנסה ליבדוק יכול להיות שהמאברר של המעבד מלה באבק וזה גורם להתחממותו והזה המערכת קורסת כדי שהוא לו ישרף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.