עבור לתוכן

Mass Effect - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

למרות שלא תמיד אני מסכים עם הדעות של קרירין, חייב לציין שהפעם הוא צודק.

למשחק יש בעיות טכניות, AI של ילד בן שנתיים, ודיאלוגים שחוזרים על עצמם כמו תקליט שבור.

לצערי לא היה לי כוח להמשיך אפילו, לא יודע איך הוא קיבל ציון 9.2 ?

• תגובות 571
  • צפיות 66.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מסכים בהחלט.

את KOTOR2 שיחקתי לפחות 3 פעמים, ונהניתי כל פעם מחדש.

אומנם הגרפיקה יפה, אבל בזה זה נגמר.

אני אסיים את המשחק והוא ישב בצד, לפחות זה התחושה שלי.

חבל שלא מדברים על FABLE 2 למחשב :(

פורסם

יש פיתרון לבעית ההיתפקסלות?

יש לי x1950P 256MB

catalyst 8.6

[attachment deleted by admin]

פורסם

טוב עברתי את המשחק

הסרטון בסוף היה די נחמד ונותן מקום לאופטימיות להמשכים

אבל המשחק עצמו מאוד אכזב אותי

אני יצפה ביוטיוב בחלקים שלא היו בעלילה שאני בחרתי

בכל מקרה המון פוטנציאל אבל ביצוע מאוד כושל

פורסם

יש פיתרון לבעית ההיתפקסלות?

יש לי x1950P 256MB

catalyst 8.6

בימתיים לא...

אוליי הדרייבר הבא יפתור את הבעייה....

פורסם

בימתיים לא...

אוליי הדרייבר הבא יפתור את הבעייה....

מצאתי פתרון עקום: לכבות את ה depth of field דרך bioengene.ini

פורסם

תגידו גם לכם כל פעם שאתם מפעילים את המשחק מופיעה תיבה כזו ורשום בה

FFDSHOW COMPATIBILITY MANAGER?

זה כל פעם מסמן לי אם אני רוצה או לא רוצה להפעיל את זה, עד כה סימנתי שלא ישתמש בזה,

אבל מה זה עושה בכלל?

פורסם

FFDSHOW זה מין פלאג-אין כזה לסירטונים, אני משער שזה קשור לסירטונים שבמשחק ולא למנוע הגרפי, אז זה פחות חשוב.

אבל שאני חושב על זה, אין סירטונים במשחק, אז לא יודע מה זה :silly:

פורסם

סיימתי אתמול את המשחק, באמת אחד המשחקים הטובים שייצא לי לשחק.

התמקדתי יותר במשימות של העלילה, איך אני יכול לחזור לשחק ולעשות את המשימות הצדדיות,

האם אני צריך לפתוח שמירה לפני הפלישה ל-citadel או שהמשחק נותן אפשרות?

פורסם

לפתוח שמירה או להתחיל משחק חדש - אתה יכול להתחיל משחק חדש עם אותה הדמות שסיימת בה את המשחק האחרון וככה להגיע לדרגות הרבה יותר גבוהות.

פורסם

אפשר לשפר את הדמות למרות שסיימתי את המשחק כבר ככה?? חח נחמד לגמרי.

פורסם

לפתוח שמירה או להתחיל משחק חדש - אתה יכול להתחיל משחק חדש עם אותה הדמות שסיימת בה את המשחק האחרון וככה להגיע לדרגות הרבה יותר גבוהות.

אל תשכח שאם אתה בוחר להתחיל דמות חדשה אחרי שכבר סיימת את המשחק, אתה מקבל מיומנות אחת בונוס שלדמות בדר"כ אין. ככה אחרי שסיימתי עם חייל התחלתי עם ביוטיק, אבל קיבלתי בונוס את המיומנות ב ASSAULT RIFLE, ויצא לי דמות ממש מגניבה. לדעתי הרבה יותר כיף להתחיל עם דמות אחרת ולהתנסות עם מיומנויות שונות, מאשר להמשיך עם אותה דמות כשבמילא כל המיומנויות שלך כבר במקסימום, זה מוריד את הכיף של פיתוח הדמות ולראות אותה מתחזקת כל הזמן.

פורסם

למה יש מלא כוכבים בגלקסיה שהם ממש חסרי משמעות?

אני נוחת על כוכב עם המאקו ויש שם אזור פתוח, יש לי שם רק כמה דברים טיפשיים לעשות כמו לבדוק איזה חפץ שהוא בעצם מלכודת של geth.

מה הקטע?

ככה אחרי שסיימתי עם חייל התחלתי עם ביוטיק, אבל קיבלתי בונוס את המיומנות ב ASSAULT RIFLE, ויצא לי דמות ממש מגניבה.

התחלתי מחדש גם עם דמות vanguard (ביוטיק וקצת טק- דמות כייפית מאוד וhardcore כל כך מאתגר :D) וקיבלתי את אותה מיומנות, אני חושב שזה לא כל כך נחוץ כי דמויות ביוטיק גם ככה מקבלים בונוסים לאקדח ושוטגאן...

עוד מישהו לא יכול לחכות כבר ל-ME2 ו-3? ;D

פורסם

המיומנות הנוספת שאתה מקבל תלויה בהשגים שלך. למשל שימוש 75 פעמים ביכולת מסוית תפתח את אותה יכולת לכל דמות עתידית שתיצור. כלי נשק שאתה הורג איתו מעל 150 אויבים יהיה זמין לכל דמות עתידית שתיצור וכן הלאה.

אפשר לראות את כל ההשגים ואיך לקבל אותם דרך אחד מהתפריטים ההתחלתיים (לא זוכר כרגע איזה).[br]פורסם בתאריך: 8.07.2008 בשעה 16:08:11

למה יש מלא כוכבים בגלקסיה שהם ממש חסרי משמעות?

אני נוחת על כוכב עם המאקו ויש שם אזור פתוח, יש לי שם רק כמה דברים טיפשיים לעשות כמו לבדוק איזה חפץ שהוא בעצם מלכודת של geth.

מה הקטע?

חלק מהכוכבים שם בשביל משימות צדדיות שתקבל בהמשך, בחלק אתה יכול למצוא משימות צדדיות חדשות, וחלק (קטן) סתם שם בשביל שיהיה לך קצת חופש פעולה.

המשימות הצדדיות נפתחות כתלות בקו העלילה הראשי - כלומר שמשימות מסוימות יהיו זמינות רק אחרי שהתקדמת מספיק בעלילה הראשית.

פורסם

אפשר להשכיב את אשלי.

:P:lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים