פורסם 2008 ביוני 2617 שנים זה מה שאני עושה, ובזכות זה אני מסיים את המירוץ... אבל תמיד אחרון! כל פעם לפני סיבוב רציני אני מעט טיפה ומסתובב נקי, אבל בזמן הזה כל האחרים דופקים מהירות של 300 בשניה, אני נוסע על 120 מרגיש כאילו אני על 10 ליידם
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים יש אפשרות לשנות את המקשים, אני משחק עם גיים פאד של xbox למחשב ואני רוצה לשנות את הכפתורים של הגאז והרוורס,אני רוצה לשנות מ RT ל RB ומLT ל LB אבל שאני נכנס לקונטרול הוא לא משנה כלום ...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים משחקקק באמת טוב ,אני מאוד נהנה לשחק בו למרות שאין לי כל כך הרבה זמן בגלל הבסיס , עכשיו עברתי את יפן ועכשיו התחלתי את אירופה ,משחק על רמה אני משחק אותו עם הג'ויסטיק של הXBOX360 קיצר משחקקק לפניםםיש לי עכשיו 4 וחצי מיליון הדריפטים עם האימפרזה פשוט תענוגגג שלומדים לשחק זה פיצוץץ!זזתי לבסיסשבוע טוב אנשים!
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אתה צריך להתקדם במשחק לפני שיש לך את האופציה הזאת.לא זוכר בדיוק באיזה שלב אתה מקבל עוד נהג אבל אני חושב שזה כשאתה מקבל רשיון בינוני.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אתה צריך להתקדם במשחק לפני שיש לך את האופציה הזאת.לא זוכר בדיוק באיזה שלב אתה מקבל עוד נהג אבל אני חושב שזה כשאתה מקבל רשיון בינוני.אוקיי תודה.יש לי עוד בעיה חמורה במשחק. שאני יוצא מהמשחק, הרבה פעמים אני מקבל מסך כחול, אני לא מצליח לקרוא מה כתוב ואז המחשב עושה ריסט. התקנתי פאצ' 1.1 וזה עדיין קורה. אם אין לא את המסך הכחול, אז עדיין אחרי שאני יוצא מהמשחק, הוא מופיע בתהליכים במנהל המשימות ורק דרך מנהל המשימות אני יכול לסגור את המשחק.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים 1.2 בדרך Fix for errors generated on game shutdown Support for TrackIR Online experience points: more points awarded for completing longer races Assists on/off toggle added to session creation and browsing Additional championships added to event voting (event voting screen now scrolls to see additional championships) Fix for failure to recognise some devices in user-created action map presets, including Logitech Cordless Rumblepad 2. Fixed GRID startup issue where it appears as a process in Task Manager but fails to run.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים סיימתי את המשחק ואיפה שאמור להופיע לי הhead to head האחרון הוא לא מופיע וזה ממש מעצבןסיימתי כבר את כל המסלולים!מה לעשות?אין לי כח לעשות הכל מההתחלה... :'(
פורסם 2008 ביולי 717 שנים רק התחלתי לשחק, לא הגעתי ל 80K שרוצים ממני בהתחלה. ככה זה כל המשחק? נותנים לך מירוץ, מכונית מוכנה מראש ו"יאללה סע"? או שבהמשך אני אצטרך לחסוך למכונית משלי, לשפר אותה, לענות על דרישות של מרוצים מסויימים (לדוגמא במירוצי 4WD אי אפשר להכנס עם הנעה קדמית וכו')? קיצור איך זה הולך
פורסם 2008 ביולי 717 שנים כל המכוניות מוכנות מראש, בכל מירוץ יש לך אפשרות לקנות מכוניות חדשות שמתאימות לאותו סוג מירוץ אבל אין לך דרך לשנות אותם בשום צורה ואופן.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים משחק שנראה טוב אבל שליטה של נעל!שיחקתי ותמיד הגעתי למקום האחרון, לא חשוב מה!לא עברתי אפילו את מירוץ הראשון אחרי הROOKIE
פורסם 2008 ביולי 717 שנים בעיה טוטלאית אצלך, אני בעונה 10, בד"כ מסיים ראשון (אחרי כמה ניסיונות) על רמה סריוס,ואני שונא סימולטורים, המשחק הזה פשוט ענק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.