עבור לתוכן

Race Driver : GRID - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני משחק עם הגה MOMO של לוג'יטק וממש קשה לי לשלוט על הרכבים.מי מכם שמשחק עם הגה, שיניתים משהו בהגדרות המתקדמות של השליטה?

הכוונה לערכי linearity, saturation, dead zone, אשמח אם תוכלו לפרסם ערכים שקבעתם שאיתם השליטה סבירה.

• תגובות 577
  • צפיות 65.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מאיפה אתם משיגים את המשחק?

פורסם

מאיפה אתם משיגים את המשחק?

קנה מקורי :xyxthumbs:

פורסם

אני מעונין לקנות, אבל איפה קונים?

פורסם

בכל חנות שמוכרת משחקים למחשב כמעט..

BUG לדוגמא..

(למרות שעדיין לא הגיע אליהם את המשחק..)

תחכה שיהיה בבאג ואז תקנה.. ;)

לא יותר משבוע..

פורסם

אני מעונין לקנות, אבל איפה קונים?

אפשר דרך סטים, אני חושב...

פורסם

אני משחק עם הגה MOMO של לוג'יטק וממש קשה לי לשלוט על הרכבים.מי מכם שמשחק עם הגה, שיניתים משהו בהגדרות המתקדמות של השליטה?

הכוונה לערכי linearity, saturation, dead zone, אשמח אם תוכלו לפרסם ערכים שקבעתם שאיתם השליטה סבירה.

גם אני משחק עם MOMO ואני שיניתי קצת. אני חייב לומר שאני לא זוכר מה בדיוק שיניתי אבל לא שינויים דרסטיים. קו אחד או שניים :-\

(נשמע דפוק אני יודע)

זה שיפר קצת את השליטה אבל מה שאני רוצה להגיד לך שזה משחק קשה לשליטה. הוא מנסה להיות נאמן למקור כמה שיותר.

לא שאני מציע לכם שום דבר, אבל כשאתה נוסע באוטו על 180 הידיים כל השמן מתקנות קצת את ההגה, יודעים על מה אני מדבר?

ככה זה גם במשחק. אתה לא יכול להיות יותר משניה בלי לגעת קצת בהגה. חייב לתקן כל הזמן ולשמור על שליטה. (שמתי לב גם שזה המשחק מחשב היחיד אי פעם שאני מזיע אחרי שעה של משחק...)

בקיצור, תתייחס אליו ברצינות ;)

פורסם

גם אני משחק עם MOMO ואני שיניתי קצת. אני חייב לומר שאני לא זוכר מה בדיוק שיניתי אבל לא שינויים דרסטיים. קו אחד או שניים :-\

(נשמע דפוק אני יודע)

זה שיפר קצת את השליטה אבל מה שאני רוצה להגיד לך שזה משחק קשה לשליטה. הוא מנסה להיות נאמן למקור כמה שיותר.

לא שאני מציע לכם שום דבר, אבל כשאתה נוסע באוטו על 180 הידיים כל השמן מתקנות קצת את ההגה, יודעים על מה אני מדבר?

ככה זה גם במשחק. אתה לא יכול להיות יותר משניה בלי לגעת קצת בהגה. חייב לתקן כל הזמן ולשמור על שליטה. (שמתי לב גם שזה המשחק מחשב היחיד אי פעם שאני מזיע אחרי שעה של משחק...)

בקיצור, תתייחס אליו ברצינות ;)

צודק, כל הזמן צריכים לעשות תיקונים קטנים עם ההגה.

לגבי השליטה במכונית: אני משחק עם מקלדת וממש פשוט לשלוט במכונית, אני חושב שהמשחק דיי קרוב למציאות, חוץ מהקטע הזה שמגיעים לסיבוב וממש מאטים

את המכונית זה נראה כאילו היא עוצרת או לפחות מגיע לכ-20 קמ"ש אבל במד קמ"ש רשום 90...

פורסם

צודק, כל הזמן צריכים לעשות תיקונים קטנים עם ההגה.

לגבי השליטה במכונית: אני משחק עם מקלדת וממש פשוט לשלוט במכונית, אני חושב שהמשחק דיי קרוב למציאות, חוץ מהקטע הזה שמגיעים לסיבוב וממש מאטים

את המכונית זה נראה כאילו היא עוצרת או לפחות מגיע לכ-20 קמ"ש אבל במד קמ"ש רשום 90...

כי אתה רגיל לראות את המסך טס(הפריטים) כשאתה נוסע במהרות גבוה וכשאתה נוסע על 90 זה נראה לך כמו לנסוע על 20 שהוא בקושי זז :\

פורסם

זה ממש לא קשור.

אם תשים לב שאתה פונה פניה חדה מאוד וצריך להגיע לכמעט עצירה שים לב באיזה מהירות המכונית זז יחסית לקמ"ש ואז תבין

פורסם

אז אתה אומר לי שכל מי שפה משחק בזה, קנה את המשחק דרך הרשת?

פורסם

משחק מדהים אבל קשה מדי!

בקושי סיימתי 5 מסלולים.. נראה לי שבינתיים אני רק אוסף מכוניות..

פורסם

אז אתה אומר לי שכל מי שפה משחק בזה, קנה את המשחק דרך הרשת?

מה הנקודה שלך בדיוק ? לא הוא ולא אף אחד אחר יכול לדעת בוודאות מי קנה ומי השיג בדרך לא חוקית,

בגלל זה יוצאים מנקודת מוצא שכולם רכשו את המשחק, אחרת לא היה מתקיים פורום משחקים. :s07:

ד"א, בשורות טובות, יצא PATCH 1.1:

http://www.gamershell.com/news_52750.html

פורסם

ד"א, בשורות טובות, יצא PATCH 1.1:

http://www.gamershell.com/news_52750.html

האם זה יאפשר ליישם הגדרות Ultra לגרפיקה, או שעדיין צריך לשנות בקונפיג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים